- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz
Valentino K. #13 üzenetére
Míg az X10 mini páros a QVGA 2,55"-os kijelzőjével egy okostelefon (android) 600-as procival, addig ez a Touch and Type modell S40 - nem okostelefon.
Ezért furi nekem is, másnak is, hogy egy "hagyományos" oprendszeres kis kijelzős, mobil alá egy bika procit pakoltak...
-
gabe8719
senior tag
válasz
Valentino K. #13 üzenetére
Hát igen. Nekem nem is kellene, hacsak nem lenne kiemelt szempont a méret. Habár ott azért van egy Android (igaz, csak 2.1), meg van egy kényelmes qwerty, de ha már választani kellene, inkább oda tenném az 1 Ghz-es procit, nem ide.. Szvsz teljesen felesleges.
-
plus44
veterán
válasz
Valentino K. #15 üzenetére
Az elődmodell sem csúnya, meg ezen kívül van más ilyen női telefon is fele ennyiért, de legyen igazad, végül is minket ez annyira nem érint.
-
plus44
veterán
válasz
Valentino K. #5 üzenetére
Az lehet, de 75k-ért nem hiszem hogy vinnék, mint a cukrot, mikor ott a sima is jóval olcsóbban, igaz kisebb tudással, de kinek mi kell, ilyen szinten.
-
szezso15
addikt
válasz
Valentino K. #5 üzenetére
Férfi kézben el tudom képzelni, bár az nem teljesen 100-as férfi
Forró körülötte a levegő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest