Hirdetés
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Z70 Ultra a mobilos Elite új tagja
- iPhone SE 4 Plus méretben is?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
Hú az a fa elég rondán néz ki az egyik képen. Amúgy korrekt lett az a hetes. S660 meg brutál erős.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
MikeWazowski
veterán
Szuper telefon&teszt!
aelod - azon én is meglepődtem. Egy kategória lenne a snapi 820-szal?
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Juhaszatti
addikt
Nagyon tetszetős telefon lett. Kellemes csalódás az új Nokia, ez és a Sirocco is szuperül sikerült. Várom a továbbiakat
-
Juhaszatti
addikt
Középkategóriás proci az S820-as erejével. Eddig a középkategóriások nem hozták a 2 generációval ezelőtti csúcsot. A középkategória teteje sem.
És akinek ez számít, bizony az a ~140.000-es Antutu pontszám is nagyon nagy ugrás a középkategóriában. A 650 pl a 80.000 pontot is alulról súrolja.[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
Kevésnek tűnik az aksiidő. IP védettséget kaphatott volna + nagyon bazári az a réz csík.
Az ár szerintem megemészthető nyitó ár. + a stock droid miatt tetszik.Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/T6FW8 | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
-Skylake-
addikt
Pont erre a készülékre várok a T-nél , ápr 27-én jön elvileg az első készlet.
Ekkora hulladék tesztet pedig rég nem olvastam itt , sajnos ennek a készüléknek is az a baja, hogy se nem Apple , se nem Samsung. Az külön tetszett, hogy amiért a legjobban vártam , hogy ide kikerüljön a teszt az az akku üzemideje volt , ahova sikerült megadni a világ legéletszerűtlenebb példáját, a wifi filmnézést. Samsung A8 tesztben meg a sima videólejátszást ami ott ugye 13 óra. Tök jó, így könnyű összehasonlítani őket... Én mikor bejelentették ezt a készüléket már akkor nagyon vártam, mert úgy éreztem nagyon el van találva a design/teljesítmény/ár háromszög, de még most sem hiszem el, hogy egy ennyire erős középkategóriás telefonról sikerült idehányni egy ilyen minősíthetetlen , semmilyen tesztet. Szóval köszi a "fáradozásotokat" ami ennek a 25 sornak a megírásához kellett.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
HKorn
veterán
Szép teljesítmény. Még mindig drukkolok nekik, jó lenne, ha a Nokia név megint ott lenne a top mobil brandek között.
Kiváncsi vagyok a többire kisebb méretben.
Run&Ride
-
félisten
A tesztet köszönjük szépen, de az értesítési LED hiánya számomra érthetettlen.
Maga a telefon tetszik egyébként, kár, hogy mindig van valami, amin elcsúsznak - pedig nincs notch, van 3,5mm-es jack, az aksi se pöttöm (oké, 4000mAh illett volna, de hát a Oneplus 5T még ennyit sem nyújt!), szóval ezt az apróságot leszámítva nagyon szimpatikus telefon....[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Fred23
nagyúr
Korrekt teló lett valóban a tepsiket szeretők számára.
-
félisten
Ja, csak a Samu A5 AMOLED kijelzős, ahol az Always-On-nak van értelme.
A teszt alanya viszont IPS kijelzős, amin csak nagyon elborult esetekben (hallod LG? ) szokás always-on megoldást használni, érthető okokból.
@balaaazs (#13): Azért nem baj ugye, hogy saját preferenciáim és igényeim vannak?
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
szabi__memo
nagyúr
Ennél olcsóbbért kapható nokia 8
-
Bog
HÁZIGAZDA
Igazából idehánytál egy sok soros fikkantást arról, hogy milyen szar a teszt, annyi konkrétummal megtámogatva, hogy az üzemidőt miért úgy mértem, ahogy, mert neked az nem tetszik.
Majd ha lesznek egyéb érveid is, akkor írd meg nyugodtan, addig ez simán komolytalan.Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
*Mukeey*
addikt
Szerintem ez egy nagyon jó készülék lett ennyiert.Sd 660 telitalálat,formája nagyon tetszetős.Középkategória bestbuy ha 100k körül lemegy az ára.
Akkuidőt én sem értem,3800asnak jobban kellene bírnia,simán meg kéne lennie a 6-7óra sot-nak...iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Csapoati
nagyúr
Épp be akartam írni, hogy mennyire jó ez most, aztán megláttam a 135 ezres árat. 100 alatt gondolkoznék el rajta maximum.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
veterán
-
gaboca0314
tag
Bog!
Nokia 6 2018-as kiadásról várható teszt valamikor a közeljövőben?
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz gaboca0314 #25 üzenetére
Hát hogy a fenébe ne
De előbb a Nokia 1Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
őstag
válasz Juhaszatti #5 üzenetére
Ne essünk hasra a magas antutu pontszám miatt. Ugyanis nem a snapdragon660 ugrott nagyot teljesítményben hanem az antutu a 7-es verziója kb 30%-al magasabb pontszámokat osztogat ugyanarra a telefonra mint a 6-os verzió.
Pl. Oneplus 5t a tesztjében antutu6-tal mérve 173 ezer, de itt az összehasonlító listában antutu7-tel 213 ezer pont.
Ugyanezt a saját snapi821- es telómmal is megcsináltam. Ez is ugrott 115 ezerről 142 ezerre. Nem is cserélem le soha ha fél év alatt ennyit erősödik[ Szerkesztve ]
-
-Skylake-
addikt
Nokia 7+ Adatkommunikáció :
"Adatkommunikációs szempontból csak az infraportot hiányolhatjuk, már ha mindenképpen keresni akarunk valamit. LTE hálózaton maximum 600 Mbps letöltési tempót lehet belőle kifacsarni (ha a hálózat alkalmas rá), az USB 3.1-es, a Bluetooth verziószáma 5.0-s, a WiFi modul pedig 5 GHz-es hálózatokat is lát, stabilan. És a GPS is gyors, valamint pontos. Böngészni pedig nem meglepő módon gyárilag a Chrome-mal lehet, ennek a sebességére sincs panaszunk."
Galaxy A8 Adatkommunikáció :
"Az A8 gyomrában, kiszereléstől függően egy vagy két nanoSIM bújhat meg, az utóbbi dual standby technológiával, mindkettő Cat.11-es LTE átvitellel (600 Mbps letöltés). A beszélgetési hangminőség mindkét oldalon megfelelő: az A8 hangszórója tiszta és kellően hangos, a másik oldalon sem volt panasz. A WiFi 802.11a/b/g/n/ac fajta (dual band, WHT80, 256QAM, Direct, HotSpot), a Bluetooth 5.0-s (A2DP, LE, ANT+), az USB Type-C típusú (MTP, OTG). A navigáláshoz a földi antennák és routerek mellett az A8 a GPS, a GLONASS és a Beidou műholdakat használta, a Galileo és QZSS csoportokat nem. A pozíciószerzés villámgyors és stabil, iránytű is akad. Az infra ellenben kimaradt – nem úgy az NFC, amely az MST mellett mobilfizetésre is alkalmas a megfelelő régiókban (Samsung Pay), illetve az iránytű, a gyorsulásmérő, a légnyomásmérő és a hall szenzor sem hiányozhat
Nokia 7+ Akku :
"A hátlap alá 3800 mAh-s telepet raktak valahol a messzi Ázsiában, ami nem kiemelkedő, de alapvetően megfelel az elvárásoknak ebben a kategóriában. A két napot nekem nem sikerült kifacsarni belőle, de egy munkanap simán kijön, a gyorstöltésnek hála az etetési folyamat sem hosszadalmas. A kijelzőidő WiFi-s filmnézés mellett 5 óra körül alakult maximális fényerő mellett, persze megvannak a Google energiatakarékossági opciói, de a Snapi 660 nem fogyaszt sokat egyébként sem."
Galaxy A8 Akku :
"A 3000 mAh-s telep, bár nem túl combos 5,6”-en, a takarékos AMOLED kijelzővel és Exynos chippel remek üzemidőt biztosít. Az ötórás képernyőidők simán kijöhetnek egy napos használattal, mindig aktív kijelzővel, nélküle akár a hat óra is. Visszafogott használattal pedig elég lehet kétnaponta a 9V/ 1,67, 5V / 2A jelölésű gyorsöltőre helyezni, ami másfélórán belül 1%-ról a 100%-ra nyújt. Az impresszív üzemidőt a 150 niten mért, egy töltésre jutó netezés és videózás is igazolja: az előbbiből 13,5 óra, az utóbbiból 18 óra folyamatos használatra lehet számítani. Nem mintha az ember felkelne, és megállás nélkül nyomkodná a telefonját, mindenesetre ez is viszonyítási alap. A kövér árcédula mellett csak a vezetékmentes töltés hiányába lehet belekötni, a fém/üveg ház elég vaskos, így igazán beleférhetett volna."
Tényleg nem érted mi a gond ? Engem mint aki gondolkodik egy 7+-ban , ugyan úgy érdekelnének pl a BT tulajdonságai , mint azt aki A8-at vesz. Mondjuk...
" etetési folyamat sem hosszadalmas" Nem hosszadalmas ? Az mi ?? Ez egy teszt, hogy nem hosszadalmas ? Gyakorlatilag semmiféle konkrétum nincs megemlítve , csak le lett írva az ami rá van írva a dobozra , hogy a gyorstöltés az azért "gyors"töltés , mert gyors. Hát gg. USB OTG funkció ? Egy szó sem esik róla.A8 : "A navigáláshoz a földi antennák és routerek mellett az A8 a GPS, a GLONASS és a Beidou műholdakat használta, a Galileo és QZSS csoportokat nem. A pozíciószerzés villámgyors és stabil, iránytű is akad."
7+ : "És a GPS is gyors, valamint pontos."Összeségében egyébként 1979 szóbol áll a 7+ teszt , az A8 3082 ből. (msword)
Ha kell ezen kívül is "konkrétum" akkor kereshetek még amúgy. Nem baj egyébként , nyilván össze lehet legózni egyéb magyar/külföldi oldalakról vagy xda-ról a kérdéses dolgokat , meg ki lehet guglizni hogy az USB tud e mondjuk OTG-t, csak ez így nem teszt. Gyakorlatilag kézbe sem kell venni ezt a telefont ahhoz , hogy le lehessen írni azt ami ide ebbe a "tesztbe" le lett írva.
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
.Szaki.
addikt
Nekem továbbra is baromira tetszik ez a telefon, ez a színkombináció pedig kifejezetten ízléses, de hogy lassan elérünk oda, hogy a 6" lesz a standard kijelzőméret az kicsit kiakasztó.
-
félisten
-
fornettisuti
veterán
Telefonálási hangminőség?
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Lac67
csendes tag
Azért egy FM Rádiót bele tehettek volna! Sok helyen azt olvastam a specifikációkban (pl. G.S.arena), hogy van benne! Bár az Asusnál se találtátok, de sajnos a Nokia hivatalos honlapján se esik róla szó (sajnos)! Valószínű ezért nem találtátok most
Az értesítő LED hiánya pótolható a Play Áruházból valamilyen alkalmazással, de az nem mutatja ha pl. feltöltött a telefon (nem tud bezöldülni az értesítési LED). Így marad a "nehézkes" képernyő feloldás Szerencsére a jack dugó megmaradt , s szerintem is nagyon jól néz ki ez a körbefutó rézcsík! Az a hülye iPhone majmoló Notch sincs, amit újabban azért szoftveresen el lehet tüntetni, de akkor meg minek?! -
szabi__memo
nagyúr
Még nem láttam ips aod-t. Ilyenkor az egész panel megy az egész háttérvilágítással? :-S
Nem durva az? Vagy zónás a háttérvilágítás? -
janeszgol
félisten
A Pc Worldben azt olvastam, hogy abban is van fizikailag FM, amikben nincs a Romban használva, mert az SoC tartalmazza. Talán Rom cserével lesz rádiód.
A cikkhez: tetszik a telefon. Ha a kijelző valóban matt, akkor a fényerő elég, az SoC friss, a kamera közepes (bár a videó kicsit gyengébbnek tűnik annál). 135 ezerért vállalhatónak tűnik, bár ott az A8 például, illetve használtan 1 éves S8-akat adnak ennyiért. Szemlélet kérdése az egész.
-
juuzer
addikt
Köszönjük, a tesztet, nekem nagyon tetszik ez a telefon
Az viszont igaz, hogy jelenleg a Nokia 8 olcsóbb és jobb.
Azt meg külön megköszönöm, hogy a teszt mentes mindenféle xiaomi-fetisizmustól (amit egyébként sajnos elég gyakran lehet érezni a teszteken)
Vamos a la playa.
-
doooo
veterán
válasz -Skylake- #31 üzenetére
Tudod... ha nem ilyen módon közölnéd a kritikát (ami még akár jogos is lehetne valahol), talán kapnál kielégítő választ, esetleg kipótolnák a tesztet, de azzal, hogy az első kommentedben így leócsárolod a tesztet is, meg a szerkesztőit is, valószínűleg nem mész sokra. De egyébként meg Ajánlott lett, szóval lehet, hogy hiányos a teszt, de, hogy elfogult lenne....
ON: Az első szimpatikus Nokia... volt, amíg a kamera végeredményeit meg nem láttam. Aztán itt-ott van még pár hiányossága (mondjuk a módosítatlan Androidot se szívlelem, de ez maradjon az én problémám), de legfőképp a kamerában vérzik el. Pedig hw terén igazán rendben van.
-
fornettisuti
veterán
válasz szabi__memo #39 üzenetére
Egész panel.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz -Skylake- #31 üzenetére
Csak egyet kellett volna lapoznod a specihez, ahol benne vannak az adatkommunikációs ismérvek. Van, aki ezt beleírja szövegesen, én nem szoktam.
Nyilván több szóból áll egy olyan teszt, ahol a telefon szoftvere nem egy üres droid.
A töltési időre vonatkozó észrevételed mindazonáltal jogos, kipróbálom és pótolom.
Btw mielőtt nekiállsz ebben a stílusban puffogni, talán gondold át, hogy miket írsz. Ez mondjuk különösen tájékozatlan megjegyzés: "Gyakorlatilag kézbe sem kell venni ezt a telefont ahhoz , hogy le lehessen írni azt ami ide ebbe a "tesztbe" le lett írva." Speciel én tájékoztattam róla a hazai Nokiát, hogy a secondary kamerát este simán kikapcsolja komment nélkül a rendszer, nyilván az ujjamból szoptam ki és hasraütésre írtam le. Szóval szerintem vegyél vissza némiképp.
[ Szerkesztve ]
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
enginev3.0
félisten
Nem rossz, de a kamera és az üzemidő, főleg ekkora akksival, szerintem egyáltalán nem kiemelkedő, pedig lehetne, talán amoleddel.
Előfizetéssel jó sokat el lehet belőle adni
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
félisten
A készülék nem rossz, de a kamerától többet vártam. Ha már lenyúlták a régi kamera alkalmazás dizájnt a Windows modellektől, akkor tudhatna egy pár hasznos funkciót is. Mondjuk egyből DNG-be menteni.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
DDA40X
aktív tag
Megint egy okos beszólás, hogy hát nem is Nokia a Nokia.. Kész..
Akkor az Ájfón sem ájfón hanem Foxconn. Egy értelmesebb teszt jó lett volna.
Maga a készülék tetszik. Szerintem jól sikerült.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy A35 5G// A55 5G 128GB//256GB - 2 év Samsung garancia
- Samsung Galaxy S24 Onyx Black 8/256GB újszerű eladó!
- Xiaomi Redmi Note 8T
- iPhone 15 PRO 256GB natúr titán kártyafüggetlen, gyönyörű! Akkumlátor 91%! Fulldoboz!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 128GB deep purple kártyafüggetlen! Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest