- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
A forum.nokia.com biztosabb forrás szerintem mint a gsmarena.com. Nem az utóbbit akarom fikázni, de az előbbi mégis csak egy hivatalos nokia oldal.
Az is igaz viszont, hogy ezen a hivatalos nokia oldalon ennél a telefonnál az szerepel, hogy a videó felbontása 176x144. Szóval nem tudom. Lehet, hogy a forum.nokia.com oldalon az adott típusok KIADÁSAKOR érvényes specifikációit tartalmazza, azok pedig - ahogyan Te is utaltál rá - változhatnak a szoftverfrissítések alkalmával. A videófelbontással pl. biztosan ez történt, mert itt a mobilarénán is a tesztben még 176x144 szerepelt, holott az én telóm már 640x480-at tudott mikor megvettem tavaly szeptemberben (7.16 ver). Persze azt nem tudom, hogy mikor Bog tesztelte, melyik verzió volt a telón.
Szóval visszatérve a kártya témára, be kell vinni a boltba, és kipróbálni, hogy kezeli-e az adott kártyát.
Valamelyik fórumon beírta valaki, hogy neki viszi a 8GB-osat.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A 3-as sorozat modelljei eddig nem tartoztak a drágább telefonok közé. A 3120 classic azonban nem csak árával emelkedik ki a mezőnyből.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Befejeződött a Fallout TV sorozat 2. szezonjának forgatása
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Háztartási gépek
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest