Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezek alapján hasonló az ízlésünk nagyjából
Nekem is volt Mi5, két hónapot bírtam az ótvar global ROM-on, miután eladtam, utána lett rá használhatónak mondott CM, de őszintén még a gyári ROM is olyan bugos volt, hogy borzalom. Volt Honor 8-am is, hardveresen tök jó lett volna, de az EMUI teljesen hazavágta a sok bloatware miatt, meg hogy bizonyos dolog nem működtek rendesen (pl. Strava elvesztette a GPS jelet úgy egy óra használat után, ami csak kizárólag Huawei telefonokon volt hiba).
Első Moto X szintén kedvenc, csak már öregecske volt, azért váltottam másra. Amúgy én OPO-ról váltottam X-re, mert akkor még Kínában laktam, és az OPO képtelen volt FDD-LTE hálózaton működni bármilyen ROM vagy radio fw mellett (érdekes mód itthon működött simán ugyanolyan FDD-LTE hálón).Ezek fényében én is úgy vagyok vele, hogy az OP6 amúgy egy nagyon jó telefon. Én azért nem vettem Mix 2-t, mert nem bíztam benne a Mi5 után, hogy lesz rá épkézláb ROM, aminél megy rendesen a kamera, jó az üzemidő és így tovább. Pedig jóval olcsóbb lett volna, és a design is jobban tetszik a képek alapján.
-
törölt tag
Nekem XIaomi és Huawei telefonnál is amíg volt, minden nap azt vártam, hogy mikor lesz rá elérhető LOS (vagy CM még korábban). Persze egyiknél sem győztem kivárni, el is adtam őket, mert sem a MIUI-t, sem az EMUI-t nem bírtam elviselni hosszabb távon. Ezekhez képest az OOS leányálom azért. Hasonlóan kellemes szoftvert a Motorola ad (gyenge hardverrel vagy marha drágán) és a Nokia (egyelőre nincs olyan telefonjuk, ami külsőleg tetszene, de ez változhat még).
Amúgy a memóriahasználatot kb 1-2 hét alatt javították anno. Az UFS botrány nekem Huawei részéről rémlik, nem OP, de lehet nem ugyanarra gondolunk. Az sRGB módot szintén betették, sőt most már van DCI-P3 is, ami még jobb is.
Szóval szerintem még ők azok, akik inkább foglalkoznak a felhasználókkal. -
törölt tag
válasz
<Adamsky> #40 üzenetére
Leginkább azért, mert trendi, meg így is nyernek egy kis plusz kijelzőt, amit lehet hangoztatni a marketingeseknek. Az elrejtés amúgy nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem használod, hanem csak fekete hátteret kap, amitől nem lesz olyan feltűnő, hogy középen van egy belógás.Van biztosan, akinek az egyik tetszik és van akinek a másik. Ez is csak egy opció, amit például nem kapsz meg szifonon.
tibcsi0407: Még nincs, de a következő frissítésre ígérték.
-
törölt tag
válasz
<Adamsky> #21 üzenetére
Amúgy ez csak igazából egy hetes hír, mert már így jöttek ki a megvásárolható telefonok (oké, nem volt rajtuk ez a frissítés, de amint bekapcsoltad, jelzett is, hogy tedd fel). Amúgy az elrejtés tényleg nem rossz dolog, szépen megoldották, kicsit olyasmi mint az LG V-széria másodlagos kijelzője volt.
-
törölt tag
Eddig egyik telefonjukban sem volt, így engem például meglepetésként ért, hogy amikor kibontottam, akkor volt ilyen opció. De aztán az első frissítés kigyomlálta sajnos. Én is jobban szeretem, mint a mostani megoldást, hogy csak felemelésre kapcsol be ez az Ambient Display.
Viszont gondolom egy hónapon belül lesz rá Lineage, meg más is, amiben majd elérhetővé teszik a fejlesztők.
-
törölt tag
Azért bírom, hogy egy embert kivéve csak trollok jöttek ide kommentelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest