Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
630 helyett amúgy is jobb szerintem az 535, és alig drágább, én mindenképp rászánnám azt a pár ezret
A fél giga meg tényleg jó, hogy jó volt 1-2 éve, de lássuk be, csúnya lenne ha majd a Windows 11 megjelenésekor ~2 év múlva újra fáklyás tömeg jelenne meg az 520 tulajok személyében hogy "mérnincsfrissítés a már három-négy éve is elavult leges-legalsó kategóriás telefonra!!!"
Valószínű a támogatást meglépik, csak ne csodálkozzunk ha úgy belassul majd, hogy öröm lesz nézni, vagy épp egy app se fog a maradék 32 kB RAM-on elindulni. Sajnálatos (én anno ezért vettem új telót, mert 7.8-as windowsphoneról nem kaptam 8-as frissítést) de nem biztos, hogy emiatt kellene megkötni a kezeket.
-
Béééla
őstag
"Chris Weber külön kiemelte a Lumia 435, 730 és 930 készülékeket, vagyis jól láthatóan a legalsó kategóriás mobilok sem feltétlenül maradnak ki a szórásból. "
Khm, kicsit szebb megfogalmazást is találhatott volna a Kedves Cikkíró, így majdnem megsértődtem, hogy a 730-am is a legalsó kategóriásnak lett címkézve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- weiss: Pant* rant
- Diablo IV
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dune: Awakening
- Milyen TV-t vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest