Új hozzászólás Aktív témák

• cefre00

tag

válasz viiper007 #711 üzenetére

Szia!
    Én konkrétan a múlt hét közepén vettem egy 701-est, és eléggé érdekes érzem magam Android után. Olyan prémium érzés fogott el ettől a masinától, hogy csak na, ha teheted, akkor menj el megfogdosni valahova.
    Arról tudok választ adni, amit eddig tapasztaltam. attisx és McLaca kollégák valószínűleg többet tudnak mondani a témáról.
    GPS: megy offline, miután lelőttem a mobilnetet akkor is megtalálta hol vagyok, pedig van felettem és alattam is két-két emelet, és nem az ablakpárkányon álltam. :)
    Kamera: videót én még nem néztem rajta, de a fényképezés része egészen rendben van, a dual LED vaku és az a 8 MP sokat segít a minőségen.
    Szoftverezettség: a Nokia Store nem valami acélos. Vannak ott jó szoftverek, de kevés, és sok azok közül is fizetős. Konkrétan én nem találtam vállalható ebook olvasót, egy JAVA-n futó programot kellett rátegyek. A frissítésekkel viszont nem lesz gond, mert most az FP2 után elég jó kis MS Office Mobile került rá, valamint az órajel is nőtt kicsit általa. Erről a fentebb említett két kollega talán többet tud majd mondani.
    Adatok mozgatása: én konkrétan nem próbáltam Total Commanderrel, de a Windows külön meghajtóként kezeli a telefont, és azon belül is külön kezeli a telefon belső memóriáját és a memória kártyát. Úgy gondolom erre a TC is képes. Egyébként ilyen feladatokra a Nokia Suite egészen jó.

Összegzésképpen én egyre inkább úgy vagyok vele, hogy nem bántam meg 50k Ft-t kiadni egy Symbian-os telefonért 2013 második felében. Kétségtelen, hogy a Symbian felett eljárt az idő, mivel a Nokia egyre kevesebbet foglalkozik vele. Mindenesetre annak, aki nem akar beletartozni a Google fan club-ba, annak még mindig érdekes alternatíva lehet. Nem is beszélve arról, hogy a telefont fémből építették, és kiváló minőséget képvisel köszönhetően az: IPS-ClearBlack panelnek, az NFC-nek, az 1300 mAh-s akkumulátornak, és (ki kell mondani) a Symbian-nak. :)
    Remélem segítettem... ;)

Új hozzászólás Aktív témák