- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Határtalan erő - szabadjára engedve
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dingdongkng #87 üzenetére
Szerintem a Porsche nagyon jól tratja magát.
Mondjuk, az eredeti NFS a rajzolt grafika miatt lehet időtállóbb. A 2000-es évek elejének 3D grafikája még kissé kezdetleges.
Ennek ellenére sok egyéb szempontból a Porsche szerintem időtállóbb, mint a többi NFS.
pl. kormánnyal sokkal jobban irányítható, mint a többi elötte és utána is (kivétel a Pro Street és a két Shift).
A játékmenet szerintem torony magasan ver minden más NFS-t.
Hangulat terén is nálam ez a csúcs, de tény, hogy az első résznek is megvan a hangulata, amit a viszonylag jó hangok is nagyon támogatják, és a hagyományos grafika. -
válasz
dingdongkng #87 üzenetére
Ezt így mellőzném valós érvek nélkül (a bárki bármit mond, nemúgyvan nem túl valós érv).
A menüstruktúrát kivéve remekül öregedett a Porsche, ma is az egyik legszórakoztatóbb autós játéknak tartom, heti szinten játszom vele.
A fizikája, hangjai, térképek telitalálatok, vágni lehet a hangulatot. -
válasz
dingdongkng #48 üzenetére
Szerintem benned van még meg az a bugi, ami akkor volt, de a régi NFS váltja ki.
Ha akkor nem játszottál volna vele, akkor ma sem tetszene.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Villanyszerelés
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő