- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusihusi
addikt
válasz
Rebellion.! #480 üzenetére
Enyém is Bécs.
-
válasz
Rebellion.! #367 üzenetére
Köszi
TTomax:
KösziEgyébként tapasztalat? Nem megy a topik.
-
válasz
Rebellion.! #358 üzenetére
Én úgy tudom csak Dual Sim-es verzió van.
-
monti0222w
addikt
válasz
Rebellion.! #350 üzenetére
Milyen, a zenei része izgat jobban, de a többi is érdekelne?!
-
Azie
őstag
válasz
Rebellion.! #309 üzenetére
Ahogy kb ma már semmilyen területen, úgy a telefonoknál sem veszi alapul senki a hivatalos árat, főleg nem csúcskategóriánál. Persze, egy 50k-s telónál nincs nagy játék, ott kb +-15%os sávban tud mozogni az ár, de ahogy egy nagy összegű bizotsításnál, autónál, flottánál, szoftveres megoldásnál, úgy a telónál sem ez lesz a mérvadó.
Nem fogsz listaárakat hasonlítani, ha tudod, hogy mindenhol alapból 10%ot tudsz alkudni. -
vrezso
csendes tag
válasz
Rebellion.! #302 üzenetére
Teljesen korrekt hsz. Annyit azért hozzátennék én nem az árazásos, ár/érték arányos, szürke értékesítéses vitába szerettem volna bekapcsolódni az első hozzászólásommal, hanem egy tényt szerettem volna közölni.Írhattam volna így is: A 200-as nyitóárú készüléket a speedshopnál már egy hét után 187-ért be lehet szerezni. (11.03-ai állapot, azóta megint változott, máshol meg még olcsóbb szintén gyári garival).
-
RaveForce
veterán
válasz
Rebellion.! #207 üzenetére
"IP54 szerintem az esetek többségében elég, balesetektől, esőtől véd. Aki szándékosan rakja víz alá annak lehet csak kevés"
Balesetektol aztan biztos nem.fog megvedeni az ip54, de meg az ip68 sem.. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Rebellion.! #178 üzenetére
Messze nem ez az egyetlen eset, hogy valótlanul van náluk technikai adat feltüntetve.
-
válasz
Rebellion.! #148 üzenetére
De sok dolgot nem tudsz modosítani appokkal, de a stock rendszert az appokkal fel tudod ruházni a extra funkciókkal.
Szerintem is ez előny a Nokia esetében.
Arról nem is beszélve, hogy számomra a gyári közeli rendszer átláthatósága pótolhatatlan. -
RaveForce
veterán
válasz
Rebellion.! #150 üzenetére
Igen. Ebbol indult az egesz lavina, a tanult kollega siman "szarfos giccsparede"-kent aposztrofalt GUI-javal ... igy egyetemlegesen. En a velemenyemhez hozzatettem h velem tortenik az aspektus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory:Nikke
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest