- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plexicushio
senior tag
Az első vagy második frissítés óta enged kikapcsolva is tölteni (HTC 8s) a telefonomat, előtte tényleg kapásból bekapcsolt.
A kikapcsolt állapotban lévő nem létező ébresztő viszont továbbra is cseszteti a csőröm, tudom, ez nem csak WP sajátosság, tudom, van flight-mód, de akkor is
-
törölt tag
Nem értem.
1. Ha töltőre teszed a telefont, nem fog lemerülni éjszaka. Így maradhat bekapcsolva.
2. Ha lehúzod töltőről, ki tudod kapcsolni. Így nem fog lemerülni éjszaka.
Meg van oldva a masszív éjszakai merülési gondod.
Ha nem akarod hogy zavarjanak, tedd repülő módba a telefont.Egyébként miért cserélted le a G2-t Lumia 630-ra? És miért várod egy belépő modelltől hogy kiváltsa az előző flagship készüléked?
Amúgy az, hogy ezen a töltéskor nem lehet kikapcsolni dolgon idegeskedsz csak azt bizonyítja milyen megbízható jó rendszer a WP, hogy valódi hibákat nem is tudsz megemlíteni.
-
tomboy0013
veterán
Akkor rakd újra NSU-val a szofvert mert az nagyon nem normális érték, vagy vidd el szervízbe. Én mostabába nem szoktam repülő üzemmódba rakni a 930-am, bevan kapcsolva a mobilnet meg a wifi is és így sem merül többet 5-6%-tól éjszaka. Ez nem a WP hibája szerintem, legalábbis anyám 630-a nem produkál ilyeneket, jobban bírja az aksija mint az enyémnek. Mellesleg ha éjszaka van töltőn akkor miért gond, ha repülő üzemmódba teszed? Töltőn nem merül a telefon...
Továbbra sem értem miért gond, hogy nem lehet kikapcsolva tölteni.
-
-
-
tomboy0013
veterán
Ha lassan írsz is egyszerre jelenik meg a szöveg
Lassú írás helyett értelmezd amit írok én és a többiek. Feltöltöd, leveszed töltőről és kikapcsolod, nagy tudás nem kell ehhez
Egyébként mi van ha merül max 3-4%ot? Semmi... Mellesleg nálam a 930 este repülő üzemmódban nem merül többet 2%-nál, de 920 is 1-2%-nál nem volt több, ki-be kapcsolásnál több energiát szív el...Nemtudom honnan veszed, hogy a WP miatt jobban merül egy telefon. Melyik készüléket használod?
-
gyurkikrisz
őstag
Nem olvastam vegig a topikat, lehet mas mar beoltott, de atert akartad kibaszni az ablakon, mert nem lehet kikapcsolva tolteni?
Miert faj az neked ha bekapcsol?
Jenei1994: Szerintem többet rontana az a hangszínszabályzó, mint hozna, de ha te mindenképpen el akarod rontani a zenét, akkor ám legyen, a wp az szar.
-
tomboy0013
veterán
Tehát te csak akkor kapcsolod be a telefonodat ha telefonálni akarsz, ha végeztél azonnal kikapcsolod, mint az elektromos fogkefét vagy a villanyborotvát. Vagy nálad mondjuk folyamatosan megy a villanyborotva és ha kell csak odarakod az arcodhoz? Érdekes érvelési technikád van, pont rossz példákat hoztál fel.
Miért baj az ha be van kapcsolva töltés mellett, milyen negatívum származik abból? Van repülő üzemmód, legalábbis az én telefonomon ez jól működik.
Mondjuk ha téged a kutya sem keres akkor elfogadom a te esetedben ezt hibaként, de én azért tartom a mobiltelefont, hogy bekapcsolva legyen és bármikor fogadhassak hívást.Jacis: szinte mindenki egyedi laucherekkel dobja piacra androidos termékeiket, HTC-nél pl ott a blinkfeed is. Ezek mind hozzáadott értékek szerintem. A 2 rendszer piaci helyzetét meg ne hasonlítgassuk már össze. Más volt mindkettő rendszer piacra lépésének az ideje és körülményei. Erről vitát nyitni is felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- GTA VI
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BMW topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest