- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Egy fene, nyertél, az érvelésed ésszerű, csak nekem gyanús a túl lassú fejlődés, ami tulajdonképpen nekünk átlag usereknek meg gyorsnak tűnik.
Minden esetre kíváncsi vagyok mikor jön el az igazi áttörés. Gondolom hogy nem a DX12-vel
azopi74:
Ott a pont, bár nem erre gondoltam -
PAtr0n
addikt
Nem szórakozok. Szerinted mennyire rengetné meg a PC ipart az, hogy ha a CGI animációkat valós időbe átültetnék. Szerinted a sok csilliárd tranzisztor a jelenlegi GPU-kban nem lenne elég rá? Szerinted, miért van az, hogy minden VGA generáció csak egy kis pluszt ad az előzőhöz képest? Úgy gondolod, nem tudnák leprogramozni, hogy mindez jól fusson? Érdekel a véleményed. Komolyan.
Shing:
Nyilván vannak benne olyan dolgok amik átlagosak, hisz akkor nem futna el normálisan semmin... -
PAtr0n
addikt
"Még ég és föld van a mai grafika meg a valóság között"
Azért ezt messze nem mondanám. Nézz meg egy Asetto Corsa-t vagy egy Project: Cars-t. De inkább utóbbit. Nagyon nincs messze a valóság, a korlát pont a szoftverek korlátoltsága. Már elég régen le tudnak renderelni valósághű fényeket, olyan textúrákat amik megszólalnak, csak hát a mostani szoftveres eljárások igen erőforrászabálóak, 4db mai csúcskártya Crossfire-ben vagy SLI-ben összekötve is kevés hozzá.
Indulj csak ki abból mit hoznak ki a fantasztikus filmekben, Transformers, Gravity, Oblivion, District 9... és csak keveset említettem ezekből. A különbség annyi, hogy a filmekben nem valós idejű renderelést látsz, játékok alá meg az kell, az interaktív környezet miatt. Ne legyél elvakult, a technológia készen van rá, csak a kapitalizmus nem úgy működik, hogy kevés pénzzel az öledbe hulljon minden.azopi74:
Nekem nem kell ribbon, a régimódi kinézet volt a best számomra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Túra és kirándulás topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Anime filmek és sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Automobilista 2
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest