- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
electro123
csendes tag
Hát ez van.
Nem tehetünk róla, hogy egy szegény országba születtünk.
Külföldön ez nem gond mert félévente új telefont vesznek az emberek és azon biztos, hogy a legújabb softver van, kit érdekel az 1 meg 2 éves modell, a gyártók így állnak ehhez a dologhoz, a fő a lóvé keresés, hogy a legújabb telefonjaikat megvegyék ezt totál logikus.
Nekem amikor a samu s3 - ra kijött a 4.3 - as frissítés olyan szar lett, hogy utána el is adtamszenvedjen vele valaki más.
És ok, hogy mindenki a legfrissebbet akarja de kérdem én most egy fostos telefonban mi az isten fog változni nem egy windowsról beszélünk ahol percenként tömnek be biztonsági réseket, lukakat a frissítésekkel mert egyébként összeonlikRemélem Z2 - re nem jön semmi mert csak tönkre lenne téve és én nem fogok emiatt rinyálni 3 év múlva, hogy jaj nincs frissítés a telefonomon mert egyszerűen nem érdekel.
//// Sony Z2 \\\\
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest