Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
#16820480 #50 üzenetére
Igen, beletették, mikor már nagy volt a vircsaft a userek részéről. OOS-t tudom, hogy leányálom. Én szerettem is Oneplus 2-őn, míg ki nem derült, hogy mostoha gyerek lett a Onplus személyében az a teló (mondjuk tény és való, hogy azt nagyon elcseszték). MIUI-t én sem szeretem. Pont ezért van az, hogy a Mi Mix 2 még csak a második Xiaomi telóm. Ezt is azért vettem, mert az 5T-nél kisebb, jobb helykihasználtság, és szebb is. És biztos voltam benne, hogy lesz Lineage OS rá, mert a sima Mi Mix-re is volt. Első Xiaomi telóm a Mi 5-ös volt. Borzalmas is volt, hogy a kernel forráskódját nem adták ki, így a nem hivatalos CM bugos volt. El is adtam gyorsan, és lett utána a Oneplus One. Visszanézve most az volt a legjobb telóm, pedig azóta volt Oneplus 2, Nexus 5X, Honor 8, Huawei P9. Ennyire tán az első generációs Moto X-emet szerettem, talán.
-
Shyciii
veterán
válasz
#16820480 #47 üzenetére
Huawei P9-esemre míg volt nem vágytam Lineage OS-re érdekes módon, igaz most Xiaomi Mi Mix2-n újra Lineage OS-t használok, mert a MIUI-t egyre jobban elkúrják. Legalábbis az Oreo-s változattal vannak komoly gondok.
Amúgy meg nem érted. A Oneplus One ALAPBÓL a gyári CyanogenMod-al is tökéletes volt, és a felhasználók érdekei alapján tettek bele fejlesztéseket. Oneplus 3T OxygenOS-el is így volt (illetve van a mai napig). Oneplus 5, 5T, és 6-nál meg mindjárt mókolni kell? Pfff, mert amúgy nagy ívben tojnak a korrektségre, funkciókra (lásd ugye Oneplus balhék: UFS, sRGB, memória használat stb). -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
#16820480 #22 üzenetére
Félreértesz. A notch ugye azért került rá, mert "szép", és mert ez a "trendi". Ha, így van miért akarnám elrejteni? Nekem a notch elrejthetősége egyenlő egy beismeréssel, miszerint az egész annyira szép, mint egy lóharapás, de mi (mármint a gyártó) csak jót akartunk mikor ész nélkül, szolga módon, lemásoltuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest