Új hozzászólás Aktív témák
-
Arvernia123
tag
én szeretnék érdeklődni hogy hogyan tudok rá másik szoftver tenni,mert az nokia áruházból nem tudok letölteni semmit sem,pedig újra is raktam a telefont ,bejelentkeztem és nem engedi hogy letöltsek ott,az mért van?
-
Pikkolo^^
addikt
Ez is érdekes lehet.
-
tzsolesz
nagyúr
Még valami. Szolgáltatós a telóm. Ebben az esetben van még valami amit el kell végeznem?
Product kódot kellett átírnom az N73-nál régen.Itt a leírás. [link] Tehát ezt még meg kell spékelnem valamivel vagy sem?
Jah, és az a C6 szoft ami 5800 V52.0.007-re van belinkelve az alján a hozzászólások között és magyar, az is jó a telómra? -
tzsolesz
nagyúr
Nos közben megtaláltam a leírást is.
Hülye vagyok mert már egyszer kellettek ezek a dolgok amikor az N73-ból csináltam music edition-t.Kérdésem. Van-e olyan C6 szoft, ami frissebb ennél a verziónál, mert visszafelé nem lehet flash-elni?
V52.0.007 ha van hol érhetem el? -
tzsolesz
nagyúr
Hol lehet elérni a frissítés részletes menetét?
-
JR.CSé
senior tag
Jó kis leírás
Ha valaki átportoja az Annát az 5800 ra akkor szóljon
-
Geryncs
csendes tag
Lehet frissiteni ugyis hogy hálózatföggő a telefon viszont olyankor átkell irni a Product Code-ot, amivel ugye ugrik a garancia. De ugye ha a garanciát szeretnéd megtartani akkor ahogy Pityu89 mondta irány a Nokia és ott felfrissítik.
Nekem jelenleg egy Propelleres 5230 Navi.Edition van 21.6.005 ös frissítéssel PHNT által kiadott C6 firmware-el.
és tökéletesen működik. Itthon frissitettem a telefont. kb.15perc alatt
-
Pityu89
senior tag
Ha függő a telefon, akkor addig nem tudod frissíteni, míg a szolgáltatód jóvá nem hagyja a frissítést. Legegyszerűbb ha beviszed a nokia boltba és 1 óra alatt megcsinálják.
-
válasz
hegeanabol #76 üzenetére
Persze
-
válasz
hegeanabol #74 üzenetére
Hát olyan, amit nem javaslok, nemigen van. De nem próbáltam végig mindent, ami ott fentvan, szóval..
-
válasz
hegeanabol #72 üzenetére
Uhh.. www.nokiaprogramok.hu Onnan van szinte mindenem, nézz szét, van sok minden
-
válasz
hegeanabol #70 üzenetére
Mármint milyet?
-
balakapa
csendes tag
Azt írja hogy ez a legfrissebb verzió. Kicsit utána olvastam és megvan a NAVIFIRM csak azt nem tudom hogy melyiket kéne előbb leszednem és hogy kéne telepíteni.Jól gondolom hogy A Products- nál megvan a teló (Nokia 5230 (RM-588) és utána a Releases-nél a 21.6.5 -öst kell választanom? Utána meg az EURO 3 Black CWM -et( a teló fekete és króm kerete van)?
-
kovgab
tag
Hy, az a helyzet, hogy kipróbálnám, de azt írják: nem szabad kisebb verziószámú fw-t feltenni mint az aktuális.
Nálam ez: V 52.0.007
Akkor ez nem is fog ezen működni? -
rep3at
őstag
Jó az írás, mindere részletesen kiterjed. A kezdőképernyő így nekem is sokkal jobban tetszik, az alap szoftverben sok volt a kihasználatlan felület.
-
- = Zk = -
félisten
faszi egy hatalmas markolóval vetkőzteti a csajt
érzi a gépet, vagy érzi a gépet?...
-
kovgab
tag
szééép írás, hasznos dolgokkal.
-
válasz
hegeanabol #53 üzenetére
Hát ha gépre mentette le, és onnan vissza, akkor jónak kellene lennie elvileg. Szóval ha nem, akkor passzolom..
(#54) - = Zk = - : Uhh, mondjuk a programokat pont nem jó meghagyni, mert bekavarhat másik szoftal..
-
balakapa
csendes tag
-
Pityu89
senior tag
-
balakapa
csendes tag
Sziasztok. Jó cikk lett. Nekem 5230-om van és érdekelne hogy arra fel lehet-e ezt rakni? Elég kezdő vagyok teló fw-k terén szal bocsi ha hülyeségeket kérdeznék.
-
hegeanabol
aktív tag
válasz
- = Zk = - #54 üzenetére
tudsz jó programot rá ?! szerintem más progivel nem PC Suite-tal,
-
nuke7
veterán
"és legszembetűnőbb változás, ami egyes embereket negatívan érinthet, hogy szövegbevitelnél a numerikus billentyűzet nem vált teljes képernyős QWERTY-re a készülék oldalra döntésével."
hát én pontosan ezért nem vettem meg egy samsung telefont.
egy full érintőkijelzőn ha nincs fektetett qwertz/y szerintem rémálom a szövegbevitel.
akkor már a sima telefongombok is jobbak/kényelmesebbek de azt is csak T9-el jo használni, szerintem.
közben olvastam, hogy manuálisan elő lehet csalni, de azért az automata még mindig jobb sztem
amugy ez a nokia messaging szerintem teljesen tök felesleges...
(nekem mondjuk winmo készülékem van, azon annyi e-mailt állítok be amennyit akarok, és amikor bekapcsolom a 3g netet, mindegyikhez lehúzza a címeket, és azt letölti teljesen amit kiválasztok. 0ft-ért)
-
válasz
hegeanabol #48 üzenetére
Feltételezem kedvencek alatt a főképernyőre kirakható kontaktokat érted.
A probléma akkor fordul elő, ha flash után a memóriakártyára mentett adatokat pakoltad vissza.
Mi a megoldás? Passz.. tegyél fel egy nem C6 FW-t(verzióra figyelj), majd oda visszaállítod az adataid, utána PC-vel szinkronizálod(outlook pl), aztán vissza C6, és PC-ről vissza az adatok.
Memóriakártyáról nem jó, mert akkor van ez. Ha már feltettél egy C6-ot, arról mented le az adatokat, akkor ha felteszel egy másik C6-ot, akkor mehet már kártyáról is, de eredetiről C6-ra váltáskor sajna ez van.Egyszerűbb megoldásról én nem tudok..
-
hegeanabol
aktív tag
válasz
hegeanabol #48 üzenetére
Szoftververzió
V51.0.006
Sz.v. Dátuma.09-07-2010
Egyedi verzió
1.3 GEN-A C6
tipús jelőlés RM.356esetleg más valami kell h ki derüljön h miért
?
-
hegeanabol
aktív tag
Sziasztok
Nekem is C6 van fent az 5800 talon de a kedvencek nem akarnak müködni valakinek 5lete ?!
-
válasz
- = Zk = - #46 üzenetére
backup?
Enyémen járt már annyi szoft, hogy csukott szemmel is visszapakolok fél perc alatt mindent
-
- = Zk = -
félisten
én még mindig fosok a hard resettől. túl sok "emlékem" hever a telefonon, mintsemhogy kinyiffantsam...
pedig jólenne, mert anomáliázik rendesen a kicsike... -
rolkaDb
aktív tag
Köszii jó kis cikk lett. Ki is próbálnám ha lenne egy 5250,5530,5800-am.
-
Misály
addikt
válasz
korpicschess #28 üzenetére
nem is beszeltunk felsokategoriarol
-
joey04
titán
válasz
korpicschess #25 üzenetére
+1
-
j.la
tag
Vajon Nokia E72-höz is van custom rom?
-
simonzé
addikt
Jó kis leírás, bár mintha túl gyorsan csapnál a lecsóba. A címet viszont nézd már át, mert így értelmetlen.
-
válasz
- = Zk = - #36 üzenetére
Nálam tudja a hotmail-t..
-
-
Zsolto
őstag
válasz
Barthezz2 #26 üzenetére
"Az e-mail-hez azért azt csendben hozzátenném, hogy a C6-ba épített kliens a Nokia Messaging, ami havidíjas szolgáltatás! Óvatosan vele..."
Jaja, havidíjas. Havi 1 Ft-ba kerül. Legalábbis a Telenornál
Jó ideje használom nagy örömmel, ennek kapcsán fogtam fel végre, milyen nagy királyság a Push Mail, amit a BlackBerry kínál évek óta.
-
Van teljes képrnyős QWERTY, kisQERTY(álló, fekvő), valamint alfanumerikus bill(szintén álló/fekvő) is. Csak itt manuálisan, kézzel kell váltani, és nem a szenzor vált. Gondolom azért mivel a C6 fizikai QWERTY-je miatt, a képernyősre nincs akkora szükség
(#31) ALI_G: Nokia messaging a vodafone-nál. Ha jól tudom a T-nél is hasonló az árazása, pannon-nál pedig eddig úgy volt régen, hogy ha van valamilyen net csomagod előfizetve, akkor ahhoz +1Ft.
Aztán hogy gyakorlatilag kell-e fizetni majd érte, azt nem tudom.
-
sz_abika
addikt
Hát ha nincs QWERTY akkor nem kell
Pedig már majdnem tettem felfele -
donjohnson
addikt
nekem a tetszett logó tetszett a végén
-
Misály
addikt
válasz
korpicschess #25 üzenetére
...nem hivoseg kerdese vannak arm11en androidos keszulekek....
-
Jó cikk, én egy 5530-at használok már a v20-as C6 FW-vel, ami a legfrisebb(v32) 5530 szoftra van átültetve. Tegnap tettem fel, de előtte is már pár hónapja C6 CFW-t használok.
Az e-mail-hez azért azt csendben hozzátenném, hogy a C6-ba épített kliens a Nokia Messaging, ami havidíjas szolgáltatás! Óvatosan vele..
Egyébiránt létezik már N97/N97 mini átültetés, valamint dolgoznak egyéb érdekességeken is. Kíváncsian várom, mit tudnak még kihozni az első tapis Nokiákból
-
DJGABI
addikt
Jó kis írás, gondolom ez most sokaknak lendületet fog adni a C6 FW felrakásában.
Én is lassan 1 hónapja léptem meg a váltást, bár a v51 + SPB kombóval sem volt túlzottan bajom. Én a FeelIt^4 [link] FW-t használom, ez volt a legszimpatikusabb a sok CFW közül. Legnagyobb baj ezekkel a házi barkács szoftokkal, hogy kivesznek belőle ezt-azt (Maps, QuickOffice, AdobeReader) és ha az ember pótolni/frissíteni akarja az adott programot, akkor csak hibaüzenetet kap telepítésnél.
Cikkhez:
Fényképeknél még egy változás is van (nekem ez nagyon tetszett): két kép közötti váltásnál nem a körbe-körbe karika van, hanem rendesen, folyamatos animációval lehet áthúzni egyik képről a másikra.
Videóknál Smartmovie-t említetted, az nálad hogy működik, gondolom konvertálással viszi csak a filmeket?
Hibák De bizony, a töltés közbeni zöld gomb is ide tartozik, van rá fix, ebben a FeelIt soft-ban benne is van. Qwerty-re van egy eléggé béna megoldás: másik billentyűzet telepítése. PNTH-n ugye Swype-ot emlegetik, az sajna magyarul nem tud, viszont a Dayhandinput igen, egy próbát megér, nekem annyira mondjuk nem jött be! A témás-gördítősávos hiba nálam is előjött, szerintem nem szereti a C6 az 5800 Sound Waves témát annyi az egész, mással ugyanis nem sikerült reprodukálnom. Illetve egy plusz hibát írnék fel a listára: a billentyűzár elhúzása után lezárja ugyan magát a teló, de néha világítva marad a kijelző. Apró, de zavaró hiba.A jövőre tekintve a C6 v20 @ 5800 v52-t nagyon várom, kíváncsi leszek milyen újdonságokat hoz. Bocs ha hosszú lettem...
-
baleee89
aktív tag
jó írás a részletes leírás tényleg jó lenne!
-
Misály
addikt
válasz
korpicschess #16 üzenetére
ha csondben maradtal volna...
Mellesleg a szeteso scroll egyedi temahiba, en amit csinaltam fw-t anno 51es szofthoz vitte. Phonetorch meg ment gyarival is. Ha egyeseket meg erdekel a dolog elokaparom a sajat c6 fw-met.
A tetszett plecsni meg nagyon gyenge eroltetes... de az iras jo, amugy megemlithetted volna melyik fw-t raktad fel, esetleg egy changelist se artott volna
-
aram01
nagyúr
Az írás tetszett,a telefon kevésbé
-
Részletesen a telepítés: [Smartnews]. De aki nem ért hozzá, vagyis képtelen volt rákeresni akárcsak erre, annak nem ajánlom a dolgot. Ha menet közben bármilyen okból megszakad (például áramszünet, ha asztali gépről megy a dolog), könnyen előfordulhat, hogy papírnehezék lesz a telefonból (bár sok esetben még így is életre lehet kelteni a telefont, de ez már kicsit bonyolultabb).
-
Savaria_01
tag
Köszi az írtás !
Kedvet kaptam,hogy feldobjam a c6-os rom-ot
-
Nagyon bejövős.
De gondolom s3-as játékok nem mennek rajta.
Látom hogy a ram megnőtt. Megnéznéd hogy az opera mobile/gyári böngésző mennyire bírja a PH-t? -
Penyus
senior tag
Engem is erdekelne leiras. Egy 5530ra dobnam fel kivancsisagbol.
-
- = Zk = -
félisten
imádom ezt a telefont
még pár tapasztalati hozzászólás, és lehet felpakolom jómagam is. köszönet a tesztért/irásért. (Y)
-
szombatitomi
senior tag
Ez jó lehet, olvastam róla már korábban, csak eddig nem nagyon akartam megcsinálni. A sebessége milyen? Lehet, hogy leírtad, csak elkerülte a figyelmemet. Gyorsul valamennyit? Az 5800 még az új, v52.0.007-es firmware-rel sem a leggyorsabb, de ehhez képest lassabb nem lett?
mod
(#6) speed3456: most látom, hogy nálad gyorsabb lett. Na, egyre jobban úgy érzem, hogy ezt fel fogom telepíteni. -
speed3456
aktív tag
Nekem 5230 on van C6 és nagyon király. Sokkal gyorsabb lett a teló, gyorsabban tölti be a játékokat és a programokat is.
-
Egy darabig én is gondolkodtam ezen, és persze az 5800-n. De aztán nem ez lett. mindenesetre így már használható. Én azt nem értem, a Nokia miért akkora tróger, hogy ezt egy frissítéssel nem tudta volna megcsinálni, hogy az első tapis telefonjuk használható legyen valamennyire. Bár a Symbian még mindig nem ide való, egyszerűen a rendszer gombokra lett tervezve, és rettentően látszik rajta. Továbbá ami nekem még mindig nagyon zavaró: ha elfordítod a telót, a jobb oldalon a kijelző tetemes részét elfoglalja a felesleges négy "gomb", amiből sokszor csak kettő aktív (menüben például), fényképezőgépnél ugyanez a helyzet. Vicces, hogy a kereső felét kitakarja ez a tök felesleges pár "gomb".
-
Oliverda
titán
Nem rossz, de kár, hogy a telepítését nem részletezted egyszerűen.
-
CS_D
senior tag
Tetszett az írás. Még inkább kedvet csináltál, hogy feltegyem a c6 firmwarét. Eddig sima főzött rom volt a telefonomon.
Én most egy olyan C6 firmware-re várok, amit a PHNT csapat ad ki a C6 20-as firm portolásával az v.52-es firmware-es 5800-hoz.
Már páran próbálkoztak a 20-as és 52-es firm összerakásával, de mindegyikben volt valami, ami nekem nem tetszett.
Megvárom a PHNT csapat release-ét.
-
vinibali
őstag
a kezdőkép symbian3 stílusu?
-
Nekem is tetszett a leírás!
(Esetleg ha valaki az N8-ra tenne legalább Android 2,1-et...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest