- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kyru74
aktív tag
válasz
dave_gahan #4816 üzenetére
Szia!
Én is pont ebben a cipőben járok már nekem is elmúlt a C7-em kettő éves és igen gondolkodok egy cserébe, a telóval semmi bajom a mai napig de ahogy te is írtad (3,5" lassan alulmúlja az igényeimet.)Lassunak tűnik nekem is a nettezés és egy idő után már fárasztó a 3,5" kijelző a szememnek.De még mindig nem sikerült döntenem vagy nem találtam meg az igazitami megfelelne ár érték arányban az igényeimnek.Megfordult a fejembe hogy kínai webshop-ból rendelek mert elég elfogadhatóak az árak de egy kicsit tartok tőle mert még nem rendeltem kínából de itt a fórumon hogy olvasgatóm már elég sokan bevállalták [link] és meg vannak elégedve a készülékkel.Vagy Szolgáltatótól szeretnék venni de ami tetszik igen húzós az áruk és megint írjak alá kettő évet Telenorós(Pannon) vagyok már vagy 15 éve de nem nagyon osztogatják a kedvezményeket hogy megérje bevállalni (anno én még 12500Ft-ért vettem a C7-t). Mert ahogy nézegetem be lehet már független készülékeket is azon az áron szerezni gsm boltokból mint a szolgáltatótól és nem kell alá írni megint kettő évet.Úgyhogy még várok vele és keresem az igazit ami elfogadható áron van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett a Nokia második Symbian^3-mal szerelt készüléke, mely elegáns és gyönyörű külsőt kapott.
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest