- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
viiper007
csendes tag
Üdv mesterek!
Ősöreg, több sebből vérző samsung omniám végleg bedöglött, és mostmár nem tudom tovább halogatni a telefonvételt. Egy 50.000 körüli keretből akarok telefont venni. Fő szempontjaim a fényképező/videó opció, és az offline gps. Két napja olvasgatok és rosszabnál rosszabb vélemények vannak a keretem alapján szóba jöhető készülékekről. Közben eljutottam a Nokia 701-hez is, amit még most is meg lehet venni újonnan. Kérdésem hogy szerintetek megéri még ilyen telefont venni?
Attól hogy már nem jönnek ki hozzá mindenféle programok, frissítések, az offline gps navigációs rendszer még tökéletesen használható rajta nem?
Azzal van valami gond, hogy nincs rajta autófókusz, vagy ettől még jó képeket csinál (egy mobilhoz képest)?
Mi a helyzet a videókkal, ill milyen formátumban készíti el (mp4)?
Ha összekötöm (mondjuk adatkábellel) a lap-topommal akkor jól gondolom, hogy totál kommanderrel simán át tudom másolni a képeket , videókat ugye? Nézegettem pár más mobilt és azt olvastam h sok esetben valami speciális és macerás program kell ehhez, ami viszont nekem nem szimpatikus megoldás...Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megújult hardverrel és újrahasznosított formatervvel ellátott Nokia érkezett hozzánk, amely a Symbianˆ3 rendszer legújabb variánsát futtatja.
- Star Trek
- World of Tanks - MMO
- Tudományos Pandémia Klub
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest