Új hozzászólás Aktív témák

• viiper007

csendes tag

Üdv mesterek!

Ősöreg, több sebből vérző samsung omniám végleg bedöglött, és mostmár nem tudom tovább halogatni a telefonvételt. Egy 50.000 körüli keretből akarok telefont venni. Fő szempontjaim a fényképező/videó opció, és az offline gps. Két napja olvasgatok és rosszabnál rosszabb vélemények vannak a keretem alapján szóba jöhető készülékekről. Közben eljutottam a Nokia 701-hez is, amit még most is meg lehet venni újonnan. Kérdésem hogy szerintetek megéri még ilyen telefont venni?
    Attól hogy már nem jönnek ki hozzá mindenféle programok, frissítések, az offline gps navigációs rendszer még tökéletesen használható rajta nem?
    Azzal van valami gond, hogy nincs rajta autófókusz, vagy ettől még jó képeket csinál (egy mobilhoz képest)?
    Mi a helyzet a videókkal, ill milyen formátumban készíti el (mp4)?
    Ha összekötöm (mondjuk adatkábellel) a lap-topommal akkor jól gondolom, hogy totál kommanderrel simán át tudom másolni a képeket , videókat ugye? Nézegettem pár más mobilt és azt olvastam h sok esetben valami speciális és macerás program kell ehhez, ami viszont nekem nem szimpatikus megoldás...

Előre is köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák