- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
+1. Ami sokat tud,, az mindig bonyolult, és macerás. Egy versenyautóval is oké, hogy lehet gyorsan menni, de többet is kell szerelni, mint a napi rohangálósod. Valamit valamiért.
Ez annyiban módosul, hogy az Androidban benne van az is, hogy egyszerűen használható felületet is lehet rá tenni, de a másik kettőt sehogyan nem tudod széthackelni. -
Igen, én magam is úgy vettem jópár (nekem) drága telefont, hogy amikor megjelent, került 130.000 forintba, és én megvettem akkor, amikor kifutó széria volt, 60.000-ért. Ja, nekem mondjuk nem volt gáz, hogy 2 éves a konstrukció, mert nem csajozni vettem, hanem használni. Nem mindenki ilyen, valahol a pénz nem számít, de ettől még az a felhasználó sem ostoba, aki megveszi 0 percesen a drága telót.
Nagy marketing van mögötte, nekem ne magyarázza meg senki, hogy az András gyerek, aki a mittudomén melyik iPhone-t elsőként vette meg MO-n, neki annyira kellett az, meg azt se hiszem el, hogy a saját pénzéből vette, egyszerűen agyon van marketingelve az egész, és meg kell venni, mert ha nem, gáz vagy a régivel. Ezt a politikát nyomon lehet követni az iPhone és a Samsung kínálatában is. Mindkettőnél jönnek az újabb és újabb szériák, és sajnos, nem vagy már menő, ha van egy S4-ed, de mondjuk ma kijött az S5, meg kell venned, és így tovább. Persze én csak a WP-ben tudok gondolkodni, de ott nem nézik ki a kezemből a 820-at, pedig az csak középkategória, vannak gyengébb, de sokkal erősebb készülékek is. Egészen más az üzletpolitikája az MS-nek.
Mégegyszer mondom, nekem ebben a prémium-droidos dologban az nem tetszik, hogy iPhone árban mérik őket, és se anyaghasználatban se rendszer szinten köszönőviszonyban sincsenek egymással!
Szvsz ha egy Opel Astra és egy Lexus közel ugyanannyiba kerülne, nem az Astra-t venném meg, őszintén szólva nem is értem, ki ad 200k fölött egy droidért. Ja, hogy az olcsóbb Samu telókon döcögősebb kicsit? Ez van, ez a rendszer sajátossága. A másik, hogy venni kell olcsó kínait, ami hardverben esetleg hozza a prémium telók szintjét, de az azért akkor is csak kínai, nem csajozós mobil - már akinek arra kell ugye. Samsungnál elgurult a gyógyszer, helyenként úgy érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -50% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest