- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
Már csak olvasni kellene megtanulni. Pl. elég lenne a cikk címét is: szó sincs WP-ről.
De hogy ontopic is legyek: szerintem (szerintem!) az RT hibája még mindig az ára.
Olyan áron adják, hogy annyiért közepesen jófajta hagyományos (x86) notebook is kapható. Értem én hogy csökken a notebook eladás, de ennyi pénzért teljesen kizárt dolog hogy tabletet vegyek.
Mobil eszközt szerettem volna mostanában, a helyzet feloldására egy Aspire One 756-ot választottam - W8 tablet helyett. SB celeron, sok memóriával, 11,6" kijelző, és mindez 89e ft. Hol kapok ennyiért hasonló kvalitású tabletet? Álmomban...
-
oO7
őstag
és ugyanezt nem lehet elmondani az Androidra vagy az iOS-re? vagy mondok neked ellenpéldát, ottvan a sokak által egekig magasztalt Symbian, Meego, Bada (és bizos lehetne még sorolni) rendszerek... mindegyiknél beharangozták, hogy el fogja törölni a Föld színéről az Androidot meg az iOS-t, aztán lám lám hol vannak? a kukában... nyilvánvalóan pénz nélkül nem lehet sokáig jutni... ilyen marhaságot írni viszont, hogy megjelenése óta halott... látszik, hogy csak Android fórumokról tájékozódsz a WP-vel kapcsolatban...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung szerint a felhasználók nem értik a Windows 8 és RT változatok közötti különbséget, így egyelőre nem is minden régióban próbál szerencsét az új táblagépével.
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Formula-1
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest