- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
beni121
aktív tag
Köszönöm mindenkinek! Honor 5 lett egyenlőre. Ha mégsem jó visszaküldöm, de egyenlőre meg vagyok elégedve vele! App jó, magyar nyelv jó, értesítéseket tárolja is!
Még amit néztem az overmax touch 5.0.
Az kerek, óra formájú, ( alapból jobban szeretem az órákat) de sehol nem találtam rá normális tesztet. Lehet h berendelek egy olyat is, és tesztelem, max 14 napon belül visszaküldöm ha mégsem jó!
-
NPeete
tag
A 3 pro meg ez a 4 pro is olyan, mint a 2 pro (nekem olyan van) hogy a gps infokkal csak a Health app tud kezdeni valamit, sehova máshova nem lehet kiexportálni a felvételt? Mert akkor az se a leghasznosabb funkció...
-
hangyász2
aktív tag
Ez még meg sem jelent, meg kellene várni, mi lesz benne. Mondjuk csak akkor éri meg a Band Pro, ha használod a GPS-t. Különben nem éri meg kifizetni. Itthon ez nem lesz olcsó mulatság, a 3-as is 30-on nyitott. Kínából meg lehetett venni pár hónap múlva 11-ért, sokkal később Amazonon 15-ért. Szóval nem mindegy, mennyiért.
-
beni121
aktív tag
válasz
Diamond500 #7 üzenetére
Jobb?
-
beni121
aktív tag
Sziasztok!
Az ékezetes betűkkel az értesítéseknél hogyan bánik? Megjeleníti normálisan, vagy kérdőjeleket rak?
Megéri megvenni? Egy gyors értékelést szívesen vennék! Vagy esetleg ebben a kategóriában (max 20) valami mást? Forma mind1, alapfunkciók a lényegek csak. Első ilyen eszközöm lenne.
Segítségeket és a válaszokat előre is köszönöm -
Schuler888
senior tag
Hulladek.
-
Juliuska
senior tag
Akár így, akár úgy, ahol tényleg érdemes volna egy kis újítás, az az üzenetek kezelése (Huawei telefonnal használt Band 3 Pro sajnos, nem tudja kezelni - kb. 10 üzenet és máris lefagy).
Ha a 4-esnél nem kell töltőbölcsőt hurcibálni, az remek ötlet, ellenben, ha emiatt fog szétcsúszni egy idő után a perec pántja, akkor ismét lesz egy komoly probléma ennél a szériánál is... 🙈
-
hangyász2
aktív tag
Nekem se a 2, se 3 sosem csinált ilyeneket. A 2 EU-s UK verzió volt, a 3 kínai. Hibátlanul tette a dolgát mindkettő. A GPS pontosságát meg leginkább a műholdak és technológia befolyásolja. Garmin 6-tal is lehet a Balatonban futni trackek szerint. Egyébként van egy oldal, ami teszteli a futóórákat, és valódi pontos mérésre egyik sem alkalmas. a galileósok sem még. Akinek ennyire számít, az foot pod-dal eddzen. 2 óra futás meg több mint egy félmaraton. De nekem tovább bírja. Egy ilyen perectől ez bőven elég. Főleg 11000-ért. 30-ért húznám a fogamat én is.
-
Remélhetőleg ez nem lesz akkora ipari hulladék mint a 3 pro volt. Renkívül szegényes volt annak is a felhozatala.. kezdve attól, hogy ha 1-1.5 naponta nem szinkronizálód az órát sportolás után, akkor fogja magát és kikapcsol. A hivatalos márkaszervizben azt mondták azért mert "megtelik a háttértár" ami nekem BS-nek tűnik, de ha tényleg ez a helyzet akkor ássák el maguk. Ez konkrétan annyit takar, hogy 2-3 óra sportolás GPS-szel és bedobja a törölközőt. És ugye még csak esélyed sincs arra, hogy valahogy "újraindítsd", mert gombot tenni okoseszközre már nem trendi. Szóval vagy viselsz egy eszközt ami egyszercsak kikapcsol vagy hurcolászod magaddal a töltőállomást és akkor (amint elkezded tölteni) életet tudsz bele lehelni. A szoftver is akadozik rendesen, sokszor be-beakad fél percekre, de van, hogy az edzést nem lehet leállítani, ami roppant jó, mert van, hogy az erőlködés végére kikapcsol és ráadásul az egész edzésed statisztikája a levesbe megy. Mérni is eléggé rosszul mér, egyáltalán nem pontos (még GPS-szel sem) 4.5 km-nyi futást többször is 4 körülinek mért, így nem ad vissza reális képet.
Kíváncsi leszek, hogy ezeket javítják-e majd, bár elnézve a cikkben leírtakat nem fűznék hozzá sok reményt.
-
hangyász2
aktív tag
Véroxigént már nem csak a Band 3 Pro, hanem a 2-es is mért. Ennyire újdonság. Ami inkább érdekes, hogy belerakják-e a BT 5-öt. Esetleg új procit. Esetleg eszükbe is juthatna valami tényleg újdonság. mert a cikk alapján ha ugyanúgy is néz ki, mint a 3, akkor ezek nélkül ez a 3 más színben, nem 4.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ránézésre legalábbis biztosan nem. A Huawei Band 4-től külsőre a prémium anyaghasználat és kialakítás fogja megkülönböztetni.
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest