- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigyorka
aktív tag
Köszönöm!
Először Webes felületről elérhető lett a Nexx. Majd innen rebootoltam és utána elérhető telnet-ről is.
A pendrive-ot FAT -ra formatáltam és rámásoltam a két fájlt és ellenőriztem az md5-t.Átdugtam a Nexx-be (újra is indítottam) nem találom a fájlt rajta.(mind a két elérési utat kipróbáltam.
-
suste
veterán
custom builddel meg lehet csinálni u-boot cserét is
persze, tudom, pont ez a jó az openwrt/lede-ben hogy bármit meg tudsz csinálni
de azért jóval nagyobb macera, ha: gyári->openwrt, openwrt->open"uboot"wrt, uboot-upgrade, és esetleg open"uboot"wrt->openwrt
ahelyett, hogy csak: gyári->uboot-upgrade, gyári->openwrt9092: az utolsó basic mentést feltetted? mert azzal már működik a wifi beálllítás is (9092/setup/basic/wifi)
a többi wifi-extra dolgot még nem próbáltam, de biztosan azokba is bele kell nyúlni a lede uci módosítás miatt... -
Ibis
csendes tag
Meg a moddolt u-boot-ot simán fel lehet rakni pendrive-ról: szóval u-boot bin letölt pc-n pendrive-ra (én egy 32mb-os usb 1.0-ást használtam, biztos ami biztos: ezt látja minden rendszer) -> totalcommanderben md5-file-on duppla kattal ellenőriz, ha oké, akkor -> pendrive routerbe -> betelnetelsz -> valami /media/shares mappa vagy ilyesmi lesz a pen, ott van rajta a bin file, mehet az u-boot írása az mtd0-ra.
Annyi még, hogy ez jóval nagyobb u-boot lesz, mint az eredeti, ezután már csak kb. 7,6MB hely marad a flash-en, de ennyit szerintem megér a biztonság, hogy akármilyen saját elcseszett főzött fw-t felrakhatsz, le tudod cserélni, ha el se indul vele a router akkor is. -
lócitrom
őstag
így már megvan. emlékszem olvastam valahol valamit, hogy kezdenek kilépni emberkék a fejlesztésből és hogy kezdi erejét veszteni a projekt, de aLEDE alternatíva lehet.
de, jól gondolod. ez egy HGW. viszont különösebb szerepe nincs, mert csak átjáróként üzemel. a bejelentkezést a rákötött eszközök végzik. két router van rajta, ez lesz a harmadik.
dual stack elméletileg van és a HGW is IPv6 kompatibilis, de nem tudom automatikusan az IPv6-e a preferált vagy kell valamit tenni a bekapcsolásához.
-
azbest
félisten
ezt találtam anno, de itt egy elég elhízott tvheadend bináris van, plusz a kernel modulok a tunerhez is hiányoznak, a hivatalosból is.
Legutóbb, mikor utazó tévé-router kellett, fogtam a nexet és a régi raspit, meg egy usb notiwinyót és azokból dugtam össze egy mini router-nas-tévé központot.
Akkor jöttem rá, hogy sokkal nagyobb a wifije hatótávja, ha nem fektetve használom, hanem élére állítva [link].
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Honda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1 humoros
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, Kék + ASUS ROG hátizsák
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest