- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
csabyka666 #117 üzenetére
nekem ne magyarázza meg senki, hogy az András gyerek, aki a mittudomén melyik iPhone-t elsőként vette meg MO-n, neki annyira kellett az, meg azt se hiszem el, hogy a saját pénzéből vette, egyszerűen agyon van marketingelve az egész, és meg kell venni, mert ha nem, gáz vagy a régivel.
Na, legfőképp rájuk értve írtam azt amit. Igaz én is 0 naposan vettem meg az S4-et
, ám szolgáltatós akcióban 112e-ért, ami azért elég kedvező egy 0 napos készülékért.
nekem ebben a prémium-droidos dologban az nem tetszik, hogy iPhone árban mérik őket, és se anyaghasználatban se rendszer szinten köszönőviszonyban sincsenek egymással!
Szerintem sincsenek, viszont én az iPhone-t a prémium androidos telefonok alattinak tekintem. Azt elismerem hogy igen jól működik (van családban és kipróbáltam), viszont olyan szinten korlátolt és olyan szinten 'gagyi' az én szememben, hogy ingyen sem cserélném el a telefonomra. WP-t viszont én már említésre méltónak sem tartom.
Hozzáteszem, tisztában vagyok vele hogy a 3 rendszerközül az android a legkevésbé jó, ám ez adja meg számomra azt amit elvárok egy 'zsebszámítógéptől', a másik kettő túl korlátolt hozzá. -
zseko
veterán
válasz
csabyka666 #109 üzenetére
Ki az a hülye aki megjelenéskori áron vesz telefont? Vagy máshogy, aki olyan hülye hogy az első másodpercben megveszi, meg is érdemli a magas árat.
Ám jó hogy van ennyi hülye, legalább kitesztelik a hibákat. Lehet látni megjelenés után, hogy szinte napi szinten esik az áruk. De hogy az iPhone sem ér annyit amennyiért adják az is biztos.
Azzal egyetértek hogy nem kissé szabadultak el az árak, vicc amennyiért ránk akarják sózni ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Spórolós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Xbox Series X|S
- Poco X6 Pro - ötös alá
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black 2026.06.14.-ig Nemzetközi Garancia
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 16GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Sony Playstation 4 Pro 1TB SSD
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 8GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest