- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
....szerintem édes mindegy lesz az, hogy 64 bites-e az új Nexus vagy nem.... Félreértés ne essék, marketing szempontból talán érdekes lehet, de az, hogy nem vetne jó fényt az Androidra ennek hiánya szerintem az azért erős.
Az újítások vinni fogják az L-et (és ezáltal az új Nexust is).... Újragondolt, egyszerűsített felület, BT4.1 (viselhető eszközök), .H265 (4K), ART, Low Latency Audio Recording, USB Audio, Corporate Data Separation, Android TV...
...és a legfontosabb az akksi kezelése, kímélése.
A Nexus előnye a frissítéseket leszámítva az az volt mindig is, hogy ezeken az eszközökön úgy jelenik meg az Android ahogyan azt a Google kitalálta. Nincs benne semmi gyártói módosítás...
Ez a 64 bitre való átállás azért nem megy ennyire gyorsan... Az alsó kategóriában meg főleg nem... Amikor még az ICS is olyan szinten elterjedt mint amennyire.
Szerintem.
-
atike
nagyúr
Ennyi.
Szerencsésebb lenne a 805, de 801 is oké.... 3 / 32, nagy akksi, és FullHD kijelző.... Igényes Motorola külcsín, optikai képstabilizátor, dedikált kamera-gomb.... Ennyivel engem már meg fognak venni... Esetleg pár újítás, innováció, valami érdekesség... De ez utóbbiak nem létkérdés, hogy legyenek...
-
atike
nagyúr
Várom már a végleges, hivatalos speckókat az tuti...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.