- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerasz
csendes tag
válasz
forgonati #99 üzenetére
Átérzem a gondodat, nekem is gt540em volt, kész katasztrófa az a telefon...
De hidd el van használható androidos telefon, nekem pl nexus s van, és egy álom, nem csak gt540 után.
Lassulást még nem tapasztaltam és emberi áron is tudtam megvenni t-nél (akciósan 62ért kártyásan)
LG meg tényleg optimalizálhatna, amúgy jó telefonjai lennének, dehát sokat nem ér ha lefagy...
Amúgy meg külön kell venni a dolgokat, én okostelefont nem telefonálni veszek!
Navigálni, netezni, fényképezni néha, zenéthallgatni (belső tárhely alapból 13 GB) stb
Telefonálás sokadlagos funkció, amúgy semmivel se rosszabb nekem felvenni érintős telefont híváskor mint gombosat.
Én is tervezek majd venni hagyományos gombsoros telefont, csak telefonálni, de nem ennyiért, Nokia 100/101en gondolkodok majd ha megjelenik.
Na az bőven jó telefonálni.
Amúgy meg az alcatel 990 már korrekten használható okosteló, ismerős elmondása alapján.
De ha várunk még fél egy évet az alsókategóriában is pöpec androidos és talán wp telefonok is lesznekAmúgy emeg most két telefonom van, nexus s, netre, multimédiára, nevigációra, fényképezésre és egy vodafone 136 telefonálásra.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
forgonati #132 üzenetére
Ejnye! olvasd mán el mit írtál. nem a platformokat, hanem telefonokat hasonlítottál össze, android=lg gt540 symbian =e52. ez így egy nagy hazugság. kollégám un. butatelefont (=nokia) szeretett volna vetetni velem, szolgáltatói kínálatból. nyomógombos, hosszú készenléti idő, igényes kivitel (müanyag vagy fém). max br 20 e ft. 6303i volt de szokás szerint tönkrement( 8 ból ezidáig 3) . Namost ilyen Nokia nem létezik. Aki tud ilyet, szóljon. összehasonlításképp, jó minőségű android platform létezik már 15 ezerért is.
-
JR.CSé
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gitáros topic
- Napelem
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DJI topic
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest