- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovbandi82
őstag
Az létezik hogy szoftvercsere uán eltűnik az uboot az eszközről?
Csak LEDE és suste féle BB volt cserélgetve rajta, de nem jön be az uboot menü ( reset gomb lenyom, áramba bedug, egy villanás után kis idő eltelik majd 3 rövid villanás és ubootba lép)
Most szimplán egy villanás után bebootol a Nexx... -
kovbandi82
őstag
-
kovbandi82
őstag
Fent van a Lede + suste full, de a pendrivet nem látja (BB meg is formázta)
Felraktam a Suste formatot a Service installer résznél, a teljes repairt, a kmod-usb-core, kmod-usb-storage, kmod-fs-ext4,kmod-usb-storage-extras, kmod-fs-vfat csomagokat, és mégsem.. -
kovbandi82
őstag
BB-ről ha CC-re akarok frissíteni, akkor annak mi a menete?
Suste BB van rajta, gondoltam felrakom a CC-t. Sysupgrade: openwrt-15.05.1-ramips-mt7620-wt3020-8M-squashfs-sysupgrade.bin
Na ezt biztos nem kell felrakni, mert azóta csak az uboot jön be, de az is valami. Ubootból a BB firmel tudom kihozni.
Lede alatt a 9092 telepíthető? Ha igen, simán letöltöm: lede-17.01.0-r3205-59508e3-ramips-mt7620-wt3020-8M-squashfs-sysupgrade.bin, flash majd reboot után mentésként felrakom az utolsó repairt, vagy más módja van? -
kovbandi82
őstag
Pendrive sztem se torrentre való. HA-n 2-3k-ért lehet 160-200 gigás vinyókat és Alin 4 dodert kulso hazat venni. Lehet nem a legjobb minoseg, de a celnak megfelel.
-
kovbandi82
őstag
válasz
Vigyorka #299 üzenetére
Én egy 5V/2A-es töltővel használom, pendrivet így nekem kezelte, igaz csak 16 gigás volt, de amint rákapcsoltam egy 2.5-es vinyót, kelett a táp a meghajtónak. Mondjuk én a gyári kábel helyett is másikat használok.
Viszont egyszer rápróbáltam, egy aktív HUB 1A-es kimenete is meghajtotta hiba nélkül, 1 hétig volt rajta. -
kovbandi82
őstag
(Tudom itt off mert nem az a topic)
Nem csináltam statot, de szoktam nézni. Wifi, DHCP off, Webszerver, miniDLNA, Samba és torrent fut lényegében. 2 vinyó van rádugva, de mivel ha nem adtam tápot neki, le-leszakadt főleg torrentezés közben az overlay, így vettem egy aktív hubot, és arra van rádugva mindkettő. Akkor a 2-es load nem sok?
A Nexxen is 1 vinyó van, de az táppal megtoldva (A WDR4300-ra dugott hubnak van egy 1A-es töltő kimenete, onnan van megtáplálva, a router pedig egy 2A-es Samsung töltőről, meg egy gyorstöltős micro usb kábelről kapja az energiát, a gyári kábel nem volt szimpi.Más: a Web File szerver, ami a buildedben van, dinamikusan olvassa be a tartalmakat, tehát új fájlkor hozzáadja, vagy csak fixen a létrehozáskor megtalálható tartalmakat olvassa be?
-
kovbandi82
őstag
Mondjuk a load 1,5-2 körül van, lehet vissza is veszem, a seedet viszont simán viszi 1.5 Megabyte/s-al mindkettő, 1 alatti loaddal. (Egyiket se használom routerként, csak letölteni, feltölteni és DLNA-ra) Mennyi lenne kb az egészséges, olyan 20 megabitet ki tud elvben hajtani nem (2500-3000 kbit/s)?
Puffer méret-et mennyire érdemes állítani? -
kovbandi82
őstag
Nektek Transmission milyen beállításokkal fut? 4000 kbps van maxra megadva lefelé, WDR4300-ban 5000 se kottyan meg, de sajna a picinek a 4000 beteszi a kaput, elérhetetlen lesz. Elvben az összefoglaló szerint nem gyengébb ennyivel, mint a WDR4300
Most láttam újra is indult. Nos akkor úgy tűnik még lentebb kell venni, úgy 30 Megabitre
-
kovbandi82
őstag
Valaki ha lenne kedves egy gyorstalpalót írna pár szóban, miért is van gond a resettel? Külön uboot miért kell, hogy telepíthető, mi is végül is az? Tplinken használok Owrt-t, ott nincs ennyi szórakozás.
-
kovbandi82
őstag
Beszereztem én is egy ilyen kis kütyüt a WDR4300 "suste/Headlessított" router mellé
Remélem nem csalódok benne, bár amennyiért vettem nagy csalódás nem érhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- LEGO klub
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest