Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
A helyzet az, hogy az 5800 vasa nagyon is sokat tud, hiába "csak" 369MHz-es a procija (de mondjuk fejlettebb architektúrájú proci, mint az iPhone 3G S 600MHz-ese), de a szoftverrel gyakorlatilag lebutítja a Nokia. A gyári képmegjelenítője arra jó, hogy legyen. A photo browser látványos, és normálisan követi a telefon forgatását, meg a képek lapozása is használható, a photoflow-ban meg normálisan ki van dolgozva a kinagyítás, és a kinagyított kép huzigálása is folyamatos. Tehát a vas tud, csak valahogy azt a két progit kéne összegyúrni, de ez máshol is jellemző. Simán lehetne belőle iPhone látványú és sebességű gépet csinálni, csak végre normális programozókat kéne felvenni a Nokiának, mert ez az elmúlt 10 évben nemigen sikerült nekik. És akkor ott van a Qt is...
Az, hogy a kijelölést még mindig nem oldják meg a 31-es szoftban sem, egyszerűen vicc, mikor a rutin benne van a szoftban, csak használni kéne a kijelöléshez is! (Lásd SMS küldésénél a címzettek kiválasztása a telefonkönyvből.)
Emlegették itt az Omniát - látványos, de ütni kell a kijelzőjét, meg az LG-t - aki szintén látványos telókat csinál, de butafonokat, és ahhoz viszont pofátlanul drága, az iPhone meg szimplán szabad rablás ahhoz képest, hogy az anyaföldjén mennyibe kerül, úgyhogy pusztán presztízs miatt felejtős.
Én tisztában voltam azzal, mit kapok meg és mit nem az 5800-ával a pénzemért. Összességében az elégedettség felé billen a mérleg nyelve, ha nem is akad ki abba az irányba.Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! 3 hónapos! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest