- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
rajd
tag
Nekem szempont. Az előző telómnál hozzászoktam a vezeték nélküli töltés adta szabadsághoz, és a meglévő töltőket sem kukáznám szívesen. A mostani Mi 9T-m után meg már nem szeretnék notch-os telót nyomogatni 3200mAh-s akkuval. Persze minden csak kompromisszum kérdése, de nem hiszem hogy így 2019 vége felé az említett dolgok akkora megerőltetés lenne a gyártók részéről. Na meg azért őszintén, mindegyik alkalmazott megoldás vidáman fut sok készüléken, úgyhogy van piaca bőven...
-
rajd
tag
Én elmondom. Egy notch mentes, vezeték nélküli töltéssel bíró legalább 4000mAh akksis, amoled kijelzővel szeretnék, megfizethető áron. Ilyet most nem igen találni a piacon más gyártótól sem (legalább is fogható, EU-ban kapható kivitelt). Ez annyira kézenfekvő lenne a Xiaominak, hogy el sem tudtam képzelni hogy ne így legyen, és én is az itt hozzászólókhoz hasonlóan erre a típusra vártam, amiből tudjuk mi lett...
A108mp kamera meg már csak hab lenne a tortán
Áhh...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Legalábbis egyelőre: a Mi Mix Alpha jelenleg egyedüliként képviseli a Xiaomi dizájnsorozatát.
- Windows 11
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-book olvasók
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest