- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcarc
senior tag
1. nem vagyok gyerkőc.
2. Te indítottál azzal, hogy neked minden csalódás amit csinálnak.
3. Senki nem mondta, hogy valami tökéletes, de te anélkül formálsz véleményt valamről, hogy valaha probáltad volna.Mint mondtam azt írsz és oda ahova akarsz, én egyszerűen nem megyek olyan topikba bomlasztani ami nem érdekel.
-
törölt tag
Ezek alapján hasonló az ízlésünk nagyjából
Nekem is volt Mi5, két hónapot bírtam az ótvar global ROM-on, miután eladtam, utána lett rá használhatónak mondott CM, de őszintén még a gyári ROM is olyan bugos volt, hogy borzalom. Volt Honor 8-am is, hardveresen tök jó lett volna, de az EMUI teljesen hazavágta a sok bloatware miatt, meg hogy bizonyos dolog nem működtek rendesen (pl. Strava elvesztette a GPS jelet úgy egy óra használat után, ami csak kizárólag Huawei telefonokon volt hiba).
Első Moto X szintén kedvenc, csak már öregecske volt, azért váltottam másra. Amúgy én OPO-ról váltottam X-re, mert akkor még Kínában laktam, és az OPO képtelen volt FDD-LTE hálózaton működni bármilyen ROM vagy radio fw mellett (érdekes mód itthon működött simán ugyanolyan FDD-LTE hálón).Ezek fényében én is úgy vagyok vele, hogy az OP6 amúgy egy nagyon jó telefon. Én azért nem vettem Mix 2-t, mert nem bíztam benne a Mi5 után, hogy lesz rá épkézláb ROM, aminél megy rendesen a kamera, jó az üzemidő és így tovább. Pedig jóval olcsóbb lett volna, és a design is jobban tetszik a képek alapján.
-
marcarc
senior tag
Akkor nem értem miért vagy itt. Ne haragudj meg.
Ennyi erővel menjek oda egy másik teló hiréhez, mondjam el h nekem igaz soha nem hasznaltam ez nem felel meg. Nem értem az ilyet. Oké oda és azt irsz amit akarsz de ha minden szavaddal az adott topik ellen vagy akkor minek pazarolod az időd rá?
-
törölt tag
Nekem XIaomi és Huawei telefonnál is amíg volt, minden nap azt vártam, hogy mikor lesz rá elérhető LOS (vagy CM még korábban). Persze egyiknél sem győztem kivárni, el is adtam őket, mert sem a MIUI-t, sem az EMUI-t nem bírtam elviselni hosszabb távon. Ezekhez képest az OOS leányálom azért. Hasonlóan kellemes szoftvert a Motorola ad (gyenge hardverrel vagy marha drágán) és a Nokia (egyelőre nincs olyan telefonjuk, ami külsőleg tetszene, de ez változhat még).
Amúgy a memóriahasználatot kb 1-2 hét alatt javították anno. Az UFS botrány nekem Huawei részéről rémlik, nem OP, de lehet nem ugyanarra gondolunk. Az sRGB módot szintén betették, sőt most már van DCI-P3 is, ami még jobb is.
Szóval szerintem még ők azok, akik inkább foglalkoznak a felhasználókkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Eredeti játékok OFF topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest