- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
spurika
senior tag
válasz
Georgie1224 #3343 üzenetére
Számtalanszor le írtam már nektek hogy a nokiafiókban készülékről frissítsétek a névjegyeket.Akkor azonnal le tudod szedni bár honnan.Megvettem az E7 után a 700 at,még ki se jöttem a plázából és már rajta volt a névjegyzékem.
-
spurika
senior tag
válasz
oceanearth #3288 üzenetére
Örülnék neki ha összejönne a dolog.
-
spurika
senior tag
-
spurika
senior tag
válasz
karldergroße #3238 üzenetére
Arról nem is beszélve hogy egyre több a javításra váró garanciás készülék amit az otthon tuningolt hack és firmware által gányolt szoftok okoznak.Valamint nem szabad meg feletkezni arról a tényről sem ha megbukik a készülék mert úgy pusztúl meg hogy nem tudod bekapcsolni és letakarítani a cuccokat róla az 10000-be fog fájni.Vannak olyan szervizek akik kicsit sem toleránsak ez ügyben.A garancia vesztésről ne is beszéljünk.Úgy áthúzzák szép piros vastag tollal mint a huzat.
-
spurika
senior tag
válasz
havenday #3230 üzenetére
Én már döntöttem,csak érkezne már.de sajna még mindíg nem kapható.Még azt nem döntöttem el hogy függetlenűl vagy szolgáltatónál vegyem
Árban 25 ezer van köztük az igaz viszont az E7 nél sem bántam meg hogy gyári függetlent vettem,mert többért tudtam eladni.Na ez már részlet kérdés mondjuk.
-
spurika
senior tag
válasz
old rocker #3218 üzenetére
Hát igen,nem véletlen nem adta el én sem a C7-et.Handy taskam progit én is használom,habár a bellével még kicsit rafinált a dolog.A setting bar a bellén már gyárilag rajta van,lecsúsztatásával én is bármit be tudok állítani,és feltolom és kész.Nem tudom gondolkodom hogy lehet hogy meghagyom a 700-at én is.Majd meglátjuk nehéz ügy.
-
spurika
senior tag
válasz
spurika #3214 üzenetére
Viszont van egy szomorú hírem srácok.Mivel nem lesz sajnos már a megszokott oprendszerrel több készülék fájdalmasan meg kell szakítanom a symbiannal a kapcsolatom.Még egyenlőre megvan a 700 as is és szerintem megis hagyon,de nemsoká kint van a piacon a LUMINA 800.Úgy döntöttem nem veszem meg az N9 et,MeeGo val. Nagyon kíváncsi leszek rá hogy fogok boldogúlni.Lehet visszakérem a C7 et a nevelt lányomtól?
.Majd meglátjuk mit tudok kezdeni ezzel a Mangóval,csak jönne már.
-
spurika
senior tag
válasz
oceanearth #3207 üzenetére
Igen az út sokkal jobban áttekinthető az biztos.A menet közbeni dolog elég cinkes volt valóban.Csak én sajnos azért nem tudom élvezni a navigációt mert annyiszor keresnek egy nap és mindíg akkor mikor fogalmam sincs merre vagyok.
-
spurika
senior tag
válasz
oceanearth #3205 üzenetére
Megmondom őszintén köztessel még nem próbáltam de kíváncsi lettem mostmár nagyon erre a témára.Amiest mozdulok valamerre megnézem.Mondjuk nekem is okozott meglepetést.A legcinkesebb viszont az a dologban hogy régebben meg tudtad csinálni hogy csak külön kijelölt frissítéseket raksz fel.Most már nem így van aztis látom.
-
-
spurika
senior tag
-
spurika
senior tag
válasz
old rocker #3194 üzenetére
Ezt mondom éni hogy nekem se volt egyikel sem semmi gondom ilyen téren,sőt sokszor inkább sűrűn tapadtak volna a nethez egy két alkalmazás miatt.
-
spurika
senior tag
válasz
karldergroße #2306 üzenetére
Sajnos nem először ismétlődne meg.Csak azt nem értem miből gondolják hogy vesz az ember egy új készüléket dupla áron ami pont ugyanannyit tud mint a jelenlegi.
-
spurika
senior tag
válasz
karldergroße #2271 üzenetére
Nekünk trémobilosoknak is létezik már régótasuite frissítésünk,csak sokan nem vágják hogyan.Nem feltétlen szolgáltató inkább user függő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest