- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
válasz
gyurkikrisz #156 üzenetére
Arra utaltam, csak nem értetted, hogy a kolléga azt mondta,a 930 mennyivel jobb az i5-nél és úristen.
Na most ezen nincs min meglepődni, eltelt két év.Minden más saját elméd szüleménye ebben a beszélgetésben.
-
Polllen
félisten
válasz
gyurkikrisz #152 üzenetére
Mert nyilván a Lumia zászlóshajót nem az aktuális zászlóshajóval hasonlítjuk össze, mert az nem fair. Inkább a régebbi modellekkel...
Az... fail...
-
Paul119
addikt
válasz
gyurkikrisz #81 üzenetére
Kinaiak max addig amig el nem kezdik emelni az arakat
es fogjak ahogy egyre tobben viszik felviszik majd az arakat
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #81 üzenetére
A Tizen sikere kb 0.10% lesz max
A Kinai gyártók meg ha így haladnak 2 év és kilóra megeszik a Samsung és társait. -
premete
veterán
válasz
gyurkikrisz #61 üzenetére
Azért vettem mindegyik készülékemet, a notebookot, tabletet, elektromos fogkefét, akkus villanyborotvát, stb hogy akkor kapcsoljon be, amikor én akarom, ne akkor, amikor a gyártója szeretné; ha a MS akarja meghatározni, hogy mikor kapcsolódjon be, akkor dugja fel magának, és ne adja el.
Lehet, hogy a windows 10-es is így lesz, addig nem tölti fel a notebookot, amíg be nem jelentkezel, és nem lehet majd kikapcsolni, amíg a konnektorba be van dugva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest