- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
....szerintem édes mindegy lesz az, hogy 64 bites-e az új Nexus vagy nem....
Félreértés ne essék, marketing szempontból talán érdekes lehet, de az, hogy nem vetne jó fényt az Androidra ennek hiánya szerintem az azért erős.
Az újítások vinni fogják az L-et (és ezáltal az új Nexust is).... Újragondolt, egyszerűsített felület, BT4.1 (viselhető eszközök), .H265 (4K), ART, Low Latency Audio Recording, USB Audio, Corporate Data Separation, Android TV...
...és a legfontosabb az akksi kezelése, kímélése.
A Nexus előnye a frissítéseket leszámítva az az volt mindig is, hogy ezeken az eszközökön úgy jelenik meg az Android ahogyan azt a Google kitalálta. Nincs benne semmi gyártói módosítás...
Ez a 64 bitre való átállás azért nem megy ennyire gyorsan... Az alsó kategóriában meg főleg nem... Amikor még az ICS is olyan szinten elterjedt mint amennyire.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest