- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz
Naughty9011 #131 üzenetére
Egy kicsit olvass vissza.
Ezek után is annyira ajánlod az 535-öst? -
vanye
senior tag
Valaki említette, hogy lehet, a kétmagos procival szerelt Lumiák kimaradnak a buliból. Szerintem meg csúnya lenne, ha pl. a 920 és a 1020 nem kapná meg a Windows 10-et...
-
ddaydome
senior tag
Szerintem az lesz, hogy a 30-as széria megkapja, de a 20-as nem. Arra tippelek, hogy az 512 ramos alsókategória is megkapja, mivel az az elterjedt.
-
janeszgol
félisten
+1
Vannak ilyen standard telefonok. Droidnál pl az egyik ilyen az S3. Nokiáknál meg az L920.Azt az Intel Atom pontos típusát meg lehet tudakolni? Csak hogy mennyire volt fer összehasonlítani.
Már csak annak tudatában is, hogy a Snapdragon 800 kb egy P4 teljesítményén van. Igaz előbbi fogyasztása huszada, harmincada az utóbbinak. -
azopi74
addikt
válasz
Quasi_modo #136 üzenetére
A többség szerintem azért két évig simán kihúzza egy telefonnal. (Nem a MA törzsközönségére gondolok, hanem az átlagra). Főleg azért, mert utóbbi időben kezd megérni az okostelefon piac is, ahogy a PC piac a 2000-es évek derekán , ma már egy két éves csúcskategóriás mobil egyáltalán nem számít elavultnak, mivel kenterbe verik az aktuális alsó-alsó-közép kategóriát.
És ez a technológiai elavulási idő egyre inkább kitolódik, idővel el fogja érni a PC-k elavulási ciklusát is, ami kb öt év, de csúcskategóriában még több, gondolj csak bele, hogy egy 8 éves csúcs PC-re simán gond nélkül fel tudsz húzni egy Windows 10-et, és süvít rajta, vagy arra, hogy egy 8 éves csúcs PC simán lealázza a mai belépő szintű PC-ket. Ezzel most szembesültem, egy volt munkatársam hívott fel minap, hogy dobjam fel neki a Win10 preview-t, még 2007-ben dobtam neki össze egy desktop gépet Core 2 Quad-dal, 8800 GTX-el, 4GB RAM-mal, nem sok fejlesztés volt azóta rajta, csak az OS-t frissítgettem neki rajta néhány évente (XP->Win7->Win8->Win8.1) , meg volt egy HDD->SSD váltás, úgy fut rajta a Win10, hogy öröm nézni, sokszorosan állva hagyja a kislányom pár hónapos atomos nettopját. (Jó, persze közben a fogasztása is sokszorosa, de akkor is... egy 8 éves vasról beszélünk) A 90-es években 2-3 év után egy csúcs PC is mehetett a kukába, annyira elavult, az eredeti árának töredékéért jóval nagyobb teljesítményű vasat vehettél.
Na akkor jönnek rossz idők a gyártókra, ha az okostelefonpiac is eljut erre a szintre (egyre inkább közelítünk) , és semmi nem indokolja a hardver cserét legalább 5 évig ( ráadásul még a fejőstehén növekedés-motor kínai piac is telítődni fog addigra). Na akkor majd lehet olvasni olyan híreket, hogy "mélyrepülésben az okostelefonok piaca". Még szerencse, hogy a telefonok könnyen leesnek, eláznak, elvesznek, ami egy PC-re annyira nem jellemző.
-
juuzer
addikt
Lumia 520 és Lumia 930 tulajdonosként örülnék, ha a kistesó is megkapná a Win10-et
Mint előttem már mondták, az 520 még mindig igen nagy piaci részesedéssel bír így kár lenne kihagyni. Szerintem a MS valami kiherélt változatot csak elérhetővé tesz mint pl Denimnél. Igaz tényleg félő, hogy az update a szolgáltatóknál elbukik
-
Szerintem a régebbi 520 nem fogja meg kapni, de ellenben lehet hogy az 525 igen mivel 1Gb rendelkezik,de ez a jövő zenéje.
-
Tomi_Ohl
veterán
Azért jó lenne 620-ra, de félő, hogy nem lesz.
Akkor viszont kiadhatnának egy 8.10-et, ami a 10 néhány stílusjegyét hordozná magában. -
cs1rk3
tag
Hát remélem a gyengébb készülékre gondoltak és nem a kisebb gyártókra
-
bepken
veterán
pedig konkrétan arról van szó...le van írva, feketén-fehéren.
"Like any upgrade to a new platform, not every phone will upgrade or support all possible Windows 10 features, and certain features and experiences will require more advanced future hardware." - idézet a cikkben is megjelölt forrásból: Lumia Conversations
erről szól a cikk is, semmilyen félrevezető információ nem hangzik el benne - már ha a hivatalos közlemény elég megbízható forrásnak tekinthető.
-
-
Naughty9011
tag
Az 535 hatlapja cserelheto, szoval ez ne tantoritson el, aztan majd ha beindulnak az eladasok olyanra csereled amilyenre csak akarod
Az a gyengebb proci meg nem gyengebb csak a GPU benne, vagyis a videoteljeseitmeny kicsivel gyengebb , de a nagy grafikus igenyu jatekokon kivul menni fog minden rendesen
-
Khan13
senior tag
A Twitter nem minősül hivatalos tájékoztatásnak, ezt sokan nem veszik figyelembe. Amúgy ott sokszor postolnak idő előtt dolgokat, illetve olyat, amire nem is volt engedélyük. Amikor jeleztem egy-két dolgot Twitter alapján itteni MS marketingesnek, akkor mondta, hogy jó, hogy szólok, mert senki (érti úgy a központban a nagy vizen túl) nem tudott semmit erről...
-
azopi74
addikt
válasz
tothmaxy182 #63 üzenetére
Hát androidon a csúcskategória sincs nagyon elkényeztetve. Egy, maximum két évig kapnak frissítést, aztán le vannak xarva. A Galaxy SIII-am még a KitKat-et se kapta meg, a 2012 májusban bemutatott csúcskategóriás telefonra az utolsó frissítés a 2013 júliusi Jelly Bean 4.3 volt.
Itt nem az a probléma, hogy az alsó kategóriás darabok nem kapják meg a Win10-et, például egy L520 vagy 620 esetében senki sem verheti az asztalt, hogy hol a frissítés.
A probléma itt azzal van, hogy még tavaly novemberben kitweetelte a MS, hogy minden WP8-as telefonra jön a Windows 10, és azóta sem cáfolták a dolgot, na aki viszont azóta vett egy 530-at vagy 630-at, abban a tudatban, hogy jön a win10, az viszont már joggal reklamálhat, ha tényleg kiesnek a frissítésből.
A másik az, hogy sokan pont az eddigi korrekt frissítési politika miatt is váltottak androidról wp-re, miután a legolcsóbb Lumia 520 is megkapta még a Denim-et, joggal feltételezhető, hogy újabb 530 és a 630 is két évig támogatva lesz. Szóval én nem hinném, hogy meg mernék tenni azt, hogy 1 GB RAM-nál húzzák meg a vonalat, az nagyon rossz üzenet lenne. Inkébb azt tartom én is valószínűnek, hogy "herélt" funkacionalitási Win10-et kapnak. -
Ricardo
titán
Mi a gond a címmel?
Annyit állít, hogy nem minden modellre lesz elérhető a win 10.Mi ezzel a gond? Nem igaz? Nem érzem benne a szenzáció hajhászást. Állít valamit ami fedi a valóságot. Mivel még nem tudni melyik telefonokra nem lesz, nem lehet az a cím, hogy
"X,Y és Z telefon nem kapja meg a win 10-et."
-
Bogyi007
veterán
Imádom hogy akármilyen WP cikk jön mindenki a Ram méretét egálba veszi a Droidos telók méretével. Nos ez nincs így. Fizikailag ugyanannyi de virtuálisan nem! Ami gördülékenyen megy egy 512 megás WP készüléken, ahhoz droidon legalább 1 giga ram kell, az 512 megás droidokat max a korábbi 256 megás WP telókkal lehetett szinkronba állítani.
Win 10 frissítés: szerintem mint a korábbi Windowsos oprendszereknél számítógépeken itt is lesz valami hasonló. Azaz lesz Win 10 Premium, Win 10 Ultimate valami Basic kiadás a korábbi készülékre.
Másrészt ha lesz is update, nem kötelező azt elsőre felrakni, sőt egyáltalán telepíteni sem.
Ha lesz a 625-re például én sem fogom felpakolni elsőre hanem megvárom majd az első visszajelzéseket s majd utána fogom eldönteni hogy kell-e az update vagy sem. -
HaJózsi
aktív tag
A cím azt mondja, hogy nem minden modellre lesz elérhető a Windows 10. Az egyszeri user, mint jómagam, ezt olvasva azt fogja képzelni, hogy akkor pl. 1020-ra nem lesz frissítés. Vagy one for Windowsra.
Ez a cím konkrétan ezt jelenti ki. Aztán persze a cikkből lerí, hogy nem erről van szó. Csak ez így leírva, olyan jól hangzik és huhuhuu, de mennyien fognak így rákattintani.
Ha egy PhoneArena vagy Windows Central tesz ilyen kijelentést... azt elfogadom. De egy kis magyar oldal ne engedjen már meg magának ilyet!
-
Muksie92
csendes tag
Olvasva a cikket arra is gondoltam hogy talán nem is feltétlen a RAM fontos, Szerintem lesz 512-es ami megkapja a win10 et. Lehet a 4 mag a döntő, vagyis szerintem. Kétlem hogy egy frissebb 4 magos 630-tól ilyen hamar megvállna az MS.
-
HaJózsi
aktív tag
Hát igen. Tulajdonképpen a mosógépemre sem nem lesz elérhető.
Szerintem nem csak nekem van elegem ezekből a szenzációhajhász címekből. Ilyen kijelentésekhez, ami most otz ál, ez az oldal szvsz nem elég mérvadó.
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Sziasztok.Akkor a 735 sem kapja meg a 10-et?
-
Pearce
aktív tag
Megfogják kapni a Win10-et, csak nyilván kevesebb funkcióval, ez szerintem tök korrekt és nyilván csodát nem lehet várni az 512 ramos készülékektől. De legalább azok is kapnak valamit.
-
bepken
veterán
-
Blyan
félisten
válasz
FіkuszKukіsz #107 üzenetére
Nem úgy volt, hogy jön hozzá javítás? Lóf.sz jött nem javítás?
-
bepken
veterán
nagyon régóta húzom, halasztom a dolgot. másik topicban írtam is, hogy azóta rég boldogan használhatnám, majd 1 év múlva max eladnám...na de ha már eddig kibírtam
Béééla! L535 kapcsán a lakkozott hátlap és a gyengébb proci bizonytalanított el, annál lentebb pedig tuti nem megyek....akkor inkább nyomkodom tovább a 6230ast
az ára egyébként szerintem 1-2 hónapon belül 30k körül lesz. akkor még jobb vétel lesz (bár most se rossz, tényleg) -
Béééla
őstag
630 helyett amúgy is jobb szerintem az 535, és alig drágább, én mindenképp rászánnám azt a pár ezret
A fél giga meg tényleg jó, hogy jó volt 1-2 éve, de lássuk be, csúnya lenne ha majd a Windows 11 megjelenésekor ~2 év múlva újra fáklyás tömeg jelenne meg az 520 tulajok személyében hogy "mérnincsfrissítés a már három-négy éve is elavult leges-legalsó kategóriás telefonra!!!"
Valószínű a támogatást meglépik, csak ne csodálkozzunk ha úgy belassul majd, hogy öröm lesz nézni, vagy épp egy app se fog a maradék 32 kB RAM-on elindulni. Sajnálatos (én anno ezért vettem új telót, mert 7.8-as windowsphoneról nem kaptam 8-as frissítést) de nem biztos, hogy emiatt kellene megkötni a kezeket.
-
-
bepken
veterán
na hát sajnos úgy látom, L630 vásárlás kilőve...egyetlen félgigás készülék sincs megemlítve, nyilván nem véletlenül.
-
Ryoo
senior tag
Azért ennyire nem kell elszállni, egy 2013 februárjában megjelent alsókategóriás telefonnál abszolút benne van a pakliban, hogy nem kapja meg a 2 évvel később megjelenő oprendszert. Már így is elmondható, hogy sokkal több verziót élt meg, mint bármelyik hasonló kategóriás androidos eszköz.
De még ne temessük az egészet, bármi lehet. -
Dany007
veterán
Több i4S és Wp is van a családba. Bőven van lehetőségem összehasonlítani...
Semmivel sem smoothabb mint egy közepes Wp. Sőt. Böngészésben jóval gyorsabb! Csak hogy érzékeltessem, 735 ugyan azon wifi-n ugyanazon weboldal teljes verzióját gyorsabban töltötte be, mint i4S-en a mobil verziót! És a 735 is csak középkat, ráadásul jóval nagyobb felbontással.
De a lényeg, hogy smoothnak se smoothabb semmivel ez is biztos. -
legiaap
félisten
Most hogy a túróba jön ide az ár? Szoftver támogatottságról beszélünk nem? Te mondtad a 3 éves ciklust én reagáltam rá erre most jössz az árral hogy ez az össze hasonlítás nem fer...akkor minek említetted?
Dany007: Én akkor inkább azt mondanám járj utána mielőtt butaságot beszélsz.
-
Béééla
őstag
"Chris Weber külön kiemelte a Lumia 435, 730 és 930 készülékeket, vagyis jól láthatóan a legalsó kategóriás mobilok sem feltétlenül maradnak ki a szórásból. "
Khm, kicsit szebb megfogalmazást is találhatott volna a Kedves Cikkíró, így majdnem megsértődtem, hogy a 730-am is a legalsó kategóriásnak lett címkézve.
-
NGA
addikt
Hát persze. De azt elfelejted odaírni, hogy egy alsókategóriás WP újonnan 30e Ft, míg egy 4s használtan is 40-50e Ft. Nem egy kategóriát képviselnek. Ha veszek egy 200e-es telefont, akkor jogosan elvárom, hogy legyen support sokáig. De egy 30e Ft-ostól ezt elvárni nevetséges.
-
chipesz
őstag
Ezt ajánlom mindenkinek elolvasásra. Itt nem arról van szó, hogy nem kapja meg valaki, hanem arról, hogy mindegyik, az 512-esek is megkaphatják, mindez csak a szolgáltatón múlik. Azaz, hogy megéri-e neki a frissítéssel bajlódni mondjuk egy 520-on, ami már rég nem szerepel a kínálatban. Funkciókorlátozások természetesen lehetnek, de nem is várnám el, hogy egy alsókategóriás mobil pöccre ugyanazt tudja, mint egy 930.
De ha más nem, még mindig ott van a Preview program.
-
CharlieDrop
veterán
hm, ha most vennék wp-s telefont melyik lenne az amire tuti kijön a w10?
Mondjuk max 4-4,2" méretben? -
tothmaxy182
őstag
Szerintem nem habzott a szám, teljesen kulturáltan válaszoltam. De ha megbántottalak, akkor bocs!
Figyelj, engem aztán az egész WP frissítés nem érint, nem is érdekel, mert sosem vennék WP-s telefont.
Androidon meg olyan telefonom van, amire napokon belül jön az 5.0 (eredetileg 4.3-as volt, szóval ez már a második frissítés).
Egyszerűen nem érzem egy annyira égető problémának azt, hogy egy 512 Mb RAM-os telefon nem kap meg 2015-ben egy újdonságokkal telezsúfolt zsír új OP-rendszert. Ennyi!Okosórákon tudtommal Android Wear fut.
-
(An)Dante
őstag
A Lumia 435-re írtam, hogy alsó kategória. Viszont abban, akárcsak a 730-asban 1 GB RAM található, a 930-asban pedig 2 GB. A Lumia 520 továbbra is 25,4 százalékos részesedéssel bír, így a frissítés kihagyásával a Windows Phone felhasználók negyede nem érné el az új alkalmazásokat. Az összes használatban lévő Lumia készülékek legnagyobb része 512 MB RAM-mal rendelkezik csak. Ha ezek nem kapják meg a frissítést, akkor a fejlesztők sem fognak átállni az új platformra, ami a Microsoft számára hatalmas érvágás lenne.
-
vicze
félisten
válasz
Nekem tökéletesen mindegy mind a kettő, csak ne legyen habzó száj egyik irányba se ennyi.
Neked is az első reakciót a visszatámadás. Inkább azt szeretem látni, droid frissítésről szóló topikokban, hogy ez tök normális stb. a szokásos trollkodás helyett...De tessék mazsolázz, van jó pár 512-es, ami kap, Android esetében nem a rendszer korlátoz(igazából "WP" esetében se, de ott a rendszer része az app), okosorákon is ugyan az az android fut 512MB-n 5.0-lal már.
-
Szerintem ugyanaz lesz,mint az Apple esetében - kijon kb. mindenre, de low-end gépeken nem lesz meg minden szolgáltatás.
-
tothmaxy182
őstag
Jó, de most ez hogy jön ide? Itt az MS által kiadott frissítésről volt szó, nem arról, hogy a júzer éppen engedélyezi azt vagy sem.
A zemberek 95%-a felrakná a frissítést, utána meg menne az anyázás, hogy milyen lassú, hogy elkúrta a telefonomat, rohadjon meg az MS, stb... Tapasztalataid alapján nem így lenne?
A W)8 egy több, mint 2 éves rendszer (mire a Win10 kijön már lesz 3 éves is). Csoda, hogy a 3 évvel ezelőtti OP-rendszerhez kiadott egyes telefonokon nem futna jól a Win10? -
joey04
titán
nem, baromira nem erről volt szó. arról volt szó, hogy arról pletykáltak, hogy minden 8.1-es re jön a 10, ami aztán nem így lesz. erre jött a komment, hogy az ios-ről is lehetne ilyen cikk. ami hülyeség, mert ott nem volt ilyen pletyka. ennyi a story, nincs benne több, nincs értelme a szokásos flame-nek, hogy milyen a frissítés ios-en, jó-e az, stb. nem erről szól a cikk, és ne is keverjük ide.
-
jacis
nagyúr
Kicsi maszatolást érzek én itt....
-
zuioch
aktív tag
Most egyáltalán miről beszélünk?
Feltételezésekre hagyatkozva marcangoljuk egymást, miközben még azt sem tudjuk hogy lesz-e frissítés pl. 520-ra vagy sem, netán lesz rá, de szűkebb lehetőségekkel, stb.
Várjuk ki.
Én mindössze arra céloztam, hogy nem érzem átverésnek, ha valaki nem teljesíti azt, amit szerződésben nem is vállalt. (Hogy ki, mit mondott, annak értéke számomra zéró. Bizonyára ismered.. a szó elszáll..) -
NGA
addikt
Mivel nem olyan mérvű a rendszer változása, mint a 7.8 és a 8 között, így szerintem kijön egy frissítés, az oprendszer 10-re változik, de kb annyi funkciót kap, mint az iphone 3gs az ios 7-ből vagy miafrancból. Kap egy új verziószámot, meg 2-3 ficsört és kész. Max uj dizájnt.
-
DaveJr
őstag
válasz
Miért erőltetnék? Nem kötelező frissíteni....ha akarod ki is kapcsolhatod az értesítést....
-
tothmaxy182
őstag
Egy normális világban ez nem lenne rendben. De 512 Mb RAM-os Androidos telefonokat annyira sűrűn frissítik/frissítették? Hát nem! Egyszer kiadják egy rendszerrel, de arra többet ne várj frissítést. (nagyon ritka a kivétel). Mivel ez az alsó kategória!
De akkor megfordítom a dolgot. Te örülnél annak, ha az eddig frankón és gyorsan működő telefonodra ráerőltetnék a Win10, uána meg egy szenvedés lenne használni? Akkor már inkább ne adják ki rá...(#56) r3dsnake: Mennyibe került újan az i4S? És mennyibe egy 512 RAM-os Lumia? Akkor miről beszélünk?
-
moleculez
veterán
Lesz az frissitve, 512-n is. Jócskán megnyirbalva, ami érthető, az MS elmondhatja, hogy megcsinálta, ha meg kell a többi funkció, akkor vedd a jobb vasat alá. Mi ezzel a baj? Akinek 520-a van nyilván nem 1520-kent akarja használni.
-
zuioch
aktív tag
Én akkor érzem úgy hogy hülyére vettek, ha a másik fél a szerződésben vállaltakat nem teljesíti.
Köztem és az MS között semmiféle olyan szerződés nem jött létre, melyben utóbbi fél vállalta volna az általam vásárolt telefon, win10-re való frissítését.most erre mit mondjak
-
NGA
addikt
Én ezt nem értem. 2013 májusában vettem 20e Ft-ért egy alsókategóriás telefont. Eleve úgy terveztem, hogy lecserélem idén. Nem izgat, hogy megkapja-e a w10-et. Venni fogok egy hasonló alap telefont majd, ha megjelenik a w10.
-
pzstm
titán
válasz
Meteorhead #54 üzenetére
hmmm...szóval a csempén kint marad. Este kipróbálom
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #34 üzenetére
A 2011-es i4S-re, amiben szintén 512 ram van, a mai napig jönnek a frissítések (az elsó napon, ugyanúgy, mint a legfrissebb modellre!).
-
joey04
titán
nem, nem lehetne mert a cikk szerint bejelentése előtt úgy tűnt, hogy valamennyi Windows Phone 8.1 rendszerrel érkező vagy arra frissíthető készülék megkapja a platform legújabb változatát.
na ilyen (hamis) infók nem repkedtek az ios 8 bejelentése előtt. Itt az alapvető különbség. -
Воланд
titán
szvsz ha a ram korlatozo tenyezo lenne, akkor azt bejelentettek volna. azert az uj alkalmazasok vannak mar olyan allapotban, hogy lassak, hogy nem fog menni 512mb rammal rendelkezo keszulekeken. vagy kuzdenek a vegsokig az optimalizalassal es emiatt egy csomo mas fejlesztes elmarad.
-
zuioch
aktív tag
Mikor már elküldtem az üzenetet, akkor tudtam hogy valaki bele fog kötni. Így legyen a lottón ötösöm!
Nem. Nem azért mert átvert!
Hanem azért drága barátom mert majd az élet megtanít hogy a mondott és beígért dolgokat kezeld fenntartással mindaddig, amíg az már előtted nincsen úgy, abban a formában, ahogyan azt ígérték.
Engem nem vertek át, mert én nem is kajáltam be semmit.Majd ha frissült az 520-am, akkor ki merem mondani hogy igen, volt rá frissítés.
Átverésről akkor beszélnénk, ha a telefon vásárlásakor az MS írásban vállalta volna a w10 frissítést, és ennek nem tenne eleget. -
Dany007
veterán
Hajrá... Most legalább van egy stabilan normálisan működő telefonod (ismerem az 520-at). Ha droidra mész át ennyi pénzért, akkor frissítése ide vagy oda, egy rakás hulladékot fogsz kapni...
iOS-hez meg sok sikert!Illetve inkább sok pénzt, mert egy 520 árából még használtan se nagyon kapni iOS-es készüléket. Jó, mondjuk egy 3GS-t vagy esetleg egy i4-et még talán...
szerk.:
Most látom... Ha olyan jó áron tudnál 5S-t venni, akkor én a helyedbe nem is gondolkodnék WP-ben eleve, frissítés ide vagy oda.
-
zuioch
aktív tag
520 tulajként én sem nagyon értem, miért kelt felháborodást, ha esetleg nem jön a w10 frissítés.
20xxx.- ezer forintos telefonról beszélünk, meg amúgy is... nem működik most így 8.1-el a telefon??? DE.
Akkor meg? -
törölt tag
"a számítógépes térkép alkalmazásban keresett helyek automatikusan feltűnnek majd a térkép telefonos változatában is"
"az egyik saját készüléken megtekintett levelek, értesítések vagy közösségi üzenetek automatikusan a többi platformon is olvasottként lesznek megjelölve"
Végre, emiatt adtam el a wp-s készülékeket és tértem vissza mindig droidra.
Idegesítő volt, hogy hiába olvasom el gépen a Skype üzenetet vagy az email-t a telóról nem tűnik el az értesítés. -
vicze
félisten
Ha belegondolsz, hogy "full" Office és Mail is lecserélődik defaultban "full" Outlookra, +beépített Skype, nem feltétlen férne el a 512MB-ben, de a probléma viszont a RAM-ra való célozgatásnak, hogy a L630 is kiesne ezzel a lendülettel sok mással együtt.
@tothmaxy182: Aha nincs vele semmi probléma, hogy egy kevesebb mint 1éves modell nem kapna frissítést... Amiért a bármelyik nagyobb droidos gyártót ezért már keresztre feszítenék, MS-nél persze az OK lenne...
-
cseti63
csendes tag
https://www.youtube.com/watch?v=9VfmVkrc988&list=UU8xVcKIiH_eRFCEVaMNBSRg
Lumia 530 8.1 simán megyen elég az 512 is. -
gabancs
addikt
Tök mindegy, hogy mit fognak kitalálni!
Megint átverték a jó népet! Mert qrvára nem ezt hangoztatták!
Ennyire szalad a szekér, hogy ezt a mocskos húzást másodszor is megengedhetik maguknak? -
tothmaxy182
őstag
Szerintem 512 Mb RAM-os telókra nem fog jönni, ami valljuk be nem is lenne csoda. Ezen nincs miért felháborodni.
Feltűnő, hogy 1 Gb RAM-mal jöttek az utóbbi időben a Lumia vonal legalsó kategóriás telefonjai is. Szóval szerintem a RAM lesz a vízválasztó. -
Blyan
félisten
Azt elhiszem, de ha akad akár csak EGY WP8-as Lumia készülék amely nem fog frissülni, akkor annyi az iOS hasonlatodnak.
Nincs azzal bajom, ha nyirbálnak, érhetőek az okok. Illetve azt is el lehet fogadni, ha néhány készülék még frissülni sem fog. A cikis csak azért lehet maximum, hogy előre kijelentették,hogy az összes megkapja az új rendszert. -
zsoltek
aktív tag
Hát ha nem jön 520amra, akkor pápá MS. Legalábbis mobilfronton.
-
törölt tag
Hát, korai build azért lehet, hogy más tészta. De inkább csak azért mondom ezt, mert ha már ilyen nyilatkozatok vannak (ergó nem verik a mellüket, hogy minden megkapja), akkor valahol meg kell hőzni a vonalat, és gyanítom, hogy a memória lesz. Mindig ez szokott lenni a sumákolás vége, hogy egy rakás felhasználó csak koppan.
-
Ricardo
titán
Akkor lesz elégedetlenség. Az 520 a legelterjedtebb WP készülék. Rengeteg felhasználó maradna ki a frissítésből. Arról már nem is beszélve, hogy eddig az volt a legnagyobb érv a WP mellett, hogy annak elég az 512 ram is mert nem droid
Mindazonáltal a fejlődés nem áll meg, kell az új szoftver, és bizony várható volt hogy egyes készülékek már nem kapják meg. Azt viszont nem értem, miért mondták azt, hogy minden WP8.1 es készülék megkapja. Nem hiszem, hogy eddig nem voltak tisztában az új rendszer hardver igényeivel.
-
janeszgol
félisten
Ebben lehet logika. Reméljük az MS nem talált benne értelmet.
hülyegyerek: L520-ban 8 giga tárhely van és bővíthető. L530-ban van 4 giga. Viszont ha úgy vesszük, hogy mennyi marad szabadon az OS telepítése után, akkor a 8 gigások is kimaradhatnak lehet. Bár nem tudom mennyit fog elfoglalni az OS.
-
-
Dany007
veterán
Hehe, remélem a 735 megkapja!
Btw az mióta alsó kategória?? : o (730 kb = 735-tel) -
PuMbA
titán
Mivel a legrosszabb telefon személyében a 435 lett említve, amiben 1GB RAM van, ezért 512-esekre nem fog jönni
Ha jönne, akkor 520-at emlegetnének....ráadásul feltűnően minden alsó kategóriás telefon 1GB RAM-mal jön. Hirtelen eltűnt a spórolunk a RAM-mal hozzállás...
-
borbastomi
csendes tag
A HTC 8S is WP8-cal jött eredetileg.
http://mobilarena.hu/teszt/windows_phone_8s_by_htc/bevezeto_csomagolas.html -
pzstm
titán
én inkább azt tudom elképzelni mint iOS8 esetében. Ott sem minden funkciót kapott meg a 4s mondjuk. Ott is lehetne cikk, hogy nem minden iPhone frissül iOS8-ra
-
Ricardo
titán
Lesz még meglepetés, mire megjelenik.
-
törölt tag
Remélem a 930 megkapja...
Ebből nekem amúgy az tűnik fel, hogy mintha feltűnően nem emlegetné a fél giga RAM-os telefonokat. Pedig azok adják a WP részesedését kb.
-
Воланд
titán
azzal nem tud mit kezdeni az ms*, hogy ha a huawei azt mondja, hogy nem adja ki a frissitest. ok a 8.1-et sem adtak ki tudtommal es szvsz nem is fogjak.
*: pontosabban tudna, de ha szigorura veszi a licencfelteteleket, akkor sajnos meg ennyi odm partner sem lenne. ez van.
szerk.: jah, tenyleg, akkor modositom is a tippemet.
-
kengyel
nagyúr
Már itt is változnak a dolgok ! Nem úgy volt hogy minden WP-megkapja ?
-
Sawyer_
tag
730 mint alsókategória?
Amúgy meg nem értem ezt a ködösítést: "néhány készülék ki is maradhat a frissítésből."
Mihez kötik ezt? Az 520, 620, 720 belül lényegében ugyanaz. Hardveres alapon nem nagyon lehet válogatni köztük...
-
CJ4567
nagyúr
Remélem lesz 520-ra
-
leslieke
Jómunkásember
925-re is legyen.
-
Воланд
titán
520, 8s, nekem ez a ket tippem. aztan februarban kiderul az insider program kereteben.
-
VD
őstag
Na, már kezdődik a szerecsen mosdatás.....
-
Mr.Csizmás
titán
530-ra lesz remélem
-
DaveJr
őstag
Hm....nesze semmi fogd meg jól hír.
Bár azon azért nem lepődöm meg, hogy a telefonokra eltérő funkciókkal jön majd a 10. Most is így van 8.1 esetén is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest