Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nlq

aktív tag

válasz Pompi #54 üzenetére

Szia Pompi!

jo kis cikket dobtal ossze, az a forditott venti mar a halalodig kiserteni fog a forumban :)

egyebkent en amikor az lga775 re veltottam akkor csereltem erre a hutesemet (2005ben)
    elotte coolink BAT volt az S478 as procimon

rendszeresen tuningolom az ugyfelek gepet (elsodlegesen zajszintre es nem a teljesitmenyre gondolok) mindig korbenezek, hogy mit fejlodik a piac, es igazan nagy ujdonsagot nem hoznak az uj csodabordak max dizajnosabbak...

nalam evek ota ez az etalon es nem csalodtam benne

viszont 1-2 alaplapnal vigyazni kell vele, mert az alulrol felrakando fekete femdarab csinalt mar nekem zarlatot (szerencsere csak nem indult el a gep) azota mindig tolok a fekete keresztre egy vastababb reteg szigszalagot...

nehany ajanlott elrendezes:
    probald meg venti nelkul a tap ventije fele beforditva hasznalni (ha nem fekvohaznak hasznalod :) es ugy kulon venti nelkul mit produkal??

vagy a bordara ket ventit tenni (elejere/hatuljara) alapfordulaton es a kiszedni a gepbol a 8 centiseket (igy a 12 centis ventihellyel nem rendelkezo hazakon is (esetleg a hatlap kivetelevel) kellemes csendet lehet elerni meg teljesitmeny tuninggal is

egyebkent nekem az E2140es procimon van (ami a gyari 1,6Ghz helyett 3,2ghz-n fut) venti nelkul

Új hozzászólás Aktív témák