- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung U900 - nagyot Soul?
- MIUI / HyperOS topik
- Jó számokkal készül a Samsung generációváltásra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Én most valamit nem nagyon értek!
- ebből a telóból a GPS meg a 3G hiányzik
- az 5230-ból meg a wifi és autofocusAkkor miért nem uannyi az áruk? Legalábbis remélem lassna majd közelítenek és tendálnak a 40 felé!
-
vans?
őstag
vajon október közepére mennyire mehet le az ára a gsmboltokban? akinek van valami elképzelése,legyen szíves..!
hábm bábm
-
Blizzard.9
tag
XXLgsm-be már lehet kapni de az ára megegyezik az 5800-al. Nem tudom mégis mit gondolt a nokia ki fogja megvenni ennyiért Pedig ilyet akartam mert jobban tetszik mint a nagytestvér de így inkább azt veszem.
-
Daffchy
őstag
70E-es bemutatkozó ár...
Ki veszi meg ha már annyiért 5800-át is kap az ember...:S
Pedig talán ezt vettem volna ha a KP500 árán lenne, de így inkább a nagy testvér. -
VD
őstag
Akit érdekel a cucc itt már van egy hosszabb ismertető róla.
[link]
Sajna full műanyag lett. A video felbontása sem derül ki, de az nem túl biztató, hogy úgy említik, a kamerát, mint az 5800-ás gyengébb változata.Ezt leszámítva, nem lesz konkurense a piacon!
-
Mario88
tag
válasz Quasi_modo #127 üzenetére
Akkor egyáltalán miért dobnák piacra az alacsonyabb paraméterekkel? A videófelbontás azért elég látványos és szembetűnő dolog a választásnál, és ezek az értékek számos potenciális vevőt elriaszthatnak.
[ Szerkesztve ]
-
Mario88
tag
válasz Quasi_modo #125 üzenetére
Igazán nem akarok vitázni, de ha a valós felbontáson utólag nem lehet változtatni, akkor egy QCIF-en szoftveresen mit tudnak orvosolni?
-
Mario88
tag
A videózás nem a legfontosabb, de egy ilyen kaliberű készülékben ez az érték szégyen, egyszerűen érthetetlen. Nyilván ezért irkálnak rá sokan, mert mindenkinek feltűnik, hogy kiugróan alacsony érték. De lehet, hogy tényleg csak elírták, és akkor feleslegesen hőbörgünk itt.
Úgy legyen!A"kamera mod" képes megnövelni a valós felbontást is?
-
VD
őstag
Nem értem ezt a fanyalgást a video felvétel miatt. Nem hót mindegy? Ha meg tényleg gagyi lesz a felbontás, akkor mi van? Ez egy s60 teló. Azt berhel benne szét az ember amit akar. Ha tényleg ótvar lesz a videofelvétel, adok egy hónapot és lesz hozzá kamera mod, ami orvosolja.
Akinek meg videozás a fontos egy telefonban, az vegyen 3x annyiért samsungot! De ne itt savanyítsa a levegőt 20x is ugyanazzal az unalmas hozzászólással, hogy mé' csak ekkora a videófelvétel felbontása? Azé! -
Mario88
tag
válasz HardSanyeee #121 üzenetére
Nagyon remélem, hogy csak elírás ez a QCIF.
A készülék jellemzőit olvasva igazából még egy QVGA is fanyalgásra adna okot, ugyanakkor megérteném, hiszen mégiscsak az 5800 "kistestvérének" szánták, és ezt valahogy látványosan érzékeltetni is kell. Na de ennyire? Akkor inkább hagyják ki a videót, mert ez így nevetséges. -
Mario88
tag
Nálam itt bukott meg: "Video recording at up to 176 x 220 pixels (QCIF) and up to 15 fps"
-
nickcreeper
tag
Már ennek is meg van a fake-je Kínában:
[link]Gyorsan csinálják a dolgokat.
Ráadásul ez még nem is annyira gáz kinézetre. -
picur220
veterán
válasz LEFTHORSE1 #116 üzenetére
Ez annyira fontos Annyit úgysem videózol, ha meg tudod, hogy most vmit fel kell venni, akkor viszel kamerát, vagy digit.gépet.
-
LEFTHORSE1
őstag
Szóval nem lesz benne VGA videó felvétel, pedig szinte azt mondtam hogy lesz ilyenem annyira tetszik mindene , de megtörténhet hogy nem fogok tudni ellenálni
Cseberből vederbe
-
Athos07
senior tag
válasz AMD ehog #113 üzenetére
Ha az N97-hez elégnek bizonyul, gondolom egy harmadannyiba kerülő telóhoz is jó lesz
Amúgy ez a videó-butítás marhára idegesít. Gyakorlatilag SEMMI értelme nincs. A GPS spórlásán még túltettem volna magam, de ez egész egyszerűen szánalmas.
''I never ever wanna grow up / Old people make me wanna throw up.''
-
AMD ehog
aktív tag
434 MhZ-es CPU kerül bele, azért ennél lehetett volna gyorsabb is...
-
(An)Dante
őstag
válasz HardSanyeee #106 üzenetére
A készülék honlapja és a fejlesztői oldal szerint is 176x220 képpont a videofelvétel. A sajtóanyag szerint 640x360. Lehet, hogy a lejátszást nem cseszte el a Nokia. Reméljük.
Ne arról írj amiről azt hallottad, hogy...
-
kaller1
veterán
válasz HardSanyeee #106 üzenetére
Gondolom ebben a méretben veszi fel a videó a képernyő méretarányát,így lehet majd fullscreenben torzitásmentesen visszajátszani.A lényegen mondjuk nem változtat,ez így egy vicc...
Mod: Rosszul gondoltam,az úgy nem jó méretarányilag...
[ Szerkesztve ]
.::> <::.
-
(An)Dante
őstag
Az eredeti sajtóanyagtól eltérően az 5530 csak 176x220 képpontos videók felvételére képes 15 kép/mp mellett ami egy 434 MHz-es processzortól igen vérszegény..
-
Garfield888
csendes tag
Már a Nokia oldalán is fent van : http://www.nokia.hu/termekek/teljes-kinalat/nokia-5530-xpressmusic .
Mindenképp lesz egy ilyen telóm -
(An)Dante
őstag
Egyáltalán nem baj, ha egy telefon műanyag. A mai telefonok általában több beépített antennával rendelkeznek (GSM/HSDPA, GPS, WLAN, Bluetooth, FM adó/vevő) melyek működésését igencsak zavarárják az árnyékoló fémes dizájnelemek. Számos fémes mobil igen könnyen elveszti az eleve gyenge GPS jelet, sok esetben nem érzékel hálózatot, vagy csak bizonyos szögben képes tiszta Bluetooth hangátvitelre, nem is beszélve arról, hogy télen ezen mobilok pár perc beszélgetés után igencsak lehülnek és ez nem csak az arc és kéz számára kellemetlen, de a lítiumos akkumulátorok hatásfokát és igencsak rontja. Ez sajnos fizika és mindegy, hogy az Apple vagy a Samsung mérnökei árnyékolják-e le fémmel az antennákat, az mindenképp rosszabb hatásfokú lesz, vagyis nagyobb adóteljesítményt és ezáltal nagyobb fogyasztást igényel, illetve gyengébb vételre lesz képes.
-
Endr00
aktív tag
-
tween
őstag
Videó felvétel felbontásáról valami infó?
-
Z-o-t-y
tag
válasz Quasi_modo #89 üzenetére
A samsung megtudja csinálni a fémet az alsóbb kategóriában, ennél jóval alsóbban (pl l700). Ha a Nokia nem, még egy ok amiért előbb utóbb bedarálják a koreaiak.
http://instagram.com/_doublez_
-
AMD ehog
aktív tag
CPU-ról van már info?
-
legiaap
félisten
A kijelző alatt is van hangszóró?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Quasi_modo
nagyúr
Csodálkoznék, ha a Nokia fémet alkalmazna ebben a kategóriában. Inkább megpróbálják minnél oolcsóbban adni.
Szerintem.valami
-
Magnum_
nagyúr
-
RandomGosu
senior tag
fémborítású lesz?
-
Endr00
aktív tag
válasz HardSanyeee #80 üzenetére
Ki az a hülye, aki esőben használja a cuccost? Ha meg igen, akkor nem a jack aljzat miatt aggódnék legjobban
Samsung Galaxy S23
-
Z-o-t-y
tag
válasz HardSanyeee #80 üzenetére
Tök mind1 h fent van e vagy lent, a lényeg hogy 3,5 legyen (és ne oldalt )
-
Enjoy
addikt
-
Endr00
aktív tag
Miért jobb, ha a 3.5-ös jack lent van, nem pedig fent? Nekem pl az n82-n fent van és nem is teljesen középen, és így tökéletes a tokhoz, amiben hordom, mert pont be lehet dugni a fülest.
Samsung Galaxy S23
-
kaller1
veterán
válasz LEFTHORSE1 #74 üzenetére
Nem csodálkoznék,ha pl. a Samsung is rácuppanna erre a (ár)kategóriára,és a semmiből bejelentenének egy hasonló telót...Bejelentés után meg egy hónapon belül mára boltokban is lenne...
.::> <::.
-
Magnum_
nagyúr
amugy hasonló külsöt, de minőségi anyagokból minőségi összeszereléssel, min. 3,2"-os kijelzővel el tudnák képzelni Exx néven. Pl E67
I humbly and respectfully decline™
-
madarasz92
őstag
Ez nem sokban marad el az 5800-tól!
-
legiaap
félisten
A külső az nagyon rendben van. Ebben a külsőben kellett volna anno az 5800-nak kijönnie.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
LEFTHORSE1
őstag
Ááá nagyon szépre sikeredett, aki ezt megveszi az legalább 2 évig fogja használni, habár nem tudom egy érintős bírja-e addig, ja és végre lent van a 3,5 jack, ott a helye. Ezt a mobilt fogom ajánlani azoknak akik Nokiát szeretnének
Cseberből vederbe
-
-
Z-o-t-y
tag
Kicsit retró rádió külseje van szerintem, a lyukasztott dupla hangszóró miatt amúgy jól néz ki és jó funkciókat hagytak meg benne ! Tényleg Megtalálhat egy rést, ha jó árban lesz!
-
AMD ehog
aktív tag
Nem rossz ez az 5530. A készüléket fiatalabbaknak szánják, nekik (majdnem) teljesen felesleges a 3G. Ha ebbe is az 5630-as processzora kerül, akkor tényleg egy remek ár-érték arányú készülék lesz. Anyagminőségre kicsit jobbnak tűnik, mint a Tube, bár itt nincs akkora perem a kijelző körül, emiatt jobban sérülhet (És a sérülések ellen itt nem kapunk olyan masszív "teknősbéka-tokot", mint a Tube esetében). Abban jobb, hogy itt egy jobb fülest kapunk hozzá, mert az 5800 gyári fülese borzalom. Egy biztos: Ez lesz az eddigi legnagyobb DPI-vel rendelkező Nokia telefon, alapból apró betűkkel.
Remélem az új menüt egy szoftverfrissítéssel magkapja az 5800 is, mert sajnos azon választani kell a kapcsolatok és a programok között..
[ Szerkesztve ]
-
f.begbie
tag
Nem is tudom... pl elég sok felhasználónak az az első lépése egy 3gs telónál, hogy kikapcsolja a 3g-t. Szóval szerintem teljesen jogos, sőtt szükségszerű, hogy legyenek korrekt tudású, de 3g nélküli telefonok. Számomra csak negatívum a 3g mert meríti az akksit. Ha meg valakinek az kell, van kismillió 3g-s.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz Dare2Live #66 üzenetére
"Ha nem tetszik ne nézd."
- köszönöm a tanácsodat, megfogadom..."Lehet ez a lila minta neked hányás másnak meg a te izlésed az."
- igen, az meg az én kommentem volt, ami az én véleményemet tükrözi...
ha senki nem írná le a véleményét, akkor nem lenne fórum...
én elfogadom ha másoknak tetszik, nekem nem... és ezt le merem írni... baj?"A márkanév pedig érték volt van lesz."
- úgy van,... mert az emberek lusták utána járni a dolgoknak, inkább előítéletek alapján válogatnak... "ha a nokia jó volt 5 éve, akkor biztos most is jó" felkiáltással..
ez van -
macikos
addikt
B+, ez tetszik.
-
Dare2Live
félisten
válasz Dr.Anonymus #50 üzenetére
Több verzió lesz ezek közül az egyik a rózsaszín csíkos + hátsó lila dizájnelemes. [link]
Rétegtelefon? ÉS? Örül ez a réteg ha kiszolgálják az izlését? Ha nem tetszik ne nézd.És: Azért nem egyfajta mobil a világon, mert többfélék vagyunk. Lehet ez a lila minta neked hányás másnak meg a te izlésed az.
A márkanév pedig érték volt van lesz. Árazást meg majd a piac eldönti. A márkanév pedig legyen az Toyota vagy VW vagy Fiat vagy Nokia számított, számít és számítani fog.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
mark75
senior tag
Külsőre mindenképpen jobb mint a 5800.
-
Egzee
őstag
ugyan ezt tudja egy lg cookie... 40-45 ropiért...
-
RaveForce
veterán
hát a videon eléggé szembeötlő h arcátlan arena koppincs
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
skajwa
senior tag
Szerintem is ez a Nokia legszebb érintős mobilja.
Egy kis referencia: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=103706
-
Endr00
aktív tag
Ahogy néztem a videókat, számomra kicsit lassúnak tűnik az a contact bar...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23
-
copin
őstag
http://www.youtube.com/watch?v=b6L34Sh1D6A
-
copin
őstag
oops
[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
Nekem is tetszik.
Megjelenési ára is egész jó, de még kicsit lejjebb megy és tarolhat vele a Nokia."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
nrgia
őstag
Huhh ez bejön nekem...bár a 3G belepréselhették volna...
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
(An)Dante
őstag
válasz Dr.Anonymus #50 üzenetére
Ha zavar a rózsaszín vagy kék csík, akkor ott a fekete-szürke kiadás.. Amúgy várhatóan a jövő hónaptól kapható lesz, és addigra az 5800 XM még esik 70.000 alá.
-
Dr.Anonymus
addikt
szerintem ez megint maximum az óriási nokia fan club miatt lesz eladható
ameddigre kijön addigra pont az értelmét - olcsóság - veszti el...
hiszen lassan már az 5800 van ebben az árkategóriában, a harmadik negyedévre pedig pláne egy szinten lesznek árban, ha nem lesz olcsóbb az 5800...innentől meg mire az egész?
elölről egyébként meglepően jól néz ki (nokiákhoz képest)
hátulról, meg oldalról viszont valami eszméletlen csúnya...
oldalt ez a kék vagy rózsaszín csík az egész elegáns benyomást agyonvágjaa hátlap meg valami hányás
hello kitty hiányzik már csak róla..
oldalról meg még vaskosnak is tűnikte tök mindegy, hogy ronda, vagy drágább mint az 5800... így is úgy is megveszik majd, mert rajta van a nokia felirat...
[ Szerkesztve ]
-
Vtwo
senior tag
Azt vették ki amit a legkevésbé hiányol az átlag felhasználó.Kapott egy jó kezdőárat és dizájnt.Ez siker lesz az tuti.
-
Lirion
addikt
válasz HardSanyeee #44 üzenetére
Az tény, hogy a samsunghoz képest nagyon egy kaptafára épülnek a nokia dizájnok. A legtöbb érintős samu azért elég rendesen különbözik egymástól, ez a 3 érintős nokia viszont ugyanazt az alap formát kapta, csak a gombok elrendezésében van némi változtatás.. Előlről az n97 sem üt el nagyon ettől a két másiktól.
-
GALARDO
addikt
Pofás kis darab szép nagyon.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
amanoba
őstag
nekem is jobban bejön ennek a dizájnja, mint az 5800-nak, viszont 3g nélkül kicsit borsos a majd 70K érte sztem...
a kis mérete mellett legfőbb pozitívuma szvsz, h végre lentre került a 3,5-ös jack csatlakozó, jobban védve van így!Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
<NewL>
addikt
-
gyoref1
aktív tag
válasz HardSanyeee #34 üzenetére
Arra senki nem gondolt hogy mi van ha az volt a cél hogy egy
külső szemlélő elsőre ne tudja megkülönböztetni ?
És akkor lehet az olcsóbbal is villogni hogy némá az érintős Nokia .. tényleg ?
Muti ! -
Lirion
addikt
-
papi77
addikt
Szerintetek az 1000 mah-s akku mire lesz elég,fél nap?
Ezen kívül nagyon bejön!Az első: NOKIA 1611
-
plus44
veterán
"Egymás mellett valóban máshogy fest, de élőben szerintem nem sok felhasználónak van lehetősége egymás mellett látni a két készüléket."
Azaz a készülékek eltérnek egymástól, csak van akinek fogalma sincs, hogy higyan néznek ki, ezért összekeveri őket...
(An)Dante: Ez inkább az Lg Arena-ra hajaz.
[ Szerkesztve ]
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
(An)Dante
őstag
Más a keret, más a kijelző alatti és feletti rész, mások a gombok. Mégis mit szeretnél egy hatalmas érintőkijelzővel szerelt készüléktől? Sok változatosságot nem lehetett volna belevinni, max ha tök szögletes lenne az egész, vagy hullámos a kijelző.
-
HardSanyeee
őstag
Egymás mellett valóban máshogy fest, de élőben szerintem nem sok felhasználónak van lehetősége egymás mellett látni a két készüléket. Meg ha majd 5 full érintős Nokia lesz, akkor tényleg alig lehet majd megkülönböztetni őket (ha az N97-et nem vesszük ide, mert az tényleg más).
De akkor közelítsük meg másképp: nincs annyi szembetűnő különbség rajtuk mint anno mondjuk az N95 és N96 között volt.
De amint látom csak az én szememet zavarja ez.#21: Láttam már, hogy milyen, amikor kis kijelzőre nagy felbontás jut, tök éles meg minden, de egyszerűen felesleges. Olvashatóságot most nem rontja, mivel alap Nokia betű típus elég nagy, de láttam már txt állomályt 5800-n és viszonylag kicsik a betűk, itt meg 0.3 collal kisebb a kijelző, szóval ilyen téren még hátrány is most az nHD.
-
hans87
tag
Tetszik!
Jól néz ki, nem kicsit veri az 5800-át!
Ha tényleg kedvező lesz az ára, akkor szép mennyiséget adnak el belőle és ha a finnek észnél vannak, sok fiatalt foghatnak meg.(Nokiáék látták a múltkori közvélemény kutatást? Hogy a fiatalok nem nagy Nokia rajongók? És most tesznek ellene? )
[ Szerkesztve ]
Nokia 5530
-
Ricardo
titán
Szép. Pont a kissebb keret miatt jobb a kinézet. ha jó áron lesz, és nem nyekergős házban érkezik, tuti tarolni fog.
-
EczkE
veterán
nagyon is tetszetős.
a 3G nem fog hiányozni de a Wifinek nagyon is tudok örülni!
dizájni 5-ös
következő telóm...? kitudja
Asszem mindenféleképpen!
-
Endr00
aktív tag
Amúgy elvileg az előlapja acélból van!! Nekem teljesen bejön, csak a GPS hiányzik belőle. 3G-t nem használom.
Samsung Galaxy S23
-
Champipi
aktív tag
Kisebb a kijelző?
-
(An)Dante
őstag
válasz HardSanyeee #19 üzenetére
Hát ha ezt a két telefont simán össze tudod keverni, akkor javasolnom kell egy szemészeti szakrendelés meglátogatását..
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
60k körül ez simán nyerő lehet. Szerencsére nem butították agyon az 5800-át. Wifi külön jó pont hogy maradt.
Més que un club!
-
Enjoy
addikt
nővéremet idézném: " Ez tisztára ugyanolyan, csak más "
[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
törölt tag
válasz HardSanyeee #17 üzenetére
nem sok az az nHD ekkora kijelzőre egyszer meglátod élőben, és onnantól soha nem fog rosszabb kijelző kelleni. nekem 2,4"-on van hvga, az is brutálisan gyönyörű.
-
plus44
veterán
"Kb annyi a különbség, hogy kisebb a "keret" a telefon oldalán, a híváskezelő gombok érintősek lettek, kevésbé van legömbölyítve, na meg ugye a hangszórók előre költöztek. "
Jah, csak ennyi...
-
Enjoy
addikt
válasz HardSanyeee #17 üzenetére
vegyél fel szemüveget
inkább az iPhone 3G és 3GS hasonlít egymásra, de kra► més que un club ◄
-
HardSanyeee
őstag
Kövezzetek meg, de szerintem ez full ugyanúgy néz ki mint az 5800 Bár mint tudjuk Nokiánál nem a változatosságért fizetik a designereket
Amúgy nem rossz készülék, egyetlen problémám van vele, a kijelző. 2.9 colra nHD felbontás egy kicsit sok
-
Enjoy
addikt
A fehér-ezüst az jól néz ki, de a fekete elég stílustalan.. sztem
Amúgy ez is nagyon hosszú lett, nem értem, minek kell ekkora "üres" sávot megtartani alul-felül..
► més que un club ◄
-
Redchili
tag
na, hát akkor meg is vesszük
Nem megmondtam?!
-
plus44
veterán
-
DaveNo1
veterán
Jó áron a fiatalok körében elég nagy durranás lesz: érintőkijelző, zenetelefon, ráadásul symbian + wifi is van benne, 3G-re meg nem igazán van szüksége a célközönségnek.
You are not prepared.
-
ramos23
csendes tag
Kell!
(nyálcsorgatós szmájli)[>^.^]>#
-
<NewL>
addikt
sokkal jobban bejön mint az 5800. remélem az ára is baráti lesz
There's an app for that
-
No-kia
addikt
nagyon tetszik, árárakíváncsi leszek majd itthon
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Quasi_modo
nagyúr
Ebből most megint nagyon sokat fognak eladni.
valami
-
Mamuska
őstag
Egyszer úgy megfognám, kivi vagyok a minőségre, mert nekem csak nyekergő széteső xpressmusic nokiáim voltak, azóta tartom, soha, de soha többet nokia, max fém e széria. Komolyan nem értem, hogy miért jó a nokiának, ha minőségben mindenki jobb nála? Ez viszont egy picit szebb külsőre, mint a nagy tesó, már csak az árkülönbség kérdéses, illetve, hogy megéri egyáltalán annyival olcsóbban, vagy sem.
-
VD
őstag
Sokan oda vannak a WIFI-ért ez tény. Én személy szerint nem pepecselek vele a korlátlan mobilnet mellett. De aki nem akar plusz lóvét áldozni a netre, annak tényleg jól jön. A GPS egy BT-s külső vevővel pótolható, így az sem gond.
Szvsz a Nokia ezzel a telóval pont azt a lyukat tömi be ami van a piacon. (annó a 6120 is ilyen volt, azt is vitték mint a cukrot, mert nagyon jó teló volt!)
Ez egy olcsó de szinte mindent tudó érintőkijelzős telefon. És ez a lényeg, nem a HD video...[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
ez igen jol nez ki, kar hogy sima feher vagy fekete nem lesz, bar a feher-kek igy is jo. Remelhetoleg kicsit jobban osszerakjak, mint az 5800-at... Azert 3-3,2" is elfert volna
Ha gsm boltokban 55-60k korul meg lehet venni, akkor ebben a szegmensben a legjobb vetel lesz.I humbly and respectfully decline™
-
sagesz93
addikt
Jó kis teló lesz, főleg azért (vagyis nekem) mert a wifi megmaradt Végre egy ilyen teló!!
-
VD
őstag
GPS és 3G/HSDPA ugrott. A dizájn elment kicsit LG irányba.
De a lényeg, lesz egy megfizethető árú s60 touch telefon! -
bope87
aktív tag
Hát ez marha jól néz ki, tényleg sokkal szebb mint az 5800
-
plus44
veterán
Ez az 5800-nál 1000x szebben néz ki és a tudása sem annyira rossz. Nekem tetszik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Revolut
- Külpolitika
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest