- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nokia párti
őstag
Enyém a 600. hozzászólás!
Az lenne a kérdésem,hogy a zenelejátszóban vannak ugye témák(2)lehet-e letölteni újakat? -
pubi67
csendes tag
Hát gyerekek el vagyok keseredve. Ebben a pillanatban hivtam a voda ügyfélszolgálatot,a készülékinfo menübe.A kedves munkatárs kézséges volt és közölte hogy sajnos az ébresztési hangerő funkcio KIMARADT a készülékből.Azt tanácsolta hogy hivjuk fel a nokiát (0617774819) ezen a számon és jelezzük ezt a problémát.Erre lépni fog a gyártó,és a következő szoftverében már szerepelni fog a csengetési hangerő-menüpont.Én ezt teszem reggel 9-től este 18 -ig lehet őket hivni.Holnap reggel megejtem ezt a témát náluk,kérlek titeket is ha modotokba áll,engedjetek el egy hivást ezzel kapcsolatban.Minden jót nektek.Ha tudok valamit -irok ide.Csáá.
-
pubi67
csendes tag
válasz
nokia párti #592 üzenetére
Hali nokia.Semmi gond -énsem vagyok mindig a gépnél.Azért köszi.Srácok,viszont lenne egy kérdésem.A csengőhangomat én mindig maximumon használom,és probáltam ugy az ébresztést hogy testreszabtam az egyéni 1 menüpontban a telot,a leghalkabbra állitva a hangeröt .Beállitottam az ébresztést ugy hogy az egyéni 1 -et aktiváltam és ugy üvöltött az ébresztő mint az állat.Van tippetek hogy miért nem a beállitott hangerővel ébreszt?-Még meg is győződtem kikapcsolásnál,hogy az egyéni 1 üzemmodban van.NEM ÉRTEM....
-
nokia párti
őstag
Hali Pubi 67!
Bocs,hogy nem válaszoltam a kérdésedre,de mostanában nem volt sok időm gépezni.
De Papi77 kolléga besegített! -
pikmakk22
csendes tag
A héten új családtag érkezik: 3120 classic Élljjjeeeennn
-
pubi67
csendes tag
válasz
nokia párti #577 üzenetére
Szevasztok.nokia,elregélnéd hogy hol a GSM mod benne? Mert lövésem sincs rola.Köszi
-
tothm
őstag
válasz
nokia párti #579 üzenetére
Már egy jóideje használom a 3120c-ot, eddig csak 1 bajom van vele: az anyaghasználat. Reped, törik....
-
bence1155
csendes tag
válasz
nokia párti #577 üzenetére
még nincs, de csak 2 hét múlva megyek és azóta gondolkodok a samsung u800 és a 900-ban is.
-
bence1155
csendes tag
válasz
nokia párti #575 üzenetére
milyen akumlátort dugtál rá? Motol akumlátor?
-
nokia párti
őstag
Már 5napja nem találkozott a telóm a töltővel és 1kis csíkot ment le csak.
-
pókerface
csendes tag
kösz az ötletet, a memkari formázása mindent rendbehozott, mostmár működik fagyás nélkül
ezer thx
-
pikmakk22
csendes tag
jövő hét.....legyen már jövő hét...pff ezt már nem bírom.....
-
pókerface
csendes tag
Helló mindenkinek,
3 hónapja van ilyen telóm, nagyon meg vagyok elégedve vele, sztem nagyon jó kis teló. Ma viszon sokkolódnom kellett. Vettem egy 2 gigás sandisk memkarit, felraktam néhány számot, betoltam a telóban, viszon 1-2 perccel a kártya behelyezése után folyamatosan befagy a teló.( a kártya máshol, gépben, mp3 lejátszóban működik) Szerintetek meglehet vhogy oldani a helyzetet vagy a telóval van a probléma és mehet a szervízbe?) eddig más baja nem volt...
)
előre is köszönöm a válaszokat
-
csab2
veterán
Szia!
Pontosításként csak annyit,hogy nem a nokia.hu-t írtam, hanem a forum.nokia.com-ot. Azért nem mindegy, mert az utóbbi sokkal alaposabb specifikációkat közöl a telókról.
Az általad említett esetről meg annyit szeretnék elmondani, hogy a Nokia oldalán biztosan jól szerepelt, hogy nincs a telódhoz új szoft. Ugyanis a product code nagyon sok mindentől függ, így a szolgáltatótól is (sőt, pl. a telefon színétől is!). Tehát adott telefontípushoz nagyon sok pc van. Na most először a független telefonverziókhoz jön ki mindig az új szoft, azután jönnek ki a szolgáltató függő szoft verziók, miután azt az adott szolgáltató jóvá hagyta. A 3120 esetében is így volt. Az új szoftver novemberi, én valamikor november vagy decemberben értesültem, hogy elérhető. A Pannonos azonban csak januárban jött meg. Ha jól vettem ki, a te telód vodás volt. Tehát már kijött az új szoftver verzió, de a vodás még nem. Így helyesen mutatta a Nokia.hu, hogy a te product code-odhoz még nem volt új szoft.
Üdv!
-
papi77
addikt
válasz
nokia párti #562 üzenetére
Természetesen
-
papi77
addikt
válasz
nokia párti #560 üzenetére
Ja! Az én igényeimnek tökéletesen megfelel!
-
papi77
addikt
válasz
nokia párti #552 üzenetére
Márc végén jár le a 2 év hűségem,akkor már tudom is venni
-
nokia párti
őstag
Hogy mért megy mostanában 2szer is el a hozzászólásom nem értem?
-
nokia párti
őstag
De nem lett karcos.
-
nokia párti
őstag
De nem lett rajta karc.
-
pubi67
csendes tag
válasz
nokia párti #553 üzenetére
Hát azt irtad hogy 1 méterröl esett le-csak kérdem hogy hogyan történt.Kirántottad a zsebedböl vagy micsoda????
-
papi77
addikt
válasz
nokia párti #549 üzenetére
Nekem is 2Gb-os van. Bőven elég!
-
pubi67
csendes tag
válasz
nokia párti #549 üzenetére
Cső nokia.-Igazad van 8 Giáig lehet,de miért dobtad le a telót?
-
nokia párti
őstag
Valaki kérdezte,hogy meddig bővíthető.8gigáig!
Én egy db 1gigásat és egy db 2gigás kártyát használok benne felváltva.Nem tom minek 2gigánál nagyobb kari? -
nokia párti
őstag
Még mindig megvan a teló hibátlanul működik egyszerűen fantasztikus.
Ma ejtettem le először.Kb 1mt-ről. -
pubi67
csendes tag
Tul hosszu lesz a link amit küldtem,elég ennyit beirni,www.xxldvd.eu
-
-
pubi67
csendes tag
Csak mellékelek képet,ezekkel is elmennek a teloink!!
-
pubi67
csendes tag
Szeva csab2. Ismerjük egymást a gururol,onnan léptem mert azt a kretén állatot nem sikerül kiszürni.Itt nyugalom van. Részben igazad van abban hogy mégis hitelesebb a nokia.hu mint más oldalak,mivel ez az eredeti honlap.De a nokia.hu val kapcsolatba is vannak fenntartásaim,nem megfelelő adatok-amit irtál is,és hogy frissiteni akartam a 7,16 ot.Beütöm a product kódot-erre kidobja hogy az én telomhoz a legfrissebb a 7,16.Ez 1 éves szoftver.Söt a kollégám vett most 6300 telot és a 6-os szoft van neki fenn.Ez meg több mint 1 -éves.Megyek a Vodához,aztmondja a csajszi hogy ők a 7,16 ot rakják fel.Elmentem a Nokiába,ott kérték a garijegyet és 15 perc alatt feldobták a 9.41 et,és a készülék ugyanugy garanciás.Mert a vodánál is 2-év,meg a nokia gyári garancia is 2-év.Igaz a második év CSAK a készülék müködésével kapcsolatosan ad garanciát.Akksi-töltö-elő és hátlap,ezekre nem.A nokia boltban megtudtam hogy a nokia a SANDISC mikro sd ket veszi,és azokat árulja nokia felirattal.Ezek némileg gyorsabbak mint a KINGSTON-KINGMAX-bár én is ezeket használom mert olcsok,és szerintem sokan mások is.Egy kollégámnak 8-Gigás van benne-kezeli jol,csak lassan olvassa be a dolgokat.Szerintem a tutibiztos a max:2 Giga.Köszi a figyelmet.csá.
-
csab2
veterán
A forum.nokia.com biztosabb forrás szerintem mint a gsmarena.com. Nem az utóbbit akarom fikázni, de az előbbi mégis csak egy hivatalos nokia oldal.
Az is igaz viszont, hogy ezen a hivatalos nokia oldalon ennél a telefonnál az szerepel, hogy a videó felbontása 176x144. Szóval nem tudom. Lehet, hogy a forum.nokia.com oldalon az adott típusok KIADÁSAKOR érvényes specifikációit tartalmazza, azok pedig - ahogyan Te is utaltál rá - változhatnak a szoftverfrissítések alkalmával. A videófelbontással pl. biztosan ez történt, mert itt a mobilarénán is a tesztben még 176x144 szerepelt, holott az én telóm már 640x480-at tudott mikor megvettem tavaly szeptemberben (7.16 ver). Persze azt nem tudom, hogy mikor Bog tesztelte, melyik verzió volt a telón.
Szóval visszatérve a kártya témára, be kell vinni a boltba, és kipróbálni, hogy kezeli-e az adott kártyát.
Valamelyik fórumon beírta valaki, hogy neki viszi a 8GB-osat.
Üdv!Ui.: a gsmarena.com szerint is CIF (176x144) felbontású videót vesz fel
Szerk.: bocs, a duplázásért, de előszörre hibaüzenet jött!
-
csab2
veterán
A forum.nokia.com biztosabb forrás szerintem mint a gsmarena.com. Nem az utóbbit akarom fikázni, de az előbbi mégis csak egy hivatalos nokia oldal.
Az is igaz viszont, hogy ezen a hivatalos nokia oldalon ennél a telefonnál az szerepel, hogy a videó felbontása 176x144. Szóval nem tudom. Lehet, hogy a forum.nokia.com oldalon az adott típusok KIADÁSAKOR érvényes specifikációit tartalmazza, azok pedig - ahogyan Te is utaltál rá - változhatnak a szoftverfrissítések alkalmával. A videófelbontással pl. biztosan ez történt, mert itt a mobilarénán is a tesztben még 176x144 szerepelt, holott az én telóm már 640x480-at tudott mikor megvettem tavaly szeptemberben (7.16 ver). Persze azt nem tudom, hogy mikor Bog tesztelte, melyik verzió volt a telón.
Szóval visszatérve a kártya témára, be kell vinni a boltba, és kipróbálni, hogy kezeli-e az adott kártyát.
Valamelyik fórumon beírta valaki, hogy neki viszi a 8GB-osat.
Üdv! -
pubi67
csendes tag
Szép napot kivánok,minden forumra író és az azt olvasó emberkének !!
-
pikmakk22
csendes tag
Már csak néhány nap és enyém lesz a drága!!!! Jajj, de türelmetlen vagyok....
-
oljanos
csendes tag
sikerült felraknom játékot
de ezek nem töltik ki a teljes képernyőt,de azért mennek
Ez beállítás vagy valami más?
mellesleg nem tudom hogy ezek a játékok 3120 cl-re valók-e egyáltalán
bár a kiterjesztésük .jar .jad
de lehet hogy ez nem jelent semmit
Ez a mappa címe :Java Games for Mobile Phones
ez elég tágnak tűnikbár azt írja hogy a Nokiákon is mennek
-
oljanos
csendes tag
hogyan lehet erre játékot felrakni?
leszedtem .jar kiterjesztésű játékokat de inditáskor internetes kapcsolatot akar
bár ahonnan leszedtem ott volt .jad kiterjesztés is(zedge).Esetleg az is kell hozzá
Ma kaptam ezt a telót úgyhogy most ismerkedek vele
THX előre is
jöhet privibe is -
papi77
addikt
Mekkora memókareszt kezel max
-
szuk_jozsef
tag
Meg nem probaltam de megfogom valamikor a napokban!
-
pikmakk22
csendes tag
válasz
nokia párti #522 üzenetére
okézs, mindenképpen szólni (írni) fogok!
-
papi77
addikt
válasz
nokia párti #520 üzenetére
Sajna zárt oprendszeres telekre ilyen progi nincs!
-
pubi67
csendes tag
Sziasztok.-szuk probáltad a konvertálót?Leszedted?
-
pikmakk22
csendes tag
köszönöm a linkeket!
-
nokia párti
őstag
Nem lehet valami programot rá tenni,hogy folyamatosan égjen a vaku,vagy a kijelző?
-
nokia párti
őstag
Privát üzenet ment!
-
pikmakk22
csendes tag
Ha a tulajdonomban lesz, majd megírom, h. nekem mi a tapasztalatom vele.
Tudtok oldalt ajánlani, ahol lehet hozzá 1-2 dolgot leszedni? -
pikmakk22
csendes tag
-
pikmakk22
csendes tag
majd megírjuk azt is....
-
pikmakk22
csendes tag
Én már most érzem, h. jó lesz.
Nekem az hiányzik/hiányzott a Samsungomból, h. nem lehet rá témákat rakni, csak 2 féle menüszínt lehet beállítani, nem lehet külön sms jelző csengőhangot berakni a színek sem az igaziak benne..a többiről nemis beszélve..
Már most szedtem le cuccokat a leendő NOKIÁMRA, pedig még csak néhány nap múlva lesz meg. -
nokia párti
őstag
Samsungokkal 2 bajocskám van!
Nem lehet rátenni,játékot csak nagyon nehezen!(A Samsung g800amnál is ez volt a gond pedig de jó telefon volt.)Témák nincsnek van néhány beépített,de hát az édes kevés.
Kamerázás terén(mobiloknál)elismerem,hogy nagyon jók!Bocs,hogy ezt ide írtam le lehet,hogy nem ide tartozik.
-
pikmakk22
csendes tag
okézs, már nézem is!
Amúgy alig várom, h. meglegyen, van 1 gigás memóriakártyám is, már alig várom, h. tuningolhassam.
Sok minden van a Samsungomban, amit már nem szeretek, így a Nokiát úgy érzem Nekem (is) találták ki. -
nokia párti
őstag
376. hozzászólás,ha jól néztem.
-
nokia párti
őstag
Pikmakk22!
Ha van kedved olvass vissza néhány oldalt,írtam róla egy összefoglaló kis véleményt. -
szuk_jozsef
tag
Nekem Samsung D800-as volt de nem voltam megelegedve vele!Az akksi az en hasznalatommal 1.5 napig birta halkan szol meg max hangeronel is buta volt a softja a terero nagy intervallumokba ingadozott mig mas telonal semi valtozas nem volt.A kijelzo minosege ojan volt mint ennek a telonak egyedul a videojatszasa ami meglepett ugyanis siman vitte az avi
fajlokat nem hazudok igy van mitha tv-t neztem volna kicsibe de ez az erv nem volt nekem eleg ahoz hogy telefonvaltasra keruljon a sor.Samsungek lejarattak magukat elottem!
-
pikmakk22
csendes tag
Nekem jelenleg Samsung SGH-E250-em van, ezt fogom leváltani a Nokiára. Mikor elolvastam itt, h. miket tud, a 3120 Classic, jobban megvoltam elégedve, mint a "mostani" telómmal, pedig még nemis próbáltam ki.
Most lesz először Nokiám, kíváncsi vagyok, h. "mire számíthatok".
Ha van hozzászólás írjatok, kíváncsi v.ok.
Köszi
pikmakk22 -
papi77
addikt
válasz
szuk_jozsef #504 üzenetére
Így van,ezt nagyon eltalálta a nokia!
Nekem még a 6300 jött be ennyire
-
szuk_jozsef
tag
válasz
pikmakk22 #502 üzenetére
Nagyon megvagyok vele elegedve!Kulsore nagyon bejon a telo elegans es konnyen kezelheto!A kijelzoje szuper elethuek benne a a szinek elso osztalyu.Az akksija az elso 3 feltoltes utan 3 napig birta mert en nem negyon kimelem:napi 40 perc duma napi 30 sms kb 20 perc jatek!Egy ket feltoltes utan lesz meg ez jobb is!A fenykepezoje nalan egy eros kozepkategoriaba tartozik ami mar elvezheto kepeket jelent!Ha veszunk hozza egy fulest akkot zenelejatszokent is tokeletesen helytall!A mkarit minden gond nelkul kezeli csak a 7mp-es fotokat valtogatja lassan de ez teljesen normalis dolog.Volt mar sok telefonom mindegyiknek megvolt a maga elonye es hatranya de ez az a telefon ami ami szinte minden igenyeit kielegiti egy
atlagfelhasznalonak!
-
pubi67
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma A 3-as sorozat modelljei eddig nem tartoztak a drágább telefonok közé. A 3120 classic azonban nem csak árával emelkedik ki a mezőnyből.
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The First Berserker: Khazan
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- gerner1
- Xbox Series X|S
- Riasztó topik
- Gaming notebook topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest