- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robex
csendes tag
Nem tudjátok véletlenül hogyan tudnék pc-vel szinkronizálni?A mobilon pc szinkronnál valami felhasználót és jelszót kér!
-
Robex
csendes tag
És azt nem tudjátok véletlenül,hogy mi a gyári biztonsági kód??
-
Robex
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni!Most volt a telómon szoftverfrissítés a szervízben,és azóta nem mindegyik hívó nevét írja ki amikor hívnak,csak a tel.számot írja ki!Természetesen benne vannak a tel.könyvemben!Miért lehet ez?Valakinek kiírja a nevét,valakinek csak a számát!
-
samsungbp
csendes tag
Ha valakit érdekel nekem van egy ilyen vaci új készülékem!
-
Fidel_Castro
csendes tag
Én csak ámulok és bámulok ezen a sz--on... egy kis magyarázat, maradt a régi touch ami nem egy hűde nagy valami ráadásul nagyon hamar beadja a kulcsot saját tapasztalat: 3 hónapos korában touch csere gariban majd 3 hét múlva megint és 2 hónap múlva megint ... hát ha ez is ilyen akkor evvel nem nagyon fognak sikert aratni , második gondom a készülékkel a mikrofont valahova a 7es gomb környékére került ha jobb kézben tartod a telefont pont le is takarod a kezeddel azt a pici lyukat
ha balkezes vagy akkor talán fogod tudni használni. Tudásban semmivel nem tud többet ha csak meg nem említjük a 30fps es videó rögzitést persze csak vga felbontásban hasonló 5mp-es kamerák már simán vesznek fel 720p-ben. 1Ghz es processor... de minek semmi extra tudás ami kihasználná de tényleg! Még 1 apró külömbség a régi 30mb tárhely 140mb-ig dagadt, ez valami hatalmas teljesítmény 11 hónap távlatában mert ennyi idő telt el a sima c3-01 és a gold edition között!! Szerintem bukásra van itélve de ez az én véleményem.
-
gabe8719
senior tag
Itt azt kifogásoltuk páran, hogy szép az az 1 Ghz-es proci, de ha nincs normális szoftveres környezet amivel ki is lehetne használni, akkor teljesen felesleges, és csak az akksit eszi meg a semmiért. Ha lenne rajta minimum egy symbian, esetleg Maemo, máris más lenne a képlet, így csak mókusvakítás. A Nokia pedig amiért a bírálatokat kapja sokszor, az pontosan az, hogy egy elavult és idejétmúlt rendszert erőltettek túlzottan, ráadásul sok modellből egyszerűen kisajnálták a normális hardvert, ehhez képest pedig vastagon fogott a tolluk, mikor az árat kellett megkérni. Ennyi az egész. Szó sincs itt semmi olyasmiről, hogy divat lenne szidni a Nokiát. Aki divatból tesz ilyesmit, az minimum tájékozatlan.
Remélhetőleg a WP7-tel végre kilépnek az árnyékukból, és sikerül valami ütőset alkotni - a kapacitás megvan rá, a név is megvan még, csak mindig jól kellene tudni igazodni a piaci igényekhez és fejlődéshez, ami nyilván nem könnyű manapság.
-
=Mentor=
őstag
válasz
zsirfecske #51 üzenetére
Nem tudom mi bajotok az arannyal, nekem kifejezetten tetszik, hülyeség hogy csajos szín lenne... Itt pont az exkluzivitás a lényeg, ha olcsóbb kell ott a sima C3-01 gyengébb procival de mindössze 30 ezerért!
-
Gabi 8906
senior tag
Mindenki a procit beszéli. Azt a 64 mega ramot senki nem beszéli?
Szerintem az 1ghz is úgy jött össze hogy felhúztak egy régi procit 1ghz-ra.
Kinézetre viszont nem rossz, csak "kicsit" giccses. -
kircso13
senior tag
válasz
zsirfecske #51 üzenetére
Megrendelheted! Megcsinálják, csak fizesd meg
-
kircso13
senior tag
Nem értem meg az embereket! Minek 1GHz es proci? Eddig az volt a baj, hogy csak 300-400Mhz es proci ment benne, nem kell, mert lassssssú, most van akkor meg minek? Tény, hogy a gödörből most fog kimenni a nokia és talán megint Nokia készülékem lesz! Android is parasztvakítás! Sok olcó telefon 540-600 MHz es procival. GPs kicsit lassú , divx akad, meg sorolhatnám ( volt ilyenem).........
-
zsirfecske
addikt
75k pénzért kerámia gombok? elég sirály anyaghasználat, kár az aranyozásért. még egy sterling ezüst bevonat talán elmenne, de ez már sok
-
leviske
veterán
válasz
callmeakos #49 üzenetére
A Symbian Belle bizonyította, hogy a felsőkategóriába se volt akkor rá szükség, amikor már sokan számon kérték.
Más kérdés, hogy mire rendbe rakták a Symbian^3-at, már senkit nem érdekel.
-
callmeakos
veterán
Na ha valamibe, akkor ide tényleg felesleges az 1ghz-s proci. Persze ettől jobban hangzik a dolog
-
leviske
veterán
Ezzel a nevezéktannal nem leszámoltak? Egyébként örömteli a hardver, így van egy halvány reménysugár arra, hogy a WP7-el tényleg le is tudják majd rögtön fedni a Symbian piacát, nem kell majd a S40-et erőltetni a felsőbb régiókban.
-
Prien
addikt
Hát, ebből se lesz néptelefon.
-
JR.CSé
senior tag
Kíváncsi vagyok h a felhasználói felület milyen gyorsasággal üzemelhet.Azért a Nokia rendszerei sose voltak nagy étkűek
-
DemonDani
addikt
Arra is kíváncsi lennék hogy milyen 1Ghz ez...
Lemerem fogadni hogy semmi köze az Androidos és WP7-es telefonok alatt megszokott 1Ghzes SoC-hoz.
Valami több éves ARM11-re tippelek látatlanban -
Alwares
aktív tag
Nekem az előddel a rezisztív kijelző volt a fő gondom. Aztán odaadtam húgomnak, ő meg imádja. A HD7-es meg szerinte nem jó mert alig kell hozzáérni és már érzékel is. Welcome in 2007 sister
-
Fancy-boy
addikt
Előbb utóbb már az 1ghz lesz az alap a tapicskolós telefonoknál. Hiába "csak" S40.
Ennyi erővel régebben minek rakott a Siemens az S25 be színes kijelzőt, amikor szinte semmi értelme nem volt olyan felbontásnál.
Ezt hívják úgy, hogy fejlődés. Haladunk a korral.
Sajnos az akkumulátorokra ez nem teljesen igaz. -
olcsii
aktív tag
Hmm.....kis drágaság
-
Lirion
addikt
válasz
Fancy-boy #30 üzenetére
Ugyanez volt korábban a SE-nal is. Az emberek szeretik, ha valami elbukik... De az is megfigyelhető, hogy időszakosan egy-egy gyártót/op rendszert istenítenek és rendre ezt követi annak fikázása. Így volt ez a motoval is, a se-nal is, most a nokiával, a dícséretben meg épp az android a soros, de majd jön annak is a leáldozása... Amíg megy a szekér, addig megy a dícséret, amint lemarad, máris kezdődik a sárdobálás.
-
Fancy-boy
addikt
Mostanában divat szidni a Nokiát.
Mondjuk régebben is, de amikor nem fut a szekér, előjön a sok moslék, hogy belerúgjon még-jobban. -
worxland
addikt
válasz
freestailo #18 üzenetére
ha lenne pénzed, lenne csajod...
-
=Mentor=
őstag
Én mindig mondtam, hogy a Nokia aranyat ér.
-
gPéter
tag
aranyozás nélkül,kicsit szerényebb áron jó lenne.
-
attisx
addikt
Maaargit!!! Nooormális???!!!
-
szilagyiv
senior tag
Aranyos.
A kerámia gombokra azért felkaptam a fejem.
-
hemaka
nagyúr
csajoknak, vagy egyéb nagy vagány srácoknak jó lesz...
-
Jassz
tag
Ez a telefon olyan, mint ha a tervezők egyszerűen berúgtak volna és poénból felraktak volna egy ilyet a gyártósorra, hogy kínjukban már nevetni is tudjanak valamin.
Mondjuk engem meg tudtak nevettetni -
gabe8719
senior tag
A külsejéről meg annyit, hogy ahogy elnézem, a Mobiádóónak nem sok dolga lesz vele..
-
Youri
veterán
1GHz egy ilyenbe? Minek? Ez mekkora parasztvakítás? S40-el? Ja, hogy az akkuidő csökken vele! Éééértem
-
mrlujoak
veterán
válasz
Valentino K. #13 üzenetére
Míg az X10 mini páros a QVGA 2,55"-os kijelzőjével egy okostelefon (android) 600-as procival, addig ez a Touch and Type modell S40 - nem okostelefon.
Ezért furi nekem is, másnak is, hogy egy "hagyományos" oprendszeres kis kijelzős, mobil alá egy bika procit pakoltak...
-
gabe8719
senior tag
válasz
Valentino K. #13 üzenetére
Hát igen. Nekem nem is kellene, hacsak nem lenne kiemelt szempont a méret. Habár ott azért van egy Android (igaz, csak 2.1), meg van egy kényelmes qwerty, de ha már választani kellene, inkább oda tenném az 1 Ghz-es procit, nem ide.. Szvsz teljesen felesleges.
-
freestailo
őstag
Nekem bejön, ha lenne pénzem tuti ilyet vennék a csajomnak. ( ha lenne csajom
)
-
plus44
veterán
válasz
Valentino K. #15 üzenetére
Az elődmodell sem csúnya, meg ezen kívül van más ilyen női telefon is fele ennyiért, de legyen igazad, végül is minket ez annyira nem érint.
-
RepeatSector
senior tag
Ennek a cuccnak a külseje szép de milyen "ficsőröket" tud majd?
Mert ha viszi a fullHD videókat ilyen kijelző mellett nem lesz semmi értelme, szerintem csak a nagyon multimédiás nem okos telókba kellene jobb processort rakni, mivel ott van ami ki is használja és nem csak az e-penis nő tőle, ARM9 300mhz tökéletes egy buta telóbaFogadok hogy ez is ilyen "nokiás" 1ghz-es cucc
Amúgy a megahertz szerelmeseinek:
Samsung Jet: nyóccáz MHZ -
Valentino K.
senior tag
-
S40 alá minek az 1Ghz?
Inkább tanuljanak a fejlesztőik tovább és optimalizáljanak rendesen!
-
kriszpontaz
veterán
Nokia RAJ edisün
.
-
gabe8719
senior tag
A komolyabb tapifonoknál már egyáltalán nem ritka az 1 Ghz, a 600-as procik max. a tényleg olcsó androidokban vannak, de remélhetőleg már az alsó árszegmensben sem sokáig. Mondjuk ebben a cuccban szerintem is mókusvakítás ez a CPU, ennyi pixelt egy s40-el párosítva vígan meghajt 3-400 mhz is.
-
plus44
veterán
válasz
Valentino K. #5 üzenetére
Az lehet, de 75k-ért nem hiszem hogy vinnék, mint a cukrot, mikor ott a sima is jóval olcsóbban, igaz kisebb tudással, de kinek mi kell, ilyen szinten.
-
mrlujoak
veterán
"A 18 karátos aránnyal futtatott..."
Hmm, a 18 karát vagy a futtató aránylik?
Bocs, ezt nem hagyhattam ki...
Kicsit nekem valahogy furi. Ekkora, és ilyen kijelző, meg oprendszer, és ilyen bika proci?
Biztos... -
szezso15
addikt
válasz
Valentino K. #5 üzenetére
Férfi kézben el tudom képzelni, bár az nem teljesen 100-as férfi
Forró körülötte a levegő -
gabe8719
senior tag
A nyitott s40 tényleg jó lenne, de azért 2,4 inchen tapicskolni nekem kicsit..khm..fura
-
Hans5341
csendes tag
Őszintén, ebben most mi értelme van az 1 GHz-es procinak?
Komolyabb tapifonokba eddig pakolgatták a ~600 MHz-es procikat, addig belepakolnak ebbe ekkorát? -
-
FET-MEN
veterán
ezt nem tudom elhinni
egy ilyet be kell majd szereznem, de minimum meg kell nézzem.. s40 és 1Ghz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk dokkolókat
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest