- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Még jó hogy olvastad a cikket és úgy írogatsz...ha figyelmesen beleolvasol, minden felvetésedre megkapod a választ. Szövegértés: 2,,,
Azokat azért nevezem klónnak, mert maga a gyártó úgy adta ki, és ha valami úgy néz ki mint te és hasonló a neve hozzád, csak egy kicsit nyomibb, szerintem te sem tudnál elvonatkoztatni. A HP és az IBM (és sok más tablet) messze nem erre a formavilágra és hordozhatóságra épít, szerintem te sem gondoltad komolyan, hogy az iPad egy HP klón lenne? Ez a véleményem a GPS edről is.
Megint azt tudom mondani, hogy az pattogjon aki tud olvasni
-
-
Szia!
A cikkíró a Wits A81-ed ről is olvasott. Ennek azonban semmi köze az iPad-hez...
Egyébiránt emlékeim gyengeségére hivatkozva lefuttattam egy keresőt...hol említettem én, hogy a Bibliában a ,,10" körül kell lennie" mondatot olvastam, vagy írtam bele??? A kisebb egyáltalán nem gagyib, ezt sem értem hol olvastad
Szerintem az SDHC kártyafoglalatot pont ezért emeltem ki drága barátom. De szerintem mindenki megértette
Mondandóm csak annyi lenne, hogy számos erősebb mobil van az iPhone-nál mégis életjelenség, számos erősebb PDA létezik, mint az iPod touch mégis több millióan ezt preferálják.
Felhívnám hát a figyelmed és olvasástudásod, hogy a cikk arról szól, hogy az eredeti Apple iPad-et hasonlítom össze azokkal a tabletekkel, melyeket a klónjának szántak. Nem pedig arról, hogy melyik a legűberkirályabb érintőképernyős android. Minden adat és vonatkoztatási alap ezért van. De semmi baj...
Ha szétnézel, 2 hetente találsz újabb és erősebb modelleket a piacon. ,,Ha az autóipar, úgy fejlődne mint a számítástechnika, akkor a mai életben egyszerűbb és olcsóbb lenne minden hosszabb útra új autót venni, majd mikor hazaindulsz, tele tankkal egy újabbat vásárolni, mint megtankolni az előzőt.
ui.: Szeretem az építő jellegű kritikát, örültem is nem egynek itt, de ennek olyan kekeckedés szaga volt.
-
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy így sikerült mindent megírnom, és tetszett a cikk! Megígérem, hogy jövőbeni cikkeimet is megpróbálom minimum ilyenre készíteni.
Sajnálom, de valóban elég sok "utánzatot" kihagytam a felsorolásból, elemzésből. Rengeteg linket és videót meglestem, és néha még én sem tudtam különbséget tenni hogy most ez vagy az? De próbálkoztam...
@ttt1: Szerintem ez egy normál windowsos tabletPC, a márkáját nem tom, de adatai alapján nem rossz.
@menalcas: köszi a káváért, tudtam, hogy van neve, nem jutott eszembe, de úgy gondoltam az irónia mögé bújok...
@MuzikJunkie: hidd el azt én is csippantottam volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest