- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát annyira nem, de a Nokia 3 ast még mindíg veri
Annak még borzasztóbb volt az eredménye. Nyilván nem telefonhuszárok készüléke.A GPS nél a maps indítása után leszedi a navigációs részt is. Aztán ujraindítottam és mint a villám úgy működik.
A hangerővel vigyázni kell mert minimumon van a némától egy lépcsővel fentebb és már az is hangos szinte... -
Kszítettem fotókat.
Gyorsított, lassított és normál videót is 720p és 1080p-ben is.
Kiderül mindjárt rakok ide be és írom majd a tesztet isA 16:9 es képarányú képek 4MP ben készültek mert arra van beállítás a telefonon. a 4:3 as pedig 8Mp ben.
A tárhely is látszik így, lassan ide írom a tesztetÉn egy 32 es SDt fogok belerakni és az összes probléma vígan megoldva
A videók mennek fel youtubera. Majd linkelem őket.
-
A kamerája szerintem jó. Marha gyors. Nem sokat vacakol.
Amin meglepődtem, hogy van gyorsított és lassított felvétel is. Ma megpróbálom a tesztképeket és videókat elkészíteni és a cikket összerakni, de nem ígérem. Tényleg másik kettőt is megkell csinálnom, de a kövi hosszú hétvégén száz százalék
TCSZ : A térhelyet tekintve, az első rendszerfrissítés és az összes alkalmazás frissítése után, továbbá egy facebook lite telepítése és a telefon teljes beállítása után az egész 8GB ből 3.63 foglalt.
A GPSt most próbálom ki
-
-
Solten
őstag
Ugy tunik nyakukon maradt jo nagy keszlet a 2015/2016-os ev hardvereibol, gondoltak jo lesz a 3-ik vilagnak meg a Balkannak. Csak kell hozza egy szenne butitott es egyszerusitett operacios rendszer (ami meg igy is dadog), a Google partner lehetett ebben.
(#25) darvinya: Masik kedvenc mondatom a cikkbol: "nem vészesen lomha Android Go felület"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest