- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kopfhörer
újonc
válasz
Lalikiraly #171 üzenetére
Köszi a választ!
Nem tudom, melyik idő appot telepítsem, ami kirakja magát. -
Algieba
őstag
válasz
Lalikiraly #155 üzenetére
Nem működik. Szerintem a facebook lite nem csatlakozik a telefon képtárához és ezért akad meg a folyamat.
Csak a képtárból a saját hírfolyamomba tudok felrakni képet.
-
Brucehun
aktív tag
válasz
Lalikiraly #153 üzenetére
Gyorsabb a telefon, a Gta Vice City is végre szaggatás mentesen fut. 16:9-es képarányban végre 6mpx-ben végre lehet fotózni
-
Algieba
őstag
válasz
Lalikiraly #148 üzenetére
Ne a litéből próbálkozz, hanem a galériában a kép megosztási lehetőségeinél válaszd ki a facebook alkalmazást, és akkor feltölti. A hírfolyamodba ki tudod tenni. Mert egyébként tényleg csak lefut a kék csík és nem történik semmi.
-
Algieba
őstag
válasz
Lalikiraly #146 üzenetére
Azóta kapott 32 gigás memóriakártyát, hamarosan megérkezik rá a színtelen "gumibugyija", vagyis szilikon tokja. De megvásárlása napján egyből üvegfóliát rakattam rá és fehér Pierre Cardin tokba bújtattam. Plusz kihasználom a két kártyás tulajdonságát, most már a Vodafone simem mellé került egy Telekomos is.
Egyetlen hibáját vettem észre, hogy a kijelzője lusta, vagyis pár másodperc után nem érzi a bökést. A másik bosszantó hiba(?), hogy a facebook lite alkalmazásból nem tudok képet feltölteni csoportba, csak a képalbumból kiválasztott fotót tudom kirakni a saját üzenőfalamra. Hogy ez miért van? Holott pont a csoportom "szórakoztatása" miatt akartam a telefont. És ez a funkciója bicebóca...
Ezektől eltekintve megbízható alap okostelefon. -
TCSZ
senior tag
válasz
Lalikiraly #143 üzenetére
Itt vannak az ünnepek meg az év végi partik ideje. Majd 2019-ben....
-
TCSZ
senior tag
válasz
Lalikiraly #134 üzenetére
Köszi!
Igazából csak az érdekelt mennyire rugalmasak az eladók. De még várok a telefon vásárlással. Szerintem ez a telefon jövőre jóval olcsóbb lesz. Engem a jó gps+akksi páros vonz benne. -
TCSZ
senior tag
válasz
Lalikiraly #130 üzenetére
De billentyűzetett le tudsz tölteni hozzá nem?
-
TCSZ
senior tag
válasz
Lalikiraly #128 üzenetére
Köszi az infót!
Nálunk ez a telefon sajna túl drága..... -
TCSZ
senior tag
válasz
Lalikiraly #124 üzenetére
Szerintem ennyi a szabad.....
-
válasz
Lalikiraly #124 üzenetére
A billentyűzet pontosságát mindenképpen javították.
A kamera minősége meg sztem tök jó, pláne a lassított videót imádomIgaz csak 480p de imádom .)
Egyre jobb telefon.Talán az értesítési led hiányzik nagyon, bár sok izéje nincs mert a facebooknál az összeset kipróbálva egyik sem hajlandó tisztességesen közölni az értesítéseket.
A face lite pl semmit sem hajlandó. De ez mondjuk páromnál is így van tök más telen.
Azthiszem, ha megkapja a 9 es droidot persze GOt- akkor egy rossz szavunk sem lehet, igazából most sem annyira...
Hangerő a hangszórókon? Egy olcsóbb bluetooth-os hangszórót leszól
-
TCSZ
senior tag
válasz
Lalikiraly #122 üzenetére
Köszi az infot!
De gondolom a belső tárhely meg szépen el kezdett fogyni nem? -
janeszgol
félisten
válasz
Lalikiraly #117 üzenetére
Köszi szépen a képeket és a videókat. A minimumot, amit elvárok, azt hozza, de csak annyit. A Nokia 3 ugye nem hozta sajnos. 2016 előtt a létminimum az volt, hogy legyen felismerhető az, akit 10 méteren belül lefotózok. Tehát a kontúrjai legyenek meg. Ma már nem ez a minimum, emelkedett a szint. Legyen élvezhető az, amit lefotózok, de belenagyítás nélkül. Ezt hozza ez a készülék. A videó képminősége talán még jobb is, mint az állóképnek, ami meglepő, mert fordítva szokott lenni.
-
TCSZ
senior tag
válasz
Lalikiraly #116 üzenetére
Köszönöm a válaszaidat!
-
TCSZ
senior tag
válasz
Lalikiraly #112 üzenetére
Köszi a képeket! Szerintem bizonyos pillanatok megörőkítésére jó ez a kamera is.. Aki többet akar az vegyen egy normális fényképezőgépet.
A tárhely most tényleg oké. De ha jönnek rá a folyamatos rendszer és alkalmazás updetek és ha esetleg nem lehet minden appot teljesen átrakni az Sd kártyára, akkor meddig lesz elég?
Wifi mennyire jó? Mennyire lehet elmenni a routertől?
Mennyire és hangosan hallod a másik felet?
Előre is köszi a válaszokat! -
helixP
nagyúr
válasz
Lalikiraly #112 üzenetére
Köszi szépen!
Ja, sajna elég hergya... nem is a 8MP-vel van a baj, hanem hogy a kép szélei mosottak, a lencse sem adja sajnos. -
helixP
nagyúr
válasz
Lalikiraly #108 üzenetére
Köszi, kíváncsi vagyok, mert az, amiket a tesztben csinált, kritikán aluliak. Remélem, hogy hibásat fogott ki a MA!.
-
TCSZ
senior tag
válasz
Lalikiraly #109 üzenetére
köszönöm a válaszokat.
De én nem vagy ok biztos, hogy az a 8gb belső tárhely 2-3 évig elég lesz...... Pedig jó akksi és gps került bele... -
helixP
nagyúr
válasz
Lalikiraly #105 üzenetére
Olyan-e, amilyennek a MA!-teszt bemutatja?
-
TCSZ
senior tag
válasz
Lalikiraly #101 üzenetére
Szia!
A fényerőre is kíváncsi lettem volna, de azt írtad.
A navigációt tesztelted?
Szerinted meddig lesz elég a 8gb belső tárhely?
Köszi! -
janeszgol
félisten
válasz
Én a logoutos bemutatód várom, képekkel, szöveggel, ahogy szoktad. Kamera fontos lesz.
-
helixP
nagyúr
válasz
Kamera tényleg ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Videós, mozgóképes topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- 1
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest