- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
válasz
Aprósólyom #6 üzenetére
Mert ezeknél az eszközöknél egyre jobban háttérbe szorul a telefon mivolta... Ezek már sokkal inkább "tartalomfogyasztó" eszközök és multimédiás mindenesek mint telefonok...
-
orion1025
őstag
válasz
Aprósólyom #6 üzenetére
Nekem most 5.0" méretű telefonom van, de nem kellene nagyobb, mert kényelmetlen cipelni is, és taperolni is. Enyhén vicces, amikor a suttyót fél gatyája telefonból áll, vagy éppen el sem tudja rakni a zsebébe
-
Baggins86
aktív tag
válasz
Aprósólyom #8 üzenetére
Felhasználási szokások kérdése. Ha telefonálásra meg sms-re veszed, nyilván nem kényelmes a nagy méret. Multimédiára, applikációk használatára, chatelésre meg nincs értelme 5,5"-nál kisebbnek, kivéve ha magadat akarod szívatni. Kolléganőm is imádja az iPhone SE-t mert pici és 3 centiről nézi...
-
válasz
Aprósólyom #8 üzenetére
Pont hogy pár mrd vèlemènye a nagyobb kijelző
Ázsiában az a menő a föld lakosságának a fele ott lakik plusz a gyártók is ott laknak, pont leszarják hogy az euban kb 500mill ember pár százalèka kis kijelzőt szeretne
Most 6,5" van ès nem is kène kisebb
Nem vèletlen ált át az iphone sem a nagyobb kijelzőre -
scyllarus
veterán
válasz
Aprósólyom #8 üzenetére
Vagyunk még páran. Én most SE-t használok + egy 5" Huaweit, de nagyon nézegetek egy 6" körüli telót, amivel leváltom mindkettőt. A nagyobb jobb, ez kivételesen igaz most.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Aprósólyom #6 üzenetére
Én nem vennék már 6" alatt telót, főleg hogy egyre kisebbek a házak amiben ez a méretű kijelző van. A régi 5,5-ös kijelzővel rendelkező telók házának a területében ma elfér egy 6,5-ös kijelző is apró kávával vagy notch-al. Szerintem semmi gond ezzel. Annak viszont már nem örülnék ha 6,5-7" között lennének a telefonok átlag méretei, de sajnos hamarosan oda is eljutunk. Az összehajtható telefonoknak is lesz egy minimális mérethatáruk szerintem ami technológia korlátok miatt egyelőre 6-7" közé minimalizálják a méretüket es ehhez akarják a népet hozzászoktni. Persze ez csak egy saját elmélet, de még akár igaz is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest