Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
veterán
hogyne
amúgy marha Apple, biztosan irtó nehéz lett volna kivárni azt az egy évet, amíg valami elfogadhatóbbat le tudnak tenni az asztalra. én elég pipa vagyok ezek után, szerettem használni a gmapsot. elviselném, hogy nincs, ha pl. a maps a szülővároskámat nem 8km-rel arrébb helyezné el a nagy büdös puszta közepén. és ez egyáltalán nem egyedi eset, ott mondjuk egy 20*20km-es négyzetben majd az összes helységgel tévedtek 5-10km-t. ez elég vacak ám.
és nem böngészőben akarok f*szkodni, hanem egy rendes térképszoftvert akarok, basszus. azért marha dühítő ez, mert nem látom, mi szükség volt erre a hülye lépésre. a jutubnál bejött, nekem tetszik az új app, de ez...ez gagyi.
arra meg, hogy majd pár év és hiper lesz, most mit mondjak? akkor pár évre hanyagoljam őket, amíg kb. feleannyira jó lesz a mapsuk, mint most a guglié? hurrdurr.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Lightyear - befektetési app
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged