- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nancsik
tag
Sziasztok.Tudnátok dobni egy linket ahol s40-re találok pizero témákat.sehol nem találom.elöre is köszi
-
csab2
veterán
válasz
nokia párti #692 üzenetére
Persze, mert a teló hardveresen/szoftveresen tudja. De ehhez kell a szolgáltató is. Pl. a böngésző is benne van a telóban akkor is, ha adott szolgáltatónak nincs wap/internet szolgáltatása. Tudom, hogy nem életszerű a példa, de azt hiszem jól érzékeltette, hogy mire gondolok.
-
papi77
addikt
válasz
nokia párti #692 üzenetére
De nem tudod használni!
-
rekesz72
csendes tag
Ha már egyszer itt vagyok..
Kérdezek egy újat.Van egy komplett menü, mely az "Adóvevő" névre hallgat. Ez mi célt szolgál?
Bekapcsolni nem lehet, mert az írja ki hogy "Nem lehet bekapcsolni az AV-t. Ellenőrizze a beállításokat."
Beállítani meg szintén nem lehet (Konf. beállítások), mert arra meg ezt írja: "Nincsenek beállítások. Lépjen kapcsolatba a szolgáltatóval."
Valami ötlet? -
rekesz72
csendes tag
Kár, pedig véleményem szerint igen jó kis telefon.
(Bár már a megvétele hetén vissza kellett vinnem, mert beragadt a hívás megszakító gomb "piros". Mák, hogy a városba van Nokia szervíz, így nem küldték fel az egekbe (Pestre..), két nap alatt megvolt, bár túlesett egy komplett előlap cserén.Tavaly decemberben volt igen jó akcióban a telefon. Kártyásan 20ezer Ft.
Részemről éltem is a lehetőséggel
Most ahogy elnézem kártyásan ~28 ezer Ft. Igaz, az sem olyan nagy ár érte.., de azért 8ezer Ft több vagy kevesebb, azért az is számít.Engem ami anno. megfogott benne az az egyszerűsége. Nincsen rajta kismillió felesleges gomb. Utána jött a tudása. Szerintem egy földi halandó igényeit bőven ki tudja elégíteni eme telefon.
-
rekesz72
csendes tag
válasz
szuk_jozsef #686 üzenetére
Rengeteget videózok és fényképezek, arra meg kell a hely. Ha nem is telne meg, de legalább nem kell attól félnem, hogy elfogy a hely egy fontos kattintás közben.
Ráadásul pendrive-ként is szolgálhat. -
papi77
addikt
Hát ez nem lehet igaz! A voda megemelte az árát 13K-ra B-kat.-val
Lehet,h mégsem lesz ilyen telem... -
szuk_jozsef
tag
Te jo eg!!!4Gb mire az neked?Nem kotekedni akarok csak ertetlen vagyok mert nekem az 1Gb boven eleg!!!!
-
nokia párti
őstag
Tényleg igazatok van,most jut csak az eszembe.
-
rekesz72
csendes tag
válasz
nokia párti #675 üzenetére
Oké, köszi szépen!
4 GB-os szerintem elég. Meg is ejtem a vételt max a jövő hét közepéig, mivel Április 15.-től megemelik az adathordozók árát (pendrive, memóriakártya, stb.) - legalábbis a Híradóban ezt mondták.
-
Reity
csendes tag
Sziasztok.
Nem, tudtam vele sms-t írni, csak kb 2 hete csinálja így. Az alapbeállítást is próbáltam, igaz csak a beállításokat állítottam vissza, és nem teljes visszaállítást. (Kipróbálom ezt is estére) Ja és a kód nem:12345, hanem 11111.
Nemtudom miért, de csak ezt fogadta el.
A telló full üres, semmi kacat nincs rajta, 1db mp3 csengőhangnak, és kb 5-6db foto, még memória kártya sincs benne.Nemtudom mi lehet a baj, de egyre jobban bosszant.
Szoftver verziót nemtudok most írni, mert nincs nálam a telló, de estére megírom.
Egyébként hogy lehet legkönnyebben frissíteni rajta szoftvert? Nemvagyok nagyon járatos benne.
Köszi minden segítséget. -
Reity
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni?
A problémám a következő: Van egy 3120 classic tellóm.
Az igazi probléma nemez, hanem, hogy nemtudok sms-t írni, mert azt írja ki, hogy az üzenet nemlett elküldve, mert nincs endedélyezve. Mi lehet a baja? Le lehet valahogy tiltani az sms-t, úgy mint a kimenő hívást? Vagy szoftveres baj lehet? Mert a szolgáltató biztos nem tiltotta le.
Másik tellóval tudok írni, csak ezzel a szutyokkal nem.És még egy probléma, ami nagyon zavaró. Pár naponta rájön, hogy nem írja ki a nemfogadott hívást, csak egy kis ikont kitesz a kijelző tetejére. Restart után pár napig megint jó.
(a noname telefonokkal nincs ennyi baj, mint ezzel!)
Minden segítő hozzászólást előre köszönök! -
nokia párti
őstag
Ja,igen.Én nem találtam még olyan programot ami kezelte volna a Word fájlokat.Szerintem nincs is.
-
rekesz72
csendes tag
Hali!
Több kérdésem is lenne!
Az első: Szeretnék venni egy memóriakártyát a telefonomba, 2- esetleg 4 GB-osat. (kitőttem az 512-est
) A kérdésem az, hogy milyet vegyek? SanDisc, Kingston vagy milyet? Olvastam olyat - bár már nem nagyon emlékszem - hogy a memóriakártyákban nézni kell még valamit. Lehet hülyeséget mondok, de valami cache ugrik be...mind1, a lényeg, hogy milyen kártya a leginkább megfelelő.
A másik: Az internet beállításához mindenképpen be kell mennem a szolgáltatóhoz?
A harmadik: Nincs a telefonra olyan program, ami képes kezelni a Word fájljait?
Köszi!
-
csab2
veterán
Az az érdekes, hogy nálam a két kód más szoftvert mutat.
-
papi77
addikt
válasz
nokia párti #669 üzenetére
Akkor nem értem,h miért írta ki a srácnak,h nincs újabb szoft
( néhány hete volt)
vodánál is 9.xx a legújabb? -
csab2
veterán
Köszike!
Érdekesség:
Telómon legfrissebb fw van: V 9.41 06-11-08 RM-364 (ezt írja ki a *#0000#)
A telefon pannonos.
Ha beütöm a *#0010# kódot, ezt kapom: Content: pannon_hu V 07.16 27-05-08 RM-364
Ez a korábbi szoft!
Akkor most mi van?
Megnézné ezt más is, akinek szolgáltató függő a telója!
Üdv! -
<NewL>
addikt
válasz
nokia párti #660 üzenetére
Itt van több nokiás kód. Beleírtam már én is telefonba.
-
<NewL>
addikt
válasz
nokia párti #658 üzenetére
*#92702689# ez a szerviz menü kódja,szerintem erre gondoltál. (összesített számláló)
-
nokia párti
őstag
Tudja valaki a telefonban lévő hívások mennyiségét kidobó kódot?Tudtam csak elfelejtettem.Valahogy így van:*, kettőskereszt,28.......
-
csab2
veterán
Ez a teló a videohíváson kívül nem használja az előlapi kamerát. Nem nagy hiányosság szerintem. Bár ez lenne a legnagyobb baja!
-
pubi67
csendes tag
válasz
nokia párti #644 üzenetére
Hali Nokia párti.Tudtommal nem lehet csakúgy bekapcsolni az előlapi kamerát.Legalábbis nekem nem sikerült még.Talán csab tudja a választ..... Csááá.
-
nokia párti
őstag
Pü ment.
-
tolts.hu
őstag
válasz
nokia párti #649 üzenetére
akkor ilyen lepattintós lesz mint a 3110c.
az nehéz téma... -
tolts.hu
őstag
válasz
nokia párti #647 üzenetére
gondolom le kell csavarozni.
-
nokia párti
őstag
Előlapot,hogyan kell levenni?
-
tolts.hu
őstag
válasz
nokia párti #644 üzenetére
itt nem úgy kell hogy 1) kamera indít, 2) opciók, 3) másik kamera használata?
-
nokia párti
őstag
Hali!
Előlapi kamerát nem lehet valahogy bekapcsolni,videóhíváson kívűl? -
nancsik
tag
Sziasztok.Vettem egy 3120c.Nagyon jó kis teló.eddig csak symbis telókat használtam.Lehet erre a telóra rárakni pl a milliomos nevű játékot?Légyszi segítsetek,jó játékokat szeretnék telepíteni,de nemtuudom hogy találok.És hogy hogyan kell felrakni a telóra.Előre is köszi az infót
-
nokia párti
őstag
válasz
Viktor0610 #639 üzenetére
Köszi már megtaláltam.
-
válasz
nokia párti #638 üzenetére
Felhasználói útmutató, 37. oldal...
"Menü > Névjegyzék > Gyorshívások" -
nokia párti
őstag
Gyorshívást ti megtaláltátok benne?Van-e egyáltalán benne?
-
csab2
veterán
válasz
Darkmagus911 #631 üzenetére
Lehet, hogy a nem a telónak megfelelő verziót akartál rárakni. A teló böngészőjében próbáld meg letölteni az opera mini oldaláról! Úgy mennie kell!
Üdv! -
csab2
veterán
válasz
nokia párti #632 üzenetére
Nekem is rajta volt, de egy régebbi verzió. Ráraktam a 4.2 verziót, nagyon király.
-
papi77
addikt
válasz
nokia párti #630 üzenetére
Általában egy ki-be kapcs + szokta oldani a problémát!
-
nokia párti
őstag
Közben megjavult az ébresztős dolgog.Úgy,hogy a kérdés tárgytalan.
-
nokia párti
őstag
válasz
Darkmagus911 #631 üzenetére
Nekem már alapból rajta van.Neked nem?
-
Darkmagus911
csendes tag
Sziasztok! Nekem lenne egy problemam,nem engedi hogy felinstallajam az opera minit, mi lehet a baj?
-
nokia párti
őstag
Mostanában olyan bajom van vele,hogy nem mindig ébreszt?Mi lehet a baj?
-
papi77
addikt
válasz
nokia párti #627 üzenetére
Ápr. 1-től tudom meghosszabbítani a szerződésem!
Már csak pár nap... -
papi77
addikt
válasz
nokia párti #625 üzenetére
Ne komolytalankodjunk már kérem,pontos adatot kérnék!
-
papi77
addikt
Ha ki van kapcsolva a 3G, akkor mennyivel bírja tovább az akku?
-
csab2
veterán
Na, megoldódott a probléma. A fájl menüben van egy sor, valami olyasmi, hogy betöltődés induláskor. Előle kell kiszedni a pipát. Ég a pofám, hogy nem vettem észre. A beállításokban kerestem össze vissza. Az msconfigban vagy 5-ször kikapcsoltam. Megzavart, hogy a fájl menüben csak az alkalmazások vannak felsorolva és nem vettem észre az említett sort. Mennyit tököltem vele! Már úgy volt, hogy felhívom a Nokiat. Köszi a segítő szándékot!
Üdv! -
pubi67
csendes tag
Szevasztok. csab ! Szerintem az se mindegy hogy a gépröl telepited-e a suite t,vagy a honlaprol közvetlen.Mert azt még meg lehetne probálni hogy a googlébol leszedni valamelyik oldalrol,és azt feltenni-nem pont a legfrissebbet-mert nemmindig a legujabb a jobb.Lásd Messenger9=nagy kaki.Más nemjut eszembe,el nem tudom képzelni hogy kivett pipával miért indul automatikusan.Talán ki kéne dobni és egy tök máshonnan leszedett 1 el régebbi verziot felrakni a gépröl-de elötte minden porcikáját eltávolitani hogy semmi ne maradjon.Ezt meg a startmenü-keresés be beirod hogy pc suite és kijön az elbujt szemét.Nem oktani akarlak csak probálok rájönni miért indul neked kivett pipával automatikusan a progi.Csá-várom mit cselekszel.
-
csab2
veterán
válasz
nokia párti #618 üzenetére
Én még ezt annyira nem vettem észre. Egyébként az mp3-ak sem egyforma hangosak úgy ahogy a gyári cd-k sem. Ha meg a rádió halkabb mint az mp3, akkor ez van. Szóval nem igazán hiszem, hogy lehet vele valamit kezdeni. Ezt el kell fogadnod, ez van, ezt kell szeretni
Sajnálom!
-
nokia párti
őstag
Az én kérdésemre senki?
-
csab2
veterán
Nem jött be a dolog.
Hiába törlöm ki amiket mondtál, és hiába veszem ki a pipát msconfigban, akkor is automatikusan elindul a jobb alsó sarokban a tálcán. Brrr!!!
Azért köszi!Egyébként amit a Nokia válaszolt, az sablon szöveg. Mindenkinek ezt írják szerintem. Aztán meg szarnak rá. De ne legyen igazam! Pl. azt biztosan többen jelezték már nekik (pl. mindegyik tesztben - jogosan - rinyálnak a tesztelők e miatt), hogy elég gáz, hogy csak 1db nyamvadt ébresztési időpontot lehet megadni. Mégsem javították. Mondjuk lehet, hogy ez az s40 korlátja, de akkor is gáz.
Üdv!
-
csab2
veterán
Köszi, mindjárt ki is próbálom, hogy működik-e a dolog.
Más.
Ma egy eléggé zavaró dolgot vettem észre. Egy barátom jelezte, hogy egész nap nem tudott elérni, mert "...nem kapcsolható, próbálja meg később...". Holott be volt kapcsolva a teló. Véletlenül derült ki, hogy miről van szó. A Pannon állandóan bónusz SIM kártyákat (Praktikum) osztogat, ha új előfizetést vagy telefont vásárolsz náluk. Mostanában néztem rá két ilyen kártyámra, és kiderült, mindkettőn van pénz. Az egyiken több mint 2000 forint. Na mondom, ezeket lebeszélem. Ennél fogva mostanában cserélgetni szoktam a SIM kártyákat a telefonban. Legutóbb is betettem egy ilyen praktikumos kártyát és hívás átirányítást aktiváltam a normál számomra. Ilyenkor megjelenik egy kis ikon a főképernyőn. Na a lényeg az, hogy amikor visszaraktam a normál kártyámat a telóba, az átirányítást elfelejtettem kikapcsolni.
Ha hívtak, átirányította a praktikumos számra, mivel azonban az nem volt a telóban, nem tudta a hívást kapcsolni a hálózat. A gond az, hogy a telefon nem jelezte a kis ikonnal, hogy az adott kártyán aktiválva van az átirányítás. Ez azért elég gáz. Szóval erre figyeljetek oda ha ti is több kártyát használtok!
Üdv! -
pubi67
csendes tag
Ya és a gépem meg a teló között oda - vissza irányba AUTOMATIKUS a fájlátvitel,ugyhogy semmire nemkell nyomnom,és jováhagynom vagy elfogadnom.Csak küldöm a cuccost a telorol a gépre vagy a gépröl a telora.Annyi hogy a BLU-t mindkettön aktiválni kell elöször de asszem ezt mondanom se kell mert természetes.
-
pubi67
csendes tag
Nemtoom miért ment el kétszer ez a hozzászolásom,de az elsö küldésnél ERROR-t irt,énmeg nyomtam mégegyet rá-bocs hogy 2 x jelent meg.csá
-
pubi67
csendes tag
Szevasz csab.Probáld meg a vezérlőpult-prog hozzáad vagy eltávolit ba eltávolitani a suite-t,majd nézd meg a commanderbe a C -Windovs mappába a Prefetch nevü almappába hogy maradt -e benne belőle.Ha igen akko onnan is töröld.Ezután telepitsd ujra a suitet.Akkor elméletileg csak ikonrol indul-nálam legalábbis igy volt.Már nem használom a suitet,mert blutot kapcsolatom van,mivel 4 -féle telo van a családba és nem akarok a kábelekbe megfulladni.Mindent blutoton használok-suite nélkül.Ugy teszem a telora a mpeg4 videot -a zenét- a képeket-a játékot-térképet-szotárt stb.Megtaláltam a modját hogy a suite nélkül hogy tudok a gép és telo között blu-val kapcsolatot teremteni és oda-vissza fájlátvitelt csinálni.A Suite nekem csak a szooft frissitéshez kellene,azt meg csak szakemberrel csináltatom-ez nálam TABU.Amugy meg kaptam választ a nokiátol hogy miként maradhatott ki az ébresztési hangerő a legtöbb nokia telobol,és ők is csodálkoztak képzeld hogy tényleg a mérnökök kifelejtették.Feladó: ContactCentre.Europe@nokia.com
Címzett: pubi67@freemail.hu
Tárgy: RE: Nokia telefonok vagy tartozékok
Melléklet:
Tisztelt Uram!Jeleztük a kérést a programfejlesztőknek. Pontos információnk a következő szoftververzió tartalmáról nincs.
Üdvözlettel
Nokia ÜgyfélszolgálatElkérték a teloszámom-és értesitenek mikor lesz benn a szoftverbe az ébresztési hangerö.
-
pubi67
csendes tag
Szevasz csab.Probáld meg a vezérlőpult-prog hozzáad vagy eltávolit ba eltávolitani a suite-t,majd nézd meg a commanderbe a C -Windovs mappába a Prefetch nevü almappába hogy maradt -e benne belőle.Ha igen akko onnan is töröld.Ezután telepitsd ujra a suitet.Akkor elméletileg csak ikonrol indul-nálam legalábbis igy volt.Már nem használom a suitet,mert blutot kapcsolatom van,mivel 4 -féle telo van a családba és nem akarok a kábelekbe megfulladni.Mindent blutoton használok-suite nélkül.Ugy teszem a telora a mpeg4 videot -a zenét- a képeket-a játékot-térképet-szotárt stb.Megtaláltam a modját hogy a suite nélkül hogy tudok a gép és telo között blu-val kapcsolatot teremteni és oda-vissza fájlátvitelt csinálni.A Suite nekem csak a szooft frissitéshez kellene,azt meg csak szakemberrel csináltatom-ez nálam TABU.Amugy meg kaptam választ a nokiátol hogy miként maradhatott ki az ébresztési hangerő a legtöbb nokia telobol,és ők is csodálkoztak képzeld hogy tényleg a mérnökök kifelejtették.Feladó: ContactCentre.Europe@nokia.com
Címzett: pubi67@freemail.hu
Tárgy: RE: Nokia telefonok vagy tartozékok
Melléklet:
Tisztelt Uram!Jeleztük a kérést a programfejlesztőknek. Pontos információnk a következő szoftververzió tartalmáról nincs.
Üdvözlettel
Nokia ÜgyfélszolgálatElkérték a teloszámom-és értesitenek mikor lesz benn a szoftverbe az ébresztési hangerö.
-
csab2
veterán
Megőrjít, hogy hiába kapcsolom ki, hogy a számítógép indulásakor automatikusan elinduljon a Nokia PC Suite amint manuálisan elindítom, utána megint elindul automatikusan bekapcsoláskor. Az agyamra megy! Van valakinek valami ötlete, hogy ezt hogyan lehetne elkerülni?
-
nokia párti
őstag
Az lenne a kérdésem,hogy a rádió mért ilyen halk kihangosítva max hangerőn?Zenénél majd,megsüketülök max hangerőnél itt meg alig hallom.
-
papi77
addikt
válasz
nokia párti #606 üzenetére
Azért a zárt oprendszeres telók más kategóriát képeznek!
-
pubi67
csendes tag
Szevasztok.Igéretemhez hiven ma bejelentettem a nokiánál az ébresztési hangerő funkcio kimaradását.Megköszönték a dolgot és továbbitották a gyártásba.És érdekes módon csodálkoztak rajta hogy ez a mérnököknek nem jutott eszébe.Meg kellett adnom a számomat és emailt.Azt mondták ha megszületik a döntés akkor értesitenek.Ha tudok valamit -irok.Tényleg ez a funkcio szinte minden teloba benne van,,hogy maradhatott ki ebből????Csá.
-
tolts.hu
őstag
válasz
nokia párti #606 üzenetére
de arra meg telepíthetsz másik témát + zenelejátszót.
-
nokia párti
őstag
válasz
szuk_jozsef #603 üzenetére
Nem baj van ez így.A másik telómnál 6220c(symbianos) nem lehet egyáltalán skineket változtatni.
-
nokia párti
őstag
válasz
Ez a topik mostanában nagyon beindult.Naponta minmum egy 5-6 hozzászólás van.
-
papi77
addikt
válasz
mi is örülünk!
-
szuk_jozsef
tag
válasz
nokia párti #600 üzenetére
Sziasztok reg voltam mar erre es orulok hogy ilyen sokan vagyunk!
Szerintem nem lehet skint cserelni a zenelejatszon mert a neten efele skineket egyet sem talaltam
Ez van ez egy zart rendszeru szoftver ami keves rugalmassagal bir akinek meg ez nemtetszik az vegyen symbis telot!
Jo hir ha egy szanhoz rendelunk egy kepet akkor ha hivasunk van akkoraz a kep az teljes kepernyos lesz!Sot ha uzenetet is kapunk tole akkoe az uzenet ikonon is ott lesz a kep kicsinyitve SZUPER!Remek telo megeri a penzet!
-
pikmakk22
csendes tag
Mindenképpen megírom, most keresgélek hozzá cuccokat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A 3-as sorozat modelljei eddig nem tartoztak a drágább telefonok közé. A 3120 classic azonban nem csak árával emelkedik ki a mezőnyből.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest