- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hegeanabol #76 üzenetére
Persze
-
válasz
hegeanabol #74 üzenetére
Hát olyan, amit nem javaslok, nemigen van. De nem próbáltam végig mindent, ami ott fentvan, szóval..
-
válasz
hegeanabol #72 üzenetére
Uhh.. www.nokiaprogramok.hu Onnan van szinte mindenem, nézz szét, van sok minden
-
válasz
hegeanabol #70 üzenetére
Mármint milyet?
-
válasz
hegeanabol #53 üzenetére
Hát ha gépre mentette le, és onnan vissza, akkor jónak kellene lennie elvileg. Szóval ha nem, akkor passzolom..
(#54) - = Zk = - : Uhh, mondjuk a programokat pont nem jó meghagyni, mert bekavarhat másik szoftal..
-
válasz
hegeanabol #48 üzenetére
Feltételezem kedvencek alatt a főképernyőre kirakható kontaktokat érted.
A probléma akkor fordul elő, ha flash után a memóriakártyára mentett adatokat pakoltad vissza.
Mi a megoldás? Passz.. tegyél fel egy nem C6 FW-t(verzióra figyelj), majd oda visszaállítod az adataid, utána PC-vel szinkronizálod(outlook pl), aztán vissza C6, és PC-ről vissza az adatok.
Memóriakártyáról nem jó, mert akkor van ez. Ha már feltettél egy C6-ot, arról mented le az adatokat, akkor ha felteszel egy másik C6-ot, akkor mehet már kártyáról is, de eredetiről C6-ra váltáskor sajna ez van.Egyszerűbb megoldásról én nem tudok..
-
válasz
- = Zk = - #46 üzenetére
backup?
Enyémen járt már annyi szoft, hogy csukott szemmel is visszapakolok fél perc alatt mindent
-
válasz
- = Zk = - #36 üzenetére
Nálam tudja a hotmail-t..
-
-
Van teljes képrnyős QWERTY, kisQERTY(álló, fekvő), valamint alfanumerikus bill(szintén álló/fekvő) is. Csak itt manuálisan, kézzel kell váltani, és nem a szenzor vált. Gondolom azért mivel a C6 fizikai QWERTY-je miatt, a képernyősre nincs akkora szükség
(#31) ALI_G: Nokia messaging a vodafone-nál. Ha jól tudom a T-nél is hasonló az árazása, pannon-nál pedig eddig úgy volt régen, hogy ha van valamilyen net csomagod előfizetve, akkor ahhoz +1Ft.
Aztán hogy gyakorlatilag kell-e fizetni majd érte, azt nem tudom.
-
Jó cikk, én egy 5530-at használok már a v20-as C6 FW-vel, ami a legfrisebb(v32) 5530 szoftra van átültetve. Tegnap tettem fel, de előtte is már pár hónapja C6 CFW-t használok.
Az e-mail-hez azért azt csendben hozzátenném, hogy a C6-ba épített kliens a Nokia Messaging, ami havidíjas szolgáltatás! Óvatosan vele..
Egyébiránt létezik már N97/N97 mini átültetés, valamint dolgoznak egyéb érdekességeken is. Kíváncsian várom, mit tudnak még kihozni az első tapis Nokiákból
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- The First Berserker: Khazan
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest