- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
christprhrdv
tag
Én értem, hogy olcsó, de azért csak van (lenne / lehetne) belőle bevétel is, ha... miért nem lehet legalább az Android GO-t optimalizálni?
Tudom, nem összehasonlítható egy az egyben, de azért gondoljunk bele a Win7 rendszerkövetelménye:
- 1GHz CPU
- 1GB RAM (32bit)
- 2GB RAM (64bit)
Az XP-jé valamivel kevesebb...Az is világos, hogy az OP-rendszerek és a processzorok is teljesen másak, meg a Win7 is ezen a konfigon lassú. De, ha ebben a telefonban 4 magos proci van és nem DDR1 RAM és Direct 3D 11-et is támogató GPU, meg ha nem is a leggyorsabb, de azért akkor is SSD (ami a HDD-knél biztosan gyorsabban olvassa be a kisméretű fájlokat), akkor miért nem működhet egy OP-rendszer ezen megfelelően kényelmesen-gyorsan? Még a kijelző felbontása is kevesebb, mint 1024x768!
A nem érintős Symbian is fürge volt (persze tizedennyi funkció nem volt bent, mint a mai mobilokban). Csak azt mondom, hogy nem volt lassabb csak azért az S40-eseknél, mert "igazi(bb)" OP-rendszere volt.
Az meg nem tűnik jó kifogásnak, hogy annyi féle hardver van. Miért, a Windows OP-rendszereket futtató gépek talán kevesebb gyártó hardverével kerülnek össze?
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest