- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
tibcsi0407 #78 üzenetére
Az is jó cucc. De az igazság, higy fél éve van csak 1+3-am, és eléggé megkedveltem a márkát... Reménykedem még, hátha majd a 6T...
-
HSM
félisten
válasz
tibcsi0407 #76 üzenetére
Amúgy igen, nagyon baráti az ára, és a tudása is.
Öcsémnek is ajánlottam, hogy ilyet vegyen, neki mostanában aktuális. Mondjuk, mint írtam, én inkább fizetnék még rá picit, hogy QHD legyen, annyival csak nem drágább a picit több pixeles panel.
Úgy simán lehetett volna az 1+3-am utódja idővel.
-
HSM
félisten
válasz
tibcsi0407 #74 üzenetére
Hát, erre mit mondjak... Az Xperia P-m maximális fényerőből több, mint a dupláját tudja (450 nit vs 1000 nit) színek terén sRGB lefedettsége teljesen jó, és kényelmesebb volt a szememnek olvasni rajta.
Ja, és 5 év magas fényerős használat után is príma, semmi beégés, és sosem kellett attól félnem, hogy valami "benne marad". Ja, és a BrightMagic technológia (RGBW pixel elrendezés) révén még takarékos is volt az a kijelző.
Én se foglalkoztam a PPI-vel meg egyéb technikai adatokkal, míg a már meglévő 1+3-ason nem értettem, miért nem adja annyira, amit látok. Szóval, Pentile mátrixos organikus kijelzőből ehhez a 6"-hoz szvsz illene már egy QHD(+) panel. Főleg, hogy nem egy budget telefonról van szó, és minden más téren nagyon ott van...
Szóval oké, teljesen használható ezzel a felbontással is, de itt azért ez messze van a "flagship killer" élménytől, sajnos. Engem sokkal jobban izgatott volna a 8GB meg 256GB-os modellvariánsok helyett egy QHD paneles... -
HSM
félisten
válasz
tibcsi0407 #70 üzenetére
401 vs. 402 PPI? Hű...
Mondjuk a notch által mindig látható, és nem a hasznos részbe beégő státuszjelzőket tudnám értékleni.
(#72) tibcsi0407: Az élénkséggel nekem semmi bajom, az príma, főleg, mióta rászabadítottam a "nemhivatalos" DCI-P3 színmódot.
Eddig sRGB-ben használtam, mert a gyári kalibrálás pocsék, DCI-P3-al meg meg épp csak picit élénkebb az SRGB-nél, és csak ahol kell, az egészen tetszik.
Oké, nem olyan vészes a felbontás/élesség, kb. 30 centiről már tökéletes, de nem olyan eget verően jobb, mint az előző Xperia P-m IPS-es 275 PPI-je, pedig azért el tudnék viselni kicsit több fejlődést egy 2012-es technikához képest.
Az 1+6 szerintem annyira jó lett, csúcs hardver, szuper kamera, nagyon szép külső, kijelzőben nagy kár, hogy nem léptek picit feljebb.
-
tibcsi0407
félisten
Sheratan azt mondta, hogy szerinte sokkal élénkebb a 6-os, neki jobban tetszik. Bár neki 5 volt előtte, nem 5T.
Nekem az ötösöm is elég élénk. A Mix 2S nem tudom hozza-e majd a szintet, de már remeg a kezem a buy gomb fölött az Amazonon a Oneplus 6-nál. Nem bírom ezt a nyomást. -
válasz
tibcsi0407 #70 üzenetére
Mondjuk egymás mellé rakva a ketőtt, én pont nem látok különbséget az 5T és a 6 között, de az 5T jobbnak tűnt a hármasnál, függetlenül attól, hogy elvileg ugye az összes FHD (vagy épp FHD+, ami lényegtelen) AMOLED panel.
-
HSM
félisten
válasz
tibcsi0407 #68 üzenetére
Szokás függő szvsz. Én sokat olvasok/netezek rajta, és gyakran előfordul, hogy csak azért kell belenagyítsak, mert nem elég éles "kicsiben", és ez a szememnek sem valami jó.
QHD-ben pl. Samu S9 már jónak tűnt ilyen téren. Illetve IPS-es FHD telefonokon sem vettem észre ilyen problémát. Ez az egy dolog zavar komolyabban az 1+3-asomban, amúgy nálam telitalálat már az is. -
HSM
félisten
válasz
tibcsi0407 #66 üzenetére
Nekem az egyetlen dolog, ami hiányzik az 1+ portfólióból a jobb kijelző felbontás, OLED mellé már az 1+3-on is határeset a FHD 5,5"-on... Mondjuk egy FHD IPS-es 1+6 lenne a kedvencem, mert amúgy szvsz telitalálat az a fón.
-
tibcsi0407
félisten
Láttam már "Tájpcé" véleményét, kb azt tükrözi, amit az enyém. Míg az egyik ebben jobb, a másik abban, de nincs szakadék a két telefon között.
Tavaly az 5 és 5T röhögve verte a teljes Mi szériát, most közel vannak, kb ízlés dönt.
Nekem most a Mix jön, de szívem mélyén Oneplus-fan vagyok, így nem tudom meddig fogom bírni. -
hajbel
addikt
válasz
tibcsi0407 #64 üzenetére
Csekkoldd meg, hogy mi erről Legendd véleménye: csidejó
-
tibcsi0407
félisten
Legkevésbé a Oneplus notch rossz az összes közül, de ettől függetlenül sajnos vannak negatívumai még így is és ezt nem kell letagadni, maradjunk az objektivitás talaján.
Egyébként még mindig nem tudom eldönteni, hogy maradjon-e majd a Mix, ha végre megérkezik, vagy legyen inkább Oneplus 6.
Annyira hajszál választja el a két telefont, hogy hihetetlen. Nagyon jól ki vannak egyensúlyozva. -
Basszus, van nektek noccsos telótok, vagy a semmin pörögtök? Használni kellene egyet, nem ragaszkodni mindenáron a véleményhez, amit még korábban alkottatok.
NEM szerettem a noccs ötletét. Most SEM tetszik külsőre. DE használható, és nagyobb kijelzőterületet ad, ez pedig tény.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #61 üzenetére
"Ezért rossz a notch ... "
... ezért is! Emlékszem, milyen birkózás ment itt abban a cikkhez tartozó fórumban, amelyikben a notch-ról lehetett szavazni. Ott is az egyik fő érv volt, hogy "de hát így több információ fér ki a képernyőre". Ja, ha négyzetmilliméterben mérjük, akkor igen, de minden más szempontból nem. -
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #42 üzenetére
Nincs, hogy baxnák meg! +!%+"!/+/
-
marcarc
senior tag
1. nem vagyok gyerkőc.
2. Te indítottál azzal, hogy neked minden csalódás amit csinálnak.
3. Senki nem mondta, hogy valami tökéletes, de te anélkül formálsz véleményt valamről, hogy valaha probáltad volna.Mint mondtam azt írsz és oda ahova akarsz, én egyszerűen nem megyek olyan topikba bomlasztani ami nem érdekel.
-
törölt tag
Ezek alapján hasonló az ízlésünk nagyjából
Nekem is volt Mi5, két hónapot bírtam az ótvar global ROM-on, miután eladtam, utána lett rá használhatónak mondott CM, de őszintén még a gyári ROM is olyan bugos volt, hogy borzalom. Volt Honor 8-am is, hardveresen tök jó lett volna, de az EMUI teljesen hazavágta a sok bloatware miatt, meg hogy bizonyos dolog nem működtek rendesen (pl. Strava elvesztette a GPS jelet úgy egy óra használat után, ami csak kizárólag Huawei telefonokon volt hiba).
Első Moto X szintén kedvenc, csak már öregecske volt, azért váltottam másra. Amúgy én OPO-ról váltottam X-re, mert akkor még Kínában laktam, és az OPO képtelen volt FDD-LTE hálózaton működni bármilyen ROM vagy radio fw mellett (érdekes mód itthon működött simán ugyanolyan FDD-LTE hálón).Ezek fényében én is úgy vagyok vele, hogy az OP6 amúgy egy nagyon jó telefon. Én azért nem vettem Mix 2-t, mert nem bíztam benne a Mi5 után, hogy lesz rá épkézláb ROM, aminél megy rendesen a kamera, jó az üzemidő és így tovább. Pedig jóval olcsóbb lett volna, és a design is jobban tetszik a képek alapján.
-
Shyciii
veterán
Én kérek elnézést, hogy sérti a lelked, hogy egy fórum nem csak arról szól, hogy hiper-szuper telefon, és minden szuper, és isten császár. Bár megszokhattam volna, mert minden Mobilarénás fórumon az van, hogy a gyerkőcök nem értik a fórum lényegét, csak a cukormázas szövegeket hajlandóak elfogadni.
-
marcarc
senior tag
Akkor nem értem miért vagy itt. Ne haragudj meg.
Ennyi erővel menjek oda egy másik teló hiréhez, mondjam el h nekem igaz soha nem hasznaltam ez nem felel meg. Nem értem az ilyet. Oké oda és azt irsz amit akarsz de ha minden szavaddal az adott topik ellen vagy akkor minek pazarolod az időd rá?
-
Shyciii
veterán
1. Nem ismersz, semmit nem tudsz rólam
2. Az ár/érték arányt hagyjuk. Ez nem egy mosógép, hogy csak mosni kell tudnia, menjen és kész, szal a szar marketing dumát hagyjuk
3. Az én szempontjaim és használati szokásaimnak a Oneplus az 5 óta nem felel meg. Tök mindegy, hogy milyen áron adják. -
Shyciii
veterán
válasz
#16820480 #50 üzenetére
Igen, beletették, mikor már nagy volt a vircsaft a userek részéről. OOS-t tudom, hogy leányálom. Én szerettem is Oneplus 2-őn, míg ki nem derült, hogy mostoha gyerek lett a Onplus személyében az a teló (mondjuk tény és való, hogy azt nagyon elcseszték). MIUI-t én sem szeretem. Pont ezért van az, hogy a Mi Mix 2 még csak a második Xiaomi telóm. Ezt is azért vettem, mert az 5T-nél kisebb, jobb helykihasználtság, és szebb is. És biztos voltam benne, hogy lesz Lineage OS rá, mert a sima Mi Mix-re is volt. Első Xiaomi telóm a Mi 5-ös volt. Borzalmas is volt, hogy a kernel forráskódját nem adták ki, így a nem hivatalos CM bugos volt. El is adtam gyorsan, és lett utána a Oneplus One. Visszanézve most az volt a legjobb telóm, pedig azóta volt Oneplus 2, Nexus 5X, Honor 8, Huawei P9. Ennyire tán az első generációs Moto X-emet szerettem, talán.
-
judas13
addikt
válasz
tibcsi0407 #31 üzenetére
.......
<Adamsky>
+1
-
törölt tag
Nekem XIaomi és Huawei telefonnál is amíg volt, minden nap azt vártam, hogy mikor lesz rá elérhető LOS (vagy CM még korábban). Persze egyiknél sem győztem kivárni, el is adtam őket, mert sem a MIUI-t, sem az EMUI-t nem bírtam elviselni hosszabb távon. Ezekhez képest az OOS leányálom azért. Hasonlóan kellemes szoftvert a Motorola ad (gyenge hardverrel vagy marha drágán) és a Nokia (egyelőre nincs olyan telefonjuk, ami külsőleg tetszene, de ez változhat még).
Amúgy a memóriahasználatot kb 1-2 hét alatt javították anno. Az UFS botrány nekem Huawei részéről rémlik, nem OP, de lehet nem ugyanarra gondolunk. Az sRGB módot szintén betették, sőt most már van DCI-P3 is, ami még jobb is.
Szóval szerintem még ők azok, akik inkább foglalkoznak a felhasználókkal. -
válasz
tibcsi0407 #42 üzenetére
Úgy emlékszem, van, de este megnézem. Nincs nálam a hatos, még az 5T-.t nyúzom.
@Shyciii: ugyan mutass már egy ennél jobb céget, de tényleg! Apple lecumiztat és a pofádba röhög 3 kilóért is, Samsung sz@rik mindenre és mindenkire, Sony süllyed, Huawei elkurvult, XIAOMI-t pont ugyanazok az előnyök és hátrányok jellemzik, mint a OnePlust, cserébe nehezebben mókolható, és a gari is problémásabb.
Lehet, hogy anno még jobb volt ez a cég, de most sem a legrosszabb, sőt.
-
Shyciii
veterán
válasz
#16820480 #47 üzenetére
Huawei P9-esemre míg volt nem vágytam Lineage OS-re érdekes módon, igaz most Xiaomi Mi Mix2-n újra Lineage OS-t használok, mert a MIUI-t egyre jobban elkúrják. Legalábbis az Oreo-s változattal vannak komoly gondok.
Amúgy meg nem érted. A Oneplus One ALAPBÓL a gyári CyanogenMod-al is tökéletes volt, és a felhasználók érdekei alapján tettek bele fejlesztéseket. Oneplus 3T OxygenOS-el is így volt (illetve van a mai napig). Oneplus 5, 5T, és 6-nál meg mindjárt mókolni kell? Pfff, mert amúgy nagy ívben tojnak a korrektségre, funkciókra (lásd ugye Oneplus balhék: UFS, sRGB, memória használat stb). -
Shyciii
veterán
Egyre unszimpatikusabb nekem ez a Oneplus. Pedig mennyire imádtam a Oneplus One-t (mai napig jól és gyorsan működik Lineage OS-el a Snapi 801-es...), és a cég hozzáállását a userekhez. Aztán jött a hibás Oneplus 2, és hanyagolt supportjuk, majd a Oneplus 3-al újra szimpik lettek, és azóta folyamatosan esik a színvonaluk, és a hozzáállásuk.
-
törölt tag
válasz
<Adamsky> #40 üzenetére
Leginkább azért, mert trendi, meg így is nyernek egy kis plusz kijelzőt, amit lehet hangoztatni a marketingeseknek. Az elrejtés amúgy nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem használod, hanem csak fekete hátteret kap, amitől nem lesz olyan feltűnő, hogy középen van egy belógás.Van biztosan, akinek az egyik tetszik és van akinek a másik. Ez is csak egy opció, amit például nem kapsz meg szifonon.
tibcsi0407: Még nincs, de a következő frissítésre ígérték.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
#16820480 #22 üzenetére
Félreértesz. A notch ugye azért került rá, mert "szép", és mert ez a "trendi". Ha, így van miért akarnám elrejteni? Nekem a notch elrejthetősége egyenlő egy beismeréssel, miszerint az egész annyira szép, mint egy lóharapás, de mi (mármint a gyártó) csak jót akartunk mikor ész nélkül, szolga módon, lemásoltuk.
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #37 üzenetére
Dógoznak a fiúk még szerintem
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #31 üzenetére
Már berhelik is linageOs-el
-
logiuser
csendes tag
válasz
szekelygyula #30 üzenetére
Köszi.
-
hemaka
nagyúr
-
hajbel
addikt
válasz
szekelygyula #30 üzenetére
Tudtommal ez a probléma csak iphone x-en van jelen. A notchos androidokon kivétel nélkül állítható, hogy full screenben használja-e a notch melletti kijelzőt a telefon. Amennyiben nem, Android P-vel minden bizonnyal orvosolva lesz ez a probléma. Szerintem aki nem akar notchozni notchos telefonokon, az kiteszi a fekete sávot. Teljesen hasznos, hogy bármikor látod a status bart. Sokkal idegesítőbb, hogy fejjel lefelé kell tartani a mix 2s-t ha az előlapi kamerát akarod használni. Számomra legalábbis.
-
szekelygyula
csendes tag
Mikor elindítassz egy videót és fektetett módban nézed, akkor két ujjall szét kell húzni a képet, és akkor teszi ki teljes képernyőre. Ilyenkor természetesen fent és lent kilóg egy kicsit a kép. Ha teljes képernyős módra van állítva a youtube akkor ilyenkor a noccs mellé is kimegy a kép, és vízszintesen is nagyobb lesz a levágás, ha alapértelmezetten hagyod akkor csak a noccsig nagyítja
-
holozis_HUN
addikt
Szerintem így már egyáltalán nem lehet zavaró az a notch. A notch körül elférnek az ikonok, ami az értesítési sávban lennének - jobb oldslt óra, akku, néma mód, bluetooth stb, bal oldalt az értesítési ikonok... És ezálltal mindig ott lehetne, akár képnézegetés közben, vagy játék közben, annélkül, hogy hasznos területet takarna ki.
-
judas13
addikt
válasz
tibcsi0407 #26 üzenetére
Basszus jöjjön már meg meg. Kellenének a beszámolók!!!👍😉
....
Goxi
+1
-
Goxi
tag
Noccsal a gyártók az érzést akarják eladni, hogy neked egy új (2017 Q3 utáni), trendi mobilod van.
Ne becsüljük alá nehány derék, alaposan bekokainozott marketinges képzelőerrjét amit szabadjára engednek a kreatív értekezleteiken. -
tibcsi0407
félisten
Meg van róla a véleményem.
Viszont még mindig vegyes érzelmeim vannak a Mix 2S VS OP6 témában. Még mindig úton van a Mix, de már a Oneplus után csorgatom a nyálam. Az az én világom inkább az O2OS miatt.
Annyi, hogy a MIUI 10 elég sokat átvesz majd az Android P-ből, így közelebb lesz végre a gyári rendszerhez, szóval még jó is lehet. Nincs már messze a bemutatása. -
judas13
addikt
válasz
tibcsi0407 #24 üzenetére
Igen sanszos az a káva még így is sajna, csak a valós Face ID-re gondoltam.☹😕
"Oneplus megoldása jelenleg az egyik legcsinosabb undorító notch a piacon"
Ezt akár adom is,
ebben a mondatban sokminden benne van és összefoglalja ezt az egész noccsos szánalom időket.
-
-
judas13
addikt
Nem is mérte fel, nem is mérhette fel tán az alma, h micsoda trágya tengert indít el a Noccs tömeges bevezetésével. Még akkor is ha idáig lényegében 1edül neki van igazolása annak valós, tényleges használatáról.
Meg droidos fronton a Xiaomiak lesz a Mi8-al pár nap múlva.
A többi csak puszta dizájn, gyenge copy, szánalom szemfényvesztés..Persze ha sokáig ismétlünk valami (hazugságit), tudjuk egy idő múlva az igazzá válik. Lassan már látom megmagyarázzuk magunknak azt is , hogy tulképpen hogyanis élhettünk idáig noccs nélkül?
De legbelül szerintem mindenki tudja, hogy a noccs egy szar, folyton útban levő copypaste valami.
(Én gyűlöltem amíg használtam)Jövőre meg már tán ciki lesz ilyet használni. Remélem.
De persze kinek a pap kinek a paplan. Akinek ez jön be az akkor már megérkezett.
-
törölt tag
válasz
<Adamsky> #21 üzenetére
Amúgy ez csak igazából egy hetes hír, mert már így jöttek ki a megvásárolható telefonok (oké, nem volt rajtuk ez a frissítés, de amint bekapcsoltad, jelzett is, hogy tedd fel). Amúgy az elrejtés tényleg nem rossz dolog, szépen megoldották, kicsit olyasmi mint az LG V-széria másodlagos kijelzője volt.
-
an0ny
tag
feature lett ami régen ronda volt
-
logiuser
csendes tag
válasz
szekelygyula #18 üzenetére
Köszi szépen megvan, de valamiért ha beállítom akkor is cseszik kirakni teljesen fektetett módban, és alul is is hagy fekete csíkot.
-
-
forgonati
őstag
Ez a kikapcsolható noccs mennyire lesz rossz hatással az oled kijelzőre? Mármint ha mondjuk 2 évig kikapcsolva tartom, majd utána el akarom adni, és gyári visszaállításnál az vág szemen, hogy felül a 2 kis fül más színű, mert a kijelző ott fenn nem öregedett ellenben a többi részével... Most volt a kezembe egy OP3 amit 1 évig szoftveres gombokkal használt a tulaja, és azonnal kiszúrtam a beégett navigációs sávot...
-
papelado
aktív tag
Nem tudom használsz e "noccs"-os készüléket én igen.(P20pro)Ugyanilyen megvető gyűlölet hajtott engem is de elrejtem. Amoldnél nem is látszik de tényleg semennyire nem zavaró ellenben viszont nem a hasznos képernyőmböl csípődik az állapotsáv.Én megbékéltem vele túl van ez a bicaj tolva .Mindamellett megértelek téged is.
-
totgab02
junior tag
Ez a noccs kajakra tul van mar lihegve de mar csak azert sincs semmi ertelme mert az alkalmazol legtöbbjen amugy is eltunik feher fekete csik van mintha normal kavak lennenek egyedul a kezdokepernyon latszodik arra a masfel masodpercre mig elinditasz egy alkalmazast szoval akar siman a hagyomanyos kavak megkisebbitesevel is megoldhattak volna ezt a dolgot es mar azrrt sincs ennek a megoldásnak letjogosultsaga mert nelkule is megoldotta a samsung is a nagyobb kepernyo kijelzo aranyt. Osszessegeben mindenki veri magat hogy milyen szar amikor egyaltalan nme befolyasol semmit....
-
Bullshit. Úgy véleményezed, hogy nem láttad. Pár napja használom, és én sem vagyok notch rajongó. Viszont így, hogy szoftveresen elrejthető (ami annyit tesz, hogy az alkalmazások nem használják) azon a részen, ahol az 5T-nél műanyag van, ott most az akku / wlan / óra / satöbbi ikonok mennek, tehát összességében mégis csak nőtt miatta a megjelenített tartalom.
-
marcarc
senior tag
válasz
GuineaPigMan #10 üzenetére
Tény és való hogy a lekerekítés nem volt konzisztens.
-
törölt tag
Eddig egyik telefonjukban sem volt, így engem például meglepetésként ért, hogy amikor kibontottam, akkor volt ilyen opció. De aztán az első frissítés kigyomlálta sajnos. Én is jobban szeretem, mint a mostani megoldást, hogy csak felemelésre kapcsol be ez az Ambient Display.
Viszont gondolom egy hónapon belül lesz rá Lineage, meg más is, amiben majd elérhetővé teszik a fejlesztők.
-
babosmiki
addikt
Azért ez gáz, hogy csak úgy kivették az Aod-t...
És ha valaki ezért is döntött emellett, mert benne van?
-
HSM
félisten
Szerintem is hasznos... Nem az értelmesebb dolgokra használt részbe égnek bele az értesítési ikonok, és az sem hátrány, hogy folyamatosan látod a fontos állapot infókat, pl. milyen hálózaton, milyen térerővel vagy, vagy éppen van-e adatforgalom, vagy nincs.... Sőt, még az órát is láthatod.
-
törölt tag
Azért bírom, hogy egy embert kivéve csak trollok jöttek ide kommentelni
-
aelod
veterán
válasz
CptAdamica #2 üzenetére
Aktív hűtést
-
tixem
addikt
"Tegyük bele Csang, úgysincs önálló gondolatunk, de azért lehessen kikapcsolni, így mi leszünk az istenek"
Agyament egy baromság ez, kár ragozni.
-
marcarc
senior tag
-
aelod
veterán
hogy a szenzorsziget szoftveresen elrejthetővé vált, amire a OnePlus még a megjelenés előtt ígéretet tett
A bánatért kell szoftveresen eltüntetni azt amit hardveresen nem is kellene így kialakítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Steam Deck
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest