Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardSanyeee
őstag
Egymás mellett valóban máshogy fest, de élőben szerintem nem sok felhasználónak van lehetősége egymás mellett látni a két készüléket. Meg ha majd 5 full érintős Nokia lesz, akkor tényleg alig lehet majd megkülönböztetni őket (ha az N97-et nem vesszük ide, mert az tényleg más).
De akkor közelítsük meg másképp: nincs annyi szembetűnő különbség rajtuk mint anno mondjuk az N95 és N96 között volt.
De amint látom csak az én szememet zavarja ez.#21: Láttam már, hogy milyen, amikor kis kijelzőre nagy felbontás jut, tök éles meg minden, de egyszerűen felesleges. Olvashatóságot most nem rontja, mivel alap Nokia betű típus elég nagy, de láttam már txt állomályt 5800-n és viszonylag kicsik a betűk, itt meg 0.3 collal kisebb a kijelző, szóval ilyen téren még hátrány is most az nHD.
-
HardSanyeee
őstag
Kövezzetek meg, de szerintem ez full ugyanúgy néz ki mint az 5800
Bár mint tudjuk Nokiánál nem a változatosságért fizetik a designereket
Amúgy nem rossz készülék, egyetlen problémám van vele, a kijelző. 2.9 colra nHD felbontás egy kicsit sok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Nokia 5800 kistestvére kompaktabb kialakítást, új kezelőfelületet és jobb fülhallgatót kínál olcsóbban, ám a 3G és GPS kimaradt a repertoárból.
- Samsung Galaxy S20+ 5G 12/128GB fekete, független
- Samsung Galaxy A56 - 5G 256GB 8GB RAM Dual / Bontatlan - 2 év gari
- Euronicsban vásárolt Z Fold6 12/256gb eladó vagy iphone-ra cserélhető!Mind ez piaci ár alatt!
- Huawei P Smart Z mobiltelefon (stk lx1) kis hibával
- iPhone XS Max 256GB Space Gray Független
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest