- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
#33253120 #61 üzenetére
Biztosan ugyanazt a topikot olvastuk? Több témakört felvetettem a témával kapcsolatban, nem csak a közösködést. Az tény, hogy határozott véleményem van róla. Azért, mert a sok álmodozóval ellentétben, több tízezer Km -t utaztam így. Nekem úgy tűnik, hogy ezt általában úgy képzelik el, mint egy Bla-Bla-Car reklámot. Szimpatikus arcok összeülnek, és az utazás idejét azzal töltik, hogy közös érdeklődési körükbe tartozó témákról, vidáman cseverésznek. A valóság viszont nagyon más! Kötözködő félrészegek, ostoba, hisztis picsák, ember, aki azt sem tudja, hogy hova akar eljutni, ölbepisáló kiskutya, stb., stb.
Ennyit a közösködésről. Volt szó arról, hogy az autóiparban az árverseny törvényszerűen a minőség rovására megy. Továbbá, azt is említettem, hogy jó lenne egyes közlekedési szitukat a gép szempontjából is kielemezni. Érdekes eredményre jutnánk. Szvsz. egyáltalán nem csak egy szempontból nézem a témát.
Ha visszaolvasol, akkor azt is észreveheted, hogy a robotautók ellenzői nem beszélnek tilalomfákról. A támogatók viszont gyakran említenek szükséges kényszerintézkedéseket a humán irányítású magánautókat preferálókkal szemben. Miért kellenének kényszerintézkedések? Az ember ösztönösen az általa vélt jobbra vágyik. Érjék el, hogy ezt a technológiát mindenki, számára jobbnak tartsa és akkor nincs szükség semmilyen kényszerre! -
Somatom
veterán
válasz
#33253120 #58 üzenetére
Remélem, nem rám gondoltál! Engem nem zavar, ha egyeseknek az a fétisük, hogy egy közösségi robotautóban, idegenekkel utazgassanak. Elfogadom én a másságot, csak ne legyen kötelező, mert akkor ki fogunk halni! Engem hagyjanak ki ebből, hagyják meg nekem is a választás lehetőségét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest