Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabsz227

tag

válasz smkb #33 üzenetére

Van aki ezt van aki azt preferálja jobban. Lehet hogy te isteníted az Androidot és szerinted nincs annál jobb oprendszer, de akkor is lehet h tévedsz az iOS is egy nagyon remekül felépített OS és talán még midnig jobb és könyebben kezelhető érintőképernyős rendszer mint az Android. És visszatérve a dolgokra az Android még álom se lenne ha nincs az Apple és ki nem találja hogy kell egy érintőképernyős telefon és egy pöpec rendszer hozzá.

• válasz smkb #33 üzenetére

Szia!

A cikkíró a Wits A81-ed ről is olvasott. Ennek azonban semmi köze az iPad-hez...

Egyébiránt emlékeim gyengeségére hivatkozva lefuttattam egy keresőt...hol említettem én, hogy a Bibliában a ,,10" körül kell lennie" mondatot olvastam, vagy írtam bele??? A kisebb egyáltalán nem gagyib, ezt sem értem hol olvastad :F

Szerintem az SDHC kártyafoglalatot pont ezért emeltem ki drága barátom. De szerintem mindenki megértette :K

Mondandóm csak annyi lenne, hogy számos erősebb mobil van az iPhone-nál mégis életjelenség, számos erősebb PDA létezik, mint az iPod touch mégis több millióan ezt preferálják. :R

Felhívnám hát a figyelmed és olvasástudásod, hogy a cikk arról szól, hogy az eredeti Apple iPad-et hasonlítom össze azokkal a tabletekkel, melyeket a klónjának szántak. Nem pedig arról, hogy melyik a legűberkirályabb érintőképernyős android. Minden adat és vonatkoztatási alap ezért van. De semmi baj... :DDD

Ha szétnézel, 2 hetente találsz újabb és erősebb modelleket a piacon. ,,Ha az autóipar, úgy fejlődne mint a számítástechnika, akkor a mai életben egyszerűbb és olcsóbb lenne minden hosszabb útra új autót venni, majd mikor hazaindulsz, tele tankkal egy újabbat vásárolni, mint megtankolni az előzőt.

ui.: Szeretem az építő jellegű kritikát, örültem is nem egynek itt, de ennek olyan kekeckedés szaga volt.

Új hozzászólás Aktív témák