- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabsz227
tag
Van aki ezt van aki azt preferálja jobban. Lehet hogy te isteníted az Androidot és szerinted nincs annál jobb oprendszer, de akkor is lehet h tévedsz az iOS is egy nagyon remekül felépített OS és talán még midnig jobb és könyebben kezelhető érintőképernyős rendszer mint az Android. És visszatérve a dolgokra az Android még álom se lenne ha nincs az Apple és ki nem találja hogy kell egy érintőképernyős telefon és egy pöpec rendszer hozzá.
-
Szia!
A cikkíró a Wits A81-ed ről is olvasott. Ennek azonban semmi köze az iPad-hez...
Egyébiránt emlékeim gyengeségére hivatkozva lefuttattam egy keresőt...hol említettem én, hogy a Bibliában a ,,10" körül kell lennie" mondatot olvastam, vagy írtam bele??? A kisebb egyáltalán nem gagyib, ezt sem értem hol olvastad
Szerintem az SDHC kártyafoglalatot pont ezért emeltem ki drága barátom. De szerintem mindenki megértette
Mondandóm csak annyi lenne, hogy számos erősebb mobil van az iPhone-nál mégis életjelenség, számos erősebb PDA létezik, mint az iPod touch mégis több millióan ezt preferálják.
Felhívnám hát a figyelmed és olvasástudásod, hogy a cikk arról szól, hogy az eredeti Apple iPad-et hasonlítom össze azokkal a tabletekkel, melyeket a klónjának szántak. Nem pedig arról, hogy melyik a legűberkirályabb érintőképernyős android. Minden adat és vonatkoztatási alap ezért van. De semmi baj...
Ha szétnézel, 2 hetente találsz újabb és erősebb modelleket a piacon. ,,Ha az autóipar, úgy fejlődne mint a számítástechnika, akkor a mai életben egyszerűbb és olcsóbb lenne minden hosszabb útra új autót venni, majd mikor hazaindulsz, tele tankkal egy újabbat vásárolni, mint megtankolni az előzőt.
ui.: Szeretem az építő jellegű kritikát, örültem is nem egynek itt, de ennek olyan kekeckedés szaga volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest