- Yettel topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
cefre00
tag
válasz
viiper007 #711 üzenetére
Szia!
Én konkrétan a múlt hét közepén vettem egy 701-est, és eléggé érdekes érzem magam Android után. Olyan prémium érzés fogott el ettől a masinától, hogy csak na, ha teheted, akkor menj el megfogdosni valahova.
Arról tudok választ adni, amit eddig tapasztaltam. attisx és McLaca kollégák valószínűleg többet tudnak mondani a témáról.
GPS: megy offline, miután lelőttem a mobilnetet akkor is megtalálta hol vagyok, pedig van felettem és alattam is két-két emelet, és nem az ablakpárkányon álltam.
Kamera: videót én még nem néztem rajta, de a fényképezés része egészen rendben van, a dual LED vaku és az a 8 MP sokat segít a minőségen.
Szoftverezettség: a Nokia Store nem valami acélos. Vannak ott jó szoftverek, de kevés, és sok azok közül is fizetős. Konkrétan én nem találtam vállalható ebook olvasót, egy JAVA-n futó programot kellett rátegyek. A frissítésekkel viszont nem lesz gond, mert most az FP2 után elég jó kis MS Office Mobile került rá, valamint az órajel is nőtt kicsit általa. Erről a fentebb említett két kollega talán többet tud majd mondani.
Adatok mozgatása: én konkrétan nem próbáltam Total Commanderrel, de a Windows külön meghajtóként kezeli a telefont, és azon belül is külön kezeli a telefon belső memóriáját és a memória kártyát. Úgy gondolom erre a TC is képes. Egyébként ilyen feladatokra a Nokia Suite egészen jó.Összegzésképpen én egyre inkább úgy vagyok vele, hogy nem bántam meg 50k Ft-t kiadni egy Symbian-os telefonért 2013 második felében. Kétségtelen, hogy a Symbian felett eljárt az idő, mivel a Nokia egyre kevesebbet foglalkozik vele. Mindenesetre annak, aki nem akar beletartozni a Google fan club-ba, annak még mindig érdekes alternatíva lehet. Nem is beszélve arról, hogy a telefont fémből építették, és kiváló minőséget képvisel köszönhetően az: IPS-ClearBlack panelnek, az NFC-nek, az 1300 mAh-s akkumulátornak, és (ki kell mondani) a Symbian-nak.
Remélem segítettem...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megújult hardverrel és újrahasznosított formatervvel ellátott Nokia érkezett hozzánk, amely a Symbianˆ3 rendszer legújabb variánsát futtatja.
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest