Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator666
aktív tag
válasz
Stauffenberg #30 üzenetére
Nekem volt/van egy Motorola Defy-m, használtan vettem, nem boltban. Elvittem volna Motorola szervízbe, hogy javítsák meg, mert feldagadt az akkumulátora, kontakt hibás volt a microusb-je, és betört a kijelzője. Magyarországról kivonult a Motorola (!!!), és még a honlapról is elfelejtették ezt levenni. Kb 2 órás utamba került kideríteni ezt az információt.
Ennél a pontnál írta le magát a Motorola, lehet akármilyen a készülék, ha maga a cég magasról sz@rik a fejemre, akkor a készüléket sem fogom megvenni.
Szóval nem csak a lassú a frissítés, hanem az elérhetőség is egy nagyon kardinális probléma. -
HuMarc
veterán
válasz
Tévedsz! Ez nem azért olcsó, mert az LG gyártja! Ajánlom figyelmedbe EZT a hozzászólást, ez az én véleményem a Nexus 4 áráról. Egyébként sem a Nexus 7, sem a Nexus 10 ára nem túl borsos, pedig egyiket sem az LG gyártja
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Mi bajod van az LG-vel???Lehet,hogy régebben voltak bakik,de a 4X HD(ami szinte ugyan ez a hardver,csak tegra 3-as procival és 1 GB rammal) nem ilyen már.Jelenleg még senki nem vitte vissza szervízbe,hogy ez v az lenne a baja.Sőt az LG a saját szoftverfejlesztéseivel még a tegra melegedését is kieszközölte.
Nexus s tulajként úgy érzem ez a frissítési elsőbbség előny,de van amikor hátrány is hiszen rajtunk tesztelik a rendszer hibáit(lásd 4.0.3 esete,amikor 2 nap után leállt a frissítés mert xar volt a rendszer).
-
Uzi74
senior tag
válasz
Stauffenberg #98 üzenetére
(#96) youngboy: Na igen, nekem is túl nagy ez a méret. Nekem egy 4" - 4.3" közé eső méret lenne az ideális. Úgyhogy szegény, gyártója által az elejétől fogva leszart Motorola Defy készülékem még mindig nem talált méltó utódot ami szintén kitartana legalább 2 évig.
Én is pont innen jövök, Defy-nek nincs utódja. Razr i legalább splash proof és kompaktabb mint a többi teló, bár ez a nexus 4 is relatív kompakt, kb 1cm-el szélesebb-hosszabb mint a razr i...
-
BDave
őstag
válasz
Stauffenberg #98 üzenetére
+1!
-
BDave
őstag
válasz
Stauffenberg #91 üzenetére
"Ezt már évekkel ezelőtt meg kellett volna lépnie."
A rendszerre vártak. Ezzel a rendszerrel már simán eladható bármelyik alsó-közép-felső kategóriás készülék!
-
hallerlaller
addikt
válasz
'Azért jó az ára, mert az LG gyártja.'
Az Asus Nexus 7 és a Samsung Nexus 10 sem éppen drága.
-
dabadab
titán
válasz
Stauffenberg #42 üzenetére
Oke, akkor nezzuk meg ugyanezt roaminggal.
-
ThorsHUN
őstag
válasz
Stauffenberg #42 üzenetére
Nekem ezzel csak az a bajom, hogy az ember megveszi frissen ropogosan a 16os nexus 4et, aztan 2-3 honapra ra ugyanazon az aron mar 32-est arul a google... legalabbis en ezt vizionalom.
-
zorromoto
senior tag
válasz
Legjobb tudomásom szerint az Lg telefonokkal hw-en soha nem voltak gondok.Softw-en igen a 2x miatt ,de itt ez ugyebár nem fordúlhat elő.
Légyszíves homályosíts minket fel mik azok a "nagy számú defektek".Amúgy nézzük csak meg az ár/érték arányt.Ilyen tudású (jelenleg a legerősebb legújabb) és support területén is a legjobb telefont nem találni, még ha a xiaomi és társait is belevesszük.Kérdéses még az optimus G kezdőára is bár sztem az drágább lesz.Vagy ott asus padfone 2 szintén ugyanez a belseje.Az is kiba drága lesz.
Amúgy az az új panoráma mód nagyon tetszetős.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Ugyan már, nézd meg az utóbbi idők LG készülékeit! Szoftveresen is teljesen rendben vannak, Jó volt egy O2X, de az sem ma történt.
-
ThorsHUN
őstag
válasz
Tudomasom szerint, de cafoljatok meg batran, az LGnel a legnagyobb problema sosem a hardverben, sokkal inkabb a szoftverben volt. Pontosabban a frissitesekkel volt gond... marmint azzal, hogy konkretan nem erkeztek frissitesek a telefonokra.
Uveg hatlap... anyam...
(#33) sheratan
Ez majdnem mint a xiaomi m2 nem?
Kesobb ugyis jon 32 Gb-os verzioban is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Telekom mobilszolgáltatások
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged