Új hozzászólás Aktív témák
-
yagami01
aktív tag
Az első trailer rap-je valamennyire hozta az ide illő érzést. De valóban a régi zenelista ütött. Mondom úgy, hogynem minden műfajt szeretem amik voltak, de valahogy oda ez illik. Szerintem ezen két videó alapján még korai ítéletet mondani. A legjobb ezzel kapcsolatban az lenne, hogyha a zenelistát is testre tudnánk szabni.
-
vhw
addikt
Még a trailer előtt, csak a címet és a cikket olvasva, valami érdekesre gondoltam; neon betűk, Miami...
Mi lett volna ha fogják a késő '70-es, '80-as és korai' 90-es éveket, az autókat, a látványt Hozzákevernek egy kis anakronizmust; mobilok, pc, internet stb. csak úgy szolidan, mint ahogy az Archerben látható. Televerik a számukra létkérdés microtransaction-ös barömságaikkal (úgy mint, ahogy most is teszik majd) Adnak alá egy könnyen követhető sztorit; zsaruk, drog, autók, nők... megnéznek 5-10 rész Miami Vice-t, ha tényleg semmi ötletük... Szépen megcsinálják az online részét (tegyenek bele multi heist jellegű versenyeket, küldetéseket) és baszki van egy viszonylag eredeti, játékuk, még mielőtt kijön a GTA 6 és esetleg újra mindenki orrvérzésig nyomja a Vice city nosztalgiát...
-
.LnB
titán
Ezt írtam én is, ma már az NFS lohol a többiek után. A Forza az etalon, azt kellene másolniuk. Mert a Forzából pedig pont ez az illegál, tuning feeling hiányzik. Ha tudnák ötvözni a kettőt akkor jó lehet. A fizika pedig más téma. Elviselném én ezt az arcade stílust, ha jobban lenne kivitelezve. És nem is a Forza-ra gondolok, mert lehetne annál gagyibb felőlem. De amilyen ez a Payback, meg a NFS '15, az gáz.
Egy szó mint száz, a Forza után kellene loholniuk.
(Project Cars, GTS kicsit más kávéház)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo 3DS és DS topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lexus, Toyota topik
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest