Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Somatom

veterán

válasz #33253120 #61 üzenetére

Biztosan ugyanazt a topikot olvastuk? Több témakört felvetettem a témával kapcsolatban, nem csak a közösködést. Az tény, hogy határozott véleményem van róla. Azért, mert a sok álmodozóval ellentétben, több tízezer Km -t utaztam így. Nekem úgy tűnik, hogy ezt általában úgy képzelik el, mint egy Bla-Bla-Car reklámot. Szimpatikus arcok összeülnek, és az utazás idejét azzal töltik, hogy közös érdeklődési körükbe tartozó témákról, vidáman cseverésznek. A valóság viszont nagyon más! Kötözködő félrészegek, ostoba, hisztis picsák, ember, aki azt sem tudja, hogy hova akar eljutni, ölbepisáló kiskutya, stb., stb.
    Ennyit a közösködésről. Volt szó arról, hogy az autóiparban az árverseny törvényszerűen a minőség rovására megy. Továbbá, azt is említettem, hogy jó lenne egyes közlekedési szitukat a gép szempontjából is kielemezni. Érdekes eredményre jutnánk. Szvsz. egyáltalán nem csak egy szempontból nézem a témát.
    Ha visszaolvasol, akkor azt is észreveheted, hogy a robotautók ellenzői nem beszélnek tilalomfákról. A támogatók viszont gyakran említenek szükséges kényszerintézkedéseket a humán irányítású magánautókat preferálókkal szemben. Miért kellenének kényszerintézkedések? Az ember ösztönösen az általa vélt jobbra vágyik. Érjék el, hogy ezt a technológiát mindenki, számára jobbnak tartsa és akkor nincs szükség semmilyen kényszerre!

• Somatom

veterán

válasz #33253120 #58 üzenetére

Remélem, nem rám gondoltál! Engem nem zavar, ha egyeseknek az a fétisük, hogy egy közösségi robotautóban, idegenekkel utazgassanak. Elfogadom én a másságot, csak ne legyen kötelező, mert akkor ki fogunk halni! Engem hagyjanak ki ebből, hagyják meg nekem is a választás lehetőségét!

Új hozzászólás Aktív témák