- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
Ejnye. Nem olvasol csak írsz. Én 2 rendszert hasonlítottam össze. Az, hogy telefon típusokat is írtam, részletkérdés, E52 helyett írhattam volna akár pl. E51-et is, amit már szaré-húgyé dobnak utánad, vagy N95-öt, de mondhattam volna bármely más S60-as Nokiát. A lényeg a rendszer, a használhatóság, és a sebesség. Röhej hogy már ott tartunk, hogy 2 magos meg retek tudja milyen 3D gyorsítós telefonokat kell gyártani, csak hogy a rendszer fusson normálisan. De az akku meg marad, 1500mAh és csókolom.
Persze vannak Androidos telefonok óccsóé' is, de az meg olyan is. Még lassabb és döcögősebb, hogy az ember még jobban idegbajt kapjon. Persze akinek az kell, vegye, vigye. Mondom, én próbáltam 3 db androidos telefont (ja és a P500 végképp nem olcsóbb mint mondjuk az E52, sőt) de valahogy nekem a klasszikus, nem tapicskolós cuccok jobban bejönnek. Az S60 renszer meg jól meg van csinálva, bárki bármit is mond.
-
forgonati
őstag
Ezzel én is pont így vagyok. Régebben is Nokiáim voltak, és olyannyira jól használható (legalábbis számomra) az S60 hogy párját ritkítja. Használtam Adroidos telefonokat. Első egy HTC Tattoo volt. 3 hónapot húzott ki nálam. Váltottam egy LG GT540-re. 2 hónap. Most meg jó ideig használtam haverom LG P500-át. Lényegében tehát végigmentem 3 különböző verziójú Androidon, 1.6, 2.1 és 2.3. És bizony be kell ismernem, a Nokia E52-met sokkalta gyorsabban, jobban tudom használni mint bármelyik verziójú Androidos okostelefont. Ha hivnak 1 gombnyomással felveszem. Majd ugyanúgy leteszem. Mondjuk ez a Tattoo meg a GT540-nél is volt, de hajaj, mennyivel lassabban ment ott még ez az alapszintű dolog is... Néha miután felvettem, még másodpercekig nem hallottam semmit, viszont miután a piros gombbal leraktam, még 2-3 mp-ig hallottam a másik felet (ez speciel a GT540-nél fordult elő sokszor). A P500-nál meg ha hívás jön, tologatni az ujjamat rajta... Kissé nehézkes nekem, na. Ráadásul ez Az android néha produkál olyan szintű belassulásokat (hardvertől függetlenül és app killer után is) hogy ihaj. Inkább a szoftvert kéne optimalizálni, és nem pedig 2-3 meg 20 magos telefonokat kiadni, csak azért hogy a rendszer gördülékenyen fusson. Aztán meg sír a szánk hogy napi 2x kell őket tölteni. Az S60 suhan, soha egyszer nem akadt meg, pedig nem az E52 az első (és asszem nem is az utolsó) S60 telefonom. Szó ami szó, számomra, amire én használom a mobilt, bizony egy S60 még mindig sokkal jobban használható, mint az ilyen okos "tepsik". Azokat használják csak a plázapitchák meg a pénzes nyikhajok. Ne vegye magára senki
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest