Új hozzászólás Aktív témák
-
Naughty9011
tag
Az 535 hatlapja cserelheto, szoval ez ne tantoritson el, aztan majd ha beindulnak az eladasok olyanra csereled amilyenre csak akarod
Az a gyengebb proci meg nem gyengebb csak a GPU benne, vagyis a videoteljeseitmeny kicsivel gyengebb , de a nagy grafikus igenyu jatekokon kivul menni fog minden rendesen
-
HaJózsi
aktív tag
A cím azt mondja, hogy nem minden modellre lesz elérhető a Windows 10. Az egyszeri user, mint jómagam, ezt olvasva azt fogja képzelni, hogy akkor pl. 1020-ra nem lesz frissítés. Vagy one for Windowsra.
Ez a cím konkrétan ezt jelenti ki. Aztán persze a cikkből lerí, hogy nem erről van szó. Csak ez így leírva, olyan jól hangzik és huhuhuu, de mennyien fognak így rákattintani.
Ha egy PhoneArena vagy Windows Central tesz ilyen kijelentést... azt elfogadom. De egy kis magyar oldal ne engedjen már meg magának ilyet!
-
Béééla
őstag
630 helyett amúgy is jobb szerintem az 535, és alig drágább, én mindenképp rászánnám azt a pár ezret
A fél giga meg tényleg jó, hogy jó volt 1-2 éve, de lássuk be, csúnya lenne ha majd a Windows 11 megjelenésekor ~2 év múlva újra fáklyás tömeg jelenne meg az 520 tulajok személyében hogy "mérnincsfrissítés a már három-négy éve is elavult leges-legalsó kategóriás telefonra!!!"
Valószínű a támogatást meglépik, csak ne csodálkozzunk ha úgy belassul majd, hogy öröm lesz nézni, vagy épp egy app se fog a maradék 32 kB RAM-on elindulni. Sajnálatos (én anno ezért vettem új telót, mert 7.8-as windowsphoneról nem kaptam 8-as frissítést) de nem biztos, hogy emiatt kellene megkötni a kezeket.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Háztartási gépek
- Elektromos autók - motorok
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest